Подкрепям LUDIA!
Единствения реален ТЕСТ са очите ви и познаването на материята!!!
Преглед за печат
Подкрепям LUDIA!
Единствения реален ТЕСТ са очите ви и познаването на материята!!!
n8852
sharpbg e онлайн магазин, там цените са с около 3% по ниски от ИСУ
vesko70 Честито за Тв-то аз ползва от 8 месеца 32v2500 и съм страшно доволен грешка няма.
@vesko70
Честито за покупката. Много добър избор!
За звука не съжалявай изобщо. Досега не съм виждал плосъл ТВ дори с приличен звук. Причини са първо, че в 9-10 см. дебелина няма как да сложат колонка, която да вади хубав звук. И второ, който даде 2-3000 лева едва ли ще разчита на звук от самия телевизор. Някои модели даже вече се правят без никакви колони по тях и се продава отделно озвучаване за тях /новите hi-end модели на Pioneer и повечето професионални дисплеи/.
ПС. Не казвай сбогом на форума, а остани и помагай на хората тръгващи по твоя път.
Здравейте момчета,
имам нужда от компетентен съвет и ме насочиха към вас.
Ще купувам LCD ТВ, буджета е 1500-2000лв, ако се напъна може и малко отгоре. Гледах, четох и мъглата горе-долу се разсея, но все още не мога да реша. За сега съм се спряла на следните модели ( всъщност всичките са препоръчани в тази тема :) )
1. SHARP LC-32AD5EBK
2. SHARP LC-32WD1E
3. SONY 32S3000
4. SHARP LC-32RD1E - почти нищо не пишете за него. Защо? Не е ли добър компрпмисен вариант между 32WD1E и 32RD2E?
5. PANASONIC 32LX70P - в ТМ - Варна на него явно беше пуснат най-добрия сигнал, защото там само той ми хареса.
Вчера ходих до ИСУ-Варна да видя Шарповете и установих че 32" ми се струва малък. Ще го гледам от 2.50 - 3 метра, за сега на аналогова кабеларка, скоро ще вземем цифровия пакет на М-САТ. От време на време ще се гледат филми от PC. От там идва и въпроса, как точно става свързването като на лаптопа имам само RGB изход? Но това още не е на дневен ред, ще разучавам по-късно.
Та....32" или да мина на вариант 37" от по-слаба серия? Гледам че 37AD5E е около 1800лв в Метро.
LUDIA, ако кажеш кога ще си на работа тези дни ще дойда да ги погледна в Метро.
Ще се радвам на всякакви коментари и помощ. До средата на другата седмица трябва да съм купила ТВ-то.
Благодаря Ви предваително!
42" е супер от 3 метра
Може ли някой да ми обясни вкратце по същество защо Samsung са лоши? Някакви мнения относно Philips? Само моделите на Сони ли поддържат DVB-C ? Какво става с HBO приеман от CableTel в случая с DVB-C ? Както разбирате търся вярното съотношение между качество, свойства/цена в диапазона 2000 - 2600 лв. Благодаря предварително. А, и още нещо - откъде да купувам - в Техномаркет е ужас обслужването, ама не знам алтернатива.
Здравейте!След съвети,които търсих в този форум, и след доста въпроси и ходене по нервите на "консултантите" в маркетите,които явно нищо не разбират, си купих Philips 37PF9641D/10. Страшно съм доволен,още повече го гледам още на обикновенната кабеларка на Евроком. Изборът беше между него и Sharp 37XD1. Philips-ът надделя като за капак Интерселвиз-а ми вдигна с 100лв. цената при поръчката,т.е.2999лв. С две думи,за момента 37" и FllHD най-доброто и с перфектна цена и качество е Philips 37PF9641D/10.
Аз днес взех SHARP LC-32AD5EBK. Не издържах и след кратка консултация с жената решихме да го вземем. Засега нищо не мога да кажа, тъй като още не съм го пипал тук-там. Единствено ще ме е яд, ако знам, че с някое Сони с DVB-C съм можел да гледам цифровата на СКАТ в Бургас без да им се обаждам. Както някой написа по-горе за Евроком.
Здравейте, след кратко четена в темата съвсем се уплетох, хвърлила съм око на SAMSUNG LE-40R83B, ще се гледа обикновена кабеларка и DVD, дали е удачен избор и какви са тия чудеса DVB-T, DVB-C, DVB-S, какво трябва да гледам да има телевизаора преди да го купя, до сега си мислех - вземам го, пъхам кабела и гледам, ама май не е точно така
Здравейте!
Треската за нови ТВ-та тресе все повече люде и това личи от различните участници и техните предпочитания.
Може ли някой да ми каже Panasonic TH42PZ70B по-нов модел ли е от Panasonic TH42Pщ70B ?Преди някоолко дена ви попитах имали смисъл непременно ТФ-то да е Full HDTN? При наличието на несъществуване такива излъчвания!!!! Остават вариантите СЬШ или от ПК - при първият в момента има основно експериментални излъ(вания и до ARD например всяка съботна вечер в 21:15 Ч. ИЕВ излъчването е HDTV. Вторият вариант също не е много оптиместичен за момента защото основните филвми в свободните сървъри в БГ са с HD , но с по-малка резолюция. И като се добави безумната понякога борба на синхронизация и на видеокартата и ТВ какво излза - не толкова оптимистична картина за HDTV-то! А до появяването на та HDTV-предавания в голяма количество в БГ ще минат според мен мин. 3 години. Та при тая ситуация не е ли по-добре да се инвестират по-малко средства HD-телевизор примерно за HD-ready .
И да не забравяме, че SED - телевизорите чукат на вратата, а те са с по-ниска цена, к повече контраст /реален/ с повече кандели и т.н.! :))
А такива като jijan ше се опитван да ни доказат, колко са велики и какви съвети дават - само това изделие и нищо друго! ха-ха-ха !
Имам въпрос към Julia - след като се опитвате да докажете верната картина на Шарп във Варно , кой може това да го направи в София?
Благжодаря за вниманието и успех! :)
Здравейте отново !
Извинете ме за грешките в предишния пост !
СЬШ . САТ , излъ(вания -излъчвания , излза - излиза , jijan - titan и т.н.
От направения днес анализ, на базата на налични материали констатирах, че в Лондон например JVC и Hitachi HDTV телевизолрите са с доста добри реализации / видно от количествата, продадени за последните 10 дена в една от сериозните вериги магазини за среден и висок клас ТВ-техника./
Знае ли някой къде могат да се намерят актуалните им модели в БГ?
Благодаря!
Поздрави!
Кажи речи никъде. Hitachi не съм виждал в БГ. В Гърция по магазините има и моделите им са доста интересни. JVC циркулират из мрежата тук, но са малко модели от ниския им клас.Цитат:
Първоначално публикувано от agk
Колкото до HD сигнал не може да се оплаче човек. От САТ има много канали, но за да ги приемаш ти е нужна съответната техника и умения. Иначе в нет-а вече има толкова много неща, че не смогвам да ги гледам. Вярно, повечето са само 720р, но според мен до 1 година ще започнат и доста 1080р да се качват. Все пак броя на BLue-ray и HD-DVD изданията расте главоломно.
Кое точно от твърденията на jijan /titan/ не ти харесва?
agk,
http://www.jvc.be/product-list.php?id=100257
Това е което се предлага в България и Белгия-посочвам ти този сайт за да видиш техн. параметри
Има ги в T.......с
Благодаря ви за реакцията!
За Japan Victor Company за мене ми е ясно защо не са представени добре на нашия скромен пазар. Въпрос на желатие и организация във фирмата, която я представлява, а тя е са слабо активна в момента!
Hitachi - то . един от основните производители на матрици - странно - може би пазара ни им е безинтересен? В Англия ги гледах, че имат мно-о-о-ого добри ришения!
Въпросът ми е:
Може ли някой да ми каже Panasonic TH42PZ70B по-нов модел ли е от Panasonic TH42PY70B ?
lazarus18 нещо не ми е ясно -"......за да ги приемаш ти е нужна съответната техника и умения..." Благодаря ти отзивчивостта! :ole
А що се отнася до titan - аз него познавам и нямам нищо лично срещу него !!! , но очевидно от становищата му си правя заключенията , че е максималист след като е на мнение, че само този модел /примерно/ и нищо друго!? ха-ха-ха! В света няма най!!!
Да е жив и здрав човека! Хора разни и разни идеали! :ole
Поздрави! :))