Страница 18 от 41 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 609
Like Tree11Одобрявам

Toshiba LCD телевизори 2014/ презентация и FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2014
    Живее в
    varna

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница /част 4/

и сега вече наистина последно , че станах хипер нахална нали новия телевизор е с по-добри характеристики на картината от стария тв ?

2.  

3. Тук е от
    Feb 2012

hristoslav2 можеш ли да ни споделиш твоите предпочитания за тв.Няма значение че тошибата е на предпоследно място.Аз имам предпочитания към самсунг,но заради ограничение от към финансии взех тошиба с матрица на самсунг.:rolleyes:

4. Member
    Тук е от
    Oct 2012

За сега (поне на хартия и на приказки) 2014г. моделите се очакват да бъдат по-добри откъм качествена изработка (щели да си произвеждат компонентите in-house в техни заводи, докато преди са ползвали други доставчици). Би трябвало качеството да се повиши, а и L7 серията ще е доста апетитна като цена, с всички екстри (Full Array DL + Local Dimming). Предстои да разберем и с колко блока ще е.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kristina Виж публикацията
    и сега вече наистина последно , че станах хипер нахална нали новия телевизор е с по-добри характеристики на картината от стария тв ?
    За пълно сравнение като картина са нужни доста тестове, а аз не съм правил такива. Няма и как да ги сравниш един до друг, заради различните диагонали и LCD панели. Поне според публикуваните тестове и мнения по форумите - има малки подобрения в деитерлейсинга и мащабирането.

Цитат Първоначално публикувано от chervenia2 Виж публикацията
    hristoslav2 можеш ли да ни споделиш твоите предпочитания за тв.Няма значение че тошибата е на предпоследно място.Аз имам предпочитания към самсунг,но заради ограничение от към финансии взех тошиба с матрица на самсунг.:rolleyes:
    Моите предпочитания все още са към плазма. По мои наблюдения, в последните две години има зацикляне на място, и конкретно при матриците има крачка назад(леко мътен образ-заради PSA технологията , която производителите приложиха с цел намяляване на производствените разходи).
    Пример - сравни 46F6500 с 46D6500. Хайде стига, че оспамихме темата.

2014
    http://www.fwdmagazine.be/fwd/154413...eup-voor-2014/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-03-14 в 15:50.

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

7. Junior Member Аватара на troll4o
    Тук е от
    Aug 2013

От вчера вечерта имам наблюдение че картината на Бтв и Нова са разтегнати до положение че се вижда само част от логото, не се появяват както досега при всички видове режими на картината. При всички други канали не е така.
    Телевизора е в София (цифрова Ефирна), модела е toshiba 40l1333dg, някой друг с подобна картина ?

Видях в саита на тошиба че има нов фърмуер за модела дали да не пробвам да го сложа? Какъв е най-лошия сценарийако нещо се омаже при инсталацията?

Този пост е редактиран от troll4o; 04-04-14 в 15:49.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В какъв аспект на картината си го пуснал?
    Ъпдейтвай..при този модел по зле няма накъде.

10. Junior Member Аватара на troll4o
    Тук е от
    Aug 2013

Аспектите на картината ги пробвах всякакви, стоя и изключен от всички кабели 10 мин. - ефекта беше нулев, проблема явно е бил в излъчването и wss сигналa вечерта всичко беше наред. Наистина е базовя модел, но чак пък зле? Основно го ползвам за монитор към компютър с максималната резолюция 1920х1080 свързан с d-sub кабел, смятам че се справя отлично. За ъпдейтването въпроса ми по скоро беше дали има вероятност да се брикне или нещо подобно повреме на процедурата, пази ли си по някакъв начин стария си софтуер ако е неуспешна работата или съм объркал модела и версията на фърмуера. В момента показва версия V 2.1.9x , това което намирам в сайта на е
    v2_1_9z_Low_config.exe. Молбата ми е да кажете дали това е вярната версия за ъпдейтване.(саита на тошиба в момента не работи)
    Блгодаря!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да това е вярната версия
    Toshiba :Download Centre

Може да се прецака, само ако спре тока по време на ъпдейта.

http://www.tomshardware.co.uk/toshib...iew-32921.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-04-14 в 20:35.

12. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

Някой разглеждал ли го е този модел: TOSHIBA 32W2333 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Цената е добра - 400лв за 32", но дали се справя добре с цифрова кабелна тв?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    Apr 2014

здравейте
    установих следни проблем тези дни исках да пробвам дали телевизора ми toshiba 32XV505DG ще хване цифровите канали, не ми се е налагало до сега да ги ползвам пускам сканиране коя ли не държава пробвах защото БГ я няма навсякъде ми намира 10 канала точно но нито звук нито картина имам къде бъркам???
    казаха ми че може да е mpeg2 тунера но поне звук си мисля че трябваше да имам. ето така ги намира излизами и epg то какво дават но картина и звук не... https://www.dropbox.com/s/v3pkz3qewj...408_110507.jpg

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

toshiba 32XV505DG е модел от 2008 година - има DVB-T MPEG2 тунер който не поддържа Аудио кодиране: MPEG-1 Layer II
    TOSHIBA 32XV505DG - 81 cm, fiche technique, prix et avis consommateurs

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%BD%D0%B5.html

17. Тук е от
    Apr 2014

Здравейте не всички "колеги "по съдба Първо на много места видях ,че има проблеми със субовете(маймунки през няколко реда ).ПРИ МЕН ТОЗИ ПРОБЛЕМ ИЗЧЕЗНА С ПРЕМИНАВАНЕ ОТ utf-8 КЪМ unicod с notepad++ !!!!! Другият проблем ,който гледам много имат с 3д от флашка ,аз го нямам ,не съм го и имал Телевизорът ми е 40L7333

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Dimitar Yonov Виж публикацията
    Здравейте не всички "колеги "по съдба Първо на много места видях ,че има проблеми със субовете(маймунки през няколко реда ).ПРИ МЕН ТОЗИ ПРОБЛЕМ ИЗЧЕЗНА С ПРЕМИНАВАНЕ ОТ utf-8 КЪМ unicod с notepad++ !!!!! Другият проблем ,който гледам много имат с 3д от флашка ,аз го нямам ,не съм го и имал Телевизорът ми е 40L7333
    полезна информация! ще пробваме!
    а, имаш ли проблем със разсинхронизация на картината и звука?
    При мен картината изостава забележимо при телевизионен сигнал.
    Пробвах да сложа всички насттойки на "default" и сега е по-добре(но не достатъчно)! Опитам ли да наглася нещо по мой вкус води до по-голямо изоставане!

телевизора е 40L7335

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 41 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba RAS-B13N3KV2-E SUZUMI+ или Toshiba RAS-167SKV-E5
    От nanizealot във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 77
    Последно: 18-02-15, 15:08
  2. Toshiba RAS 402 EDR / Toshiba RAS 402 GDR / Toshiba RAS 402 GDRH
    От rukar във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 2
    Последно: 14-12-14, 22:56
  3. Toshiba 40TL938 - Toshiba Places !!!!! Help
    От kireto69 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 10-03-14, 20:02
  4. Toshiba TOSHIBA 55WL863G или Sony KDL-55ex720
    От iskrens във форум Toshiba телевизори
    Последно: 24-12-11, 15:12
  5. Нова серия LED телевизори на Toshiba работят без ток
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Последно: 29-11-10, 16:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе