42SL833 - youtube XL се прецака нещо, кво се прави в този случай?
- - - - - - - - - -
42SL833 - нещо се прецака youtubeXL......помощ?
42SL833 - youtube XL се прецака нещо, кво се прави в този случай?
- - - - - - - - - -
42SL833 - нещо се прецака youtubeXL......помощ?
Здравейте на всички!Купих си телевизор Toshiba 32w2333 преди няколко дни и съм много доволен засега!Просто е перфектен за парите си!На телевизора пише,че е сглобен в Полша и с матрица на Самсунг според буквата на серийния номер ''К''(Не знам до колко е вярно)!Но исках да попитам нещо!Свързал съм си лаптопа чрез VGA кабел,да си гледам филми и когато е в режим PC и изключа телевизора после като го включа отново и вляза в режим ТВ ми дава ''Няма Сигнал'' и като натисна ATV/DTV,нали да рестартирам един вид и се оправя!Когато телевизора си е включен и преминавам от PC към TV,няма проблем!На кабелна с цифрови DTV канали съм ако има значение!Не че ми пречи,но ме интересува да не се касае за проблем с телевизора или е нормално!Благодаря предварително!
- HTMLVideoElement ;H.264 ;WebM VP8
- Toshiba 40RL938
Нормално е. При изключването ТВ е в режим РС и като го стартираш наново пак е в този режим. С натискането на ATV/DTV го превключваш на Тв режим
Благодаря - вече е добавено
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post649822
Благодаря ти Hristoslav2!Телевизора е на 4 дни,но ме притеснява нещо друго,че се усеща миризма на изгоряло,като бакелит,не е толкова силна,но се усеща отзад най-вече!Не е силна,но се усеща и мисля,че още не се е разработил,защото е на 40-50 часа,но знам ли дали е обезпокоително!Да го връщам ли?И още нещо видях в темите как се влиза в сервизното меню,но не мога да вляза,дали не е нещо по-различно ако знаете!Благодаря предварително!
Поздрави!
Здравей!Дано да е нормално!А някой може ли да ми каже за сервизното меню как да вляза!Пробвах описаните методи,но не стана!Къде бъркам?
Поздрави!
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post649818
Кoгато включите телевизора ще ви направи впечатление:
- Телевизора стартира бавно. При всички е така. Причината е самодиагностиката, която си прави телевизора преди да стартира.
- Телевизора леко пука отзад в първите 30-40 секунди.Tова е от температурното разширение на корпуса следствие от нагряването. Cъщото става и след изключване на телевизора-корпуса пука когато изстива-това не трябва да ви притеснява.
- Телевизора в първите 3-4 дни ви мирише на пластмаса - това е нормално - корпуса се нагрява от подсветката на панела.
- Телевизора бавно сменя цифровите програми - това е нормално, нужно е технологично време за декомпресиране на сигнала.
Няколко човека са успели да пуснат 3D през USB, ако може да споделят как са се справили с проблема.
Ами аз си ги пускам от това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...FP0010BBK-EESN. Нямам по-голяма флашка от 4 GB, а нямам и по-малък филм за да пробвам с тях. Телевизора ми е 40TL938, просто си включвам харда в USB-то и пускам филма с "USB Player"-а.
Аз съм с тошиба 405333Д,какви 3Д очила стават за модела?
Някои по здрави,тези от самсунг не стават ли?.
Както и да го ъпдейтваш запомни едно-ВИНАГИ ВРЪЩАЙ ЗАВОДСКИТЕ НАСТРОЙКИ преди да ъпдейтваш!Това е много важно!