и сега вече наистина последно , че станах хипер нахална нали новия телевизор е с по-добри характеристики на картината от стария тв ?
и сега вече наистина последно , че станах хипер нахална нали новия телевизор е с по-добри характеристики на картината от стария тв ?
hristoslav2 можеш ли да ни споделиш твоите предпочитания за тв.Няма значение че тошибата е на предпоследно място.Аз имам предпочитания към самсунг,но заради ограничение от към финансии взех тошиба с матрица на самсунг.:rolleyes:
За сега (поне на хартия и на приказки) 2014г. моделите се очакват да бъдат по-добри откъм качествена изработка (щели да си произвеждат компонентите in-house в техни заводи, докато преди са ползвали други доставчици). Би трябвало качеството да се повиши, а и L7 серията ще е доста апетитна като цена, с всички екстри (Full Array DL + Local Dimming). Предстои да разберем и с колко блока ще е.
За пълно сравнение като картина са нужни доста тестове, а аз не съм правил такива. Няма и как да ги сравниш един до друг, заради различните диагонали и LCD панели. Поне според публикуваните тестове и мнения по форумите - има малки подобрения в деитерлейсинга и мащабирането.
Моите предпочитания все още са към плазма. По мои наблюдения, в последните две години има зацикляне на място, и конкретно при матриците има крачка назад(леко мътен образ-заради PSA технологията , която производителите приложиха с цел намяляване на производствените разходи).
Пример - сравни 46F6500 с 46D6500. Хайде стига, че оспамихме темата.
2014
http://www.fwdmagazine.be/fwd/154413...eup-voor-2014/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-03-14 в 15:50.
От вчера вечерта имам наблюдение че картината на Бтв и Нова са разтегнати до положение че се вижда само част от логото, не се появяват както досега при всички видове режими на картината. При всички други канали не е така.
Телевизора е в София (цифрова Ефирна), модела е toshiba 40l1333dg, някой друг с подобна картина ?
Видях в саита на тошиба че има нов фърмуер за модела дали да не пробвам да го сложа? Какъв е най-лошия сценарийако нещо се омаже при инсталацията?
Този пост е редактиран от troll4o; 04-04-14 в 15:49.
В какъв аспект на картината си го пуснал?
Ъпдейтвай..при този модел по зле няма накъде.
Аспектите на картината ги пробвах всякакви, стоя и изключен от всички кабели 10 мин. - ефекта беше нулев, проблема явно е бил в излъчването и wss сигналa вечерта всичко беше наред. Наистина е базовя модел, но чак пък зле? Основно го ползвам за монитор към компютър с максималната резолюция 1920х1080 свързан с d-sub кабел, смятам че се справя отлично. За ъпдейтването въпроса ми по скоро беше дали има вероятност да се брикне или нещо подобно повреме на процедурата, пази ли си по някакъв начин стария си софтуер ако е неуспешна работата или съм объркал модела и версията на фърмуера. В момента показва версия V 2.1.9x , това което намирам в сайта на е
v2_1_9z_Low_config.exe. Молбата ми е да кажете дали това е вярната версия за ъпдейтване.(саита на тошиба в момента не работи)
Блгодаря!
Да това е вярната версия
Toshiba :Download Centre
Може да се прецака, само ако спре тока по време на ъпдейта.
http://www.tomshardware.co.uk/toshib...iew-32921.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-04-14 в 20:35.
Някой разглеждал ли го е този модел: TOSHIBA 32W2333 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Цената е добра - 400лв за 32", но дали се справя добре с цифрова кабелна тв?
здравейте
установих следни проблем тези дни исках да пробвам дали телевизора ми toshiba 32XV505DG ще хване цифровите канали, не ми се е налагало до сега да ги ползвам пускам сканиране коя ли не държава пробвах защото БГ я няма навсякъде ми намира 10 канала точно но нито звук нито картина имам къде бъркам???
казаха ми че може да е mpeg2 тунера но поне звук си мисля че трябваше да имам. ето така ги намира излизами и epg то какво дават но картина и звук не... https://www.dropbox.com/s/v3pkz3qewj...408_110507.jpg
toshiba 32XV505DG е модел от 2008 година - има DVB-T MPEG2 тунер който не поддържа Аудио кодиране: MPEG-1 Layer II
TOSHIBA 32XV505DG - 81 cm, fiche technique, prix et avis consommateurs
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%BD%D0%B5.html
Здравейте не всички "колеги "по съдба Първо на много места видях ,че има проблеми със субовете(маймунки през няколко реда ).ПРИ МЕН ТОЗИ ПРОБЛЕМ ИЗЧЕЗНА С ПРЕМИНАВАНЕ ОТ utf-8 КЪМ unicod с notepad++ !!!!! Другият проблем ,който гледам много имат с 3д от флашка ,аз го нямам ,не съм го и имал Телевизорът ми е 40L7333
полезна информация! ще пробваме!
а, имаш ли проблем със разсинхронизация на картината и звука?
При мен картината изостава забележимо при телевизионен сигнал.
Пробвах да сложа всички насттойки на "default" и сега е по-добре(но не достатъчно)! Опитам ли да наглася нещо по мой вкус води до по-голямо изоставане!
телевизора е 40L7335