Здравейте ! Исками се да спестя пари като взема само интернет без телевизия от Виваком! Имам мобилните приложения на Виваком и Булсатком свалени на настолният компютър с приложението BlueStacks 5 Multi-Instance Manager! Но не дава HD каналите в HD!? Картината не ми харесва на 50 инчовият, а като купя 75 и ще е още по зле сигурно! С мултимедиен плеър или бокс ще се подобри ли картината? Ще станат ли в HD каналите? Или да си вземам пак и телевизия и интернет от кой оператор? От Казанлък съм! То е само заради мачовете!!! Друго на ТВ не ГЛЕДАМ! Ако знаете от някъде да се гледат с добро качество по интернет без насичане и така става! Предлагат ми 100 магабайта за 11лв, 200 за 20лв и 600 32лв! Гледам филми онлайн и свалям филми от замунда, но като гледам останаха малко филми за гледане! Знам само Български език! И се ровя в нета! А и телевизия с 600 мегабайта и диема екстра за 2г. за 36лв! Но като сложа и макс спорт и отива 100лв с мобилният ми план! Аз съм много, ама много зле технически!!! Вие тук на 100% по-разбирате! Дайте акъл Моля, какво да правя! Вярвам в Вас!Живи и здрави! А и ако е мултимедиен плеър или бокс! Да имат функция pip картина в картината. Че да мога да гледам когато се засичат два мача!!!Сателит не може! Много дървета около мен!
![]()