zdraveite iskam da popitam kato ka4a na fla6ka film i go pusna nemi izlizat subtitrite nqkoi 6te mi kaje li kak da gi pusna
Запознай се с правилата на форума ги спазвай моля.
Писането на кирилица е задължително, извинения не се приемат.
kod
zdraveite iskam da popitam kato ka4a na fla6ka film i go pusna nemi izlizat subtitrite nqkoi 6te mi kaje li kak da gi pusna
Запознай се с правилата на форума ги спазвай моля.
Писането на кирилица е задължително, извинения не се приемат.
kod
Здравейте, телевизора е Toshiba 40L6353. Включен е така> Булсат. приемник-HDMI-TV, TV-оптичен изход-5.1 активна система. Проблема е че като изключа телевизора, картината и звука спират, но след около 30 сек. звука от аудио системата се включва отново и не спира. Изрових менютата, но нищо не намерих. То и какво да намеря щом ТВ уж трябва да е на стенбай. Някакви идеи?
Не е проблем стига да не спиш. По ме дразни че реално TV продължава да работи пълноценно без матрицата, ако е софт добре, ако е хардуер да го нося, гаранционен е и не ща да го ровя, как му е организиран стенбая. Извинявам се ако изглежда тъпо, но досега такива съм ги гледал само изотзад. Вече го гледам отпред. Та затова питам, заради жената де. Сега пробвах на TV програма - не ми беше минало през акъла. Няма проблем. То верно че на софт отива, ама е нормално или да......
Този пост е редактиран от yantonov; 07-03-14 в 23:54.
Някой има ли преки впечатления от 50L2333, към момента е на 1050лв.
Като изключим СМАРТ функциите, които не се ползват ежедневно / лично аз/, струва ли си инвестицията...
Toshiba unveils 2014 TV line-up
Приятната изненада е флагманската им L7 серия, която ще е оборудвана с Full Local Dimming.
... имам телевизор 40L7335. Има хубави страни и лоши такива...
Но има някакво изоставане на картината спрямо звука! Не се маха с каквито и да било настройки (ClearScan, филтри и т.н.)!
Някой има ли такива телевизор, проблем и решение?
full-array local dimming звучи много добре. Дано и другите производители ги последват, че се нагледахме от псведо-local dimming последните години.
This year Toshiba made many of the components in house. So we should expect a strong comeback in the TV department.
Този пост е редактиран от aldokalcone; 16-03-14 в 13:53.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-03-14 в 20:05.
Притежавам 40XV733G от 3 г. Отлично телевизорче. Ползвам го и за монитор едновременно. С VA матрица на Самсунг.
Много ми е интересно новата 7-ма серия с local dimming как ще се представя. Май ще е един от best buy тази година.
Също и Сонито 8-ма серия. Интересно ще е ...Нещо след HX950 от 2012 Сони нямат локал диминг дори във върховата серия, а гледам сега Toшиба в средния към висок клас слагат. С матрица на LG ли ще е Тошибата, има ли яснота, понеже съм свикнал и харесвам VA.
Според слуховете, може да е с панел на Innolux. Ще видим.
47l7453dg го открих на няколко места на цена от порядъка на 800евро, което звучи много добре за Full Array LED.