Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
  mmmiirrr, Clear voice, auto volume и virtual dolby могат когато искаш да си ги вкл. и изкл. truD чипа върши работа, подобрява образа, но трябва да се гледа определна част и да знаеш какво да гледаш, освен това има и меню за презредов сигнал и поредов такъв, както и film mode - on и off. 
  някой (LUDIA) знае ли цената на SHARP 32GA9E , в сайта на Интермаркет го гледам 1999, но там едва ли е последната информация ?
и 32GA8E е по-старата версия на 32GA9E или е просто орязана версия (без чип truD)

мерси предварително

Здравейте, някой може ли да ми каже каква е разликата между TOSHIBA 32DL66PSG и TOSHIBA 32WL66Z
  Днес бях в маркета да погледам по обстойно TOSHIBA 37C3000P момчетата бяха учтиви и ми обарнаха внимание.Още на пръв поглед черното беше много тамно синьо .поиграхме си с настроиките намалихме задното осветяане до 40 от 100 контраст 70 наa 37c3000p 37wl56 и 32wl66z.при изравнени настроики и зададен режим 4:3 по показател черно наи добре се предстажи 32ката после 37wl56 и очудващо накрая 37c3000p някои ще ме просвети ли?иначе картината на 37c3000p бе наи добра по всички показатели.
dimlubnik: какво ще кажеш 
   Цитат:

Първоначално публикувано от valeks  
 Здравейте, някой може ли да ми каже каква е разликата между TOSHIBA 32DL66PSG и TOSHIBA 32WL66Z

абе и аз за тях питах ама май никой не знае или не ще да каже. Сигурно е тайна някаква... :detective:
  разликата между TOSHIBA 32DL66PSG и TOSHIBA 32WL66Z
Разликата е, че са правени за различни страни и контраста мисля, че при 32WL66Z е 1000:1 /реален/, за 32DL66PSG е 1200:1 /реален/

mmmiirrr много бъркаш за моделите които си споменал. C3000P е със съвсем нова IPS матрица, която е с много по-голяма контрастност и определено по добро черно. Лично аз съм ги тествал и то не в Техномаркет, а в домашни условия и ти гарантирам че C3000P е страшен телевизор!!!
  Bobste:дано да баркам.знам и за новата IPS матрица и всичките и предимства . 37C3000P и 37WL56 са един до друг в техномаркет Варна казвам ти при еднакви настроики 4:3 лентите синееха а на 37WL56 които е по предниа модел не ,може да е от мострата иначе контраст и всичко останало на P3000 е прекрасно,това за сега ме спира. ше проверя и в другиа маркет но там маи няма 37ца P.жалко че ги няма в един магазин с 37GA9E пак за сега ми се икономисват 300лв. 
  Аз имам в къщи в момента C3000P и черното си е черно, изобщо няма никакви наченки на лилавеене. Незнам защо така ти се е струвало там. Да не би да има някакво отражение на голям предмет, таван или табела, която да е давало някакъв нюанс. Имай предвид че и кабелите и сплитерите с които е пуснат може да са е**ани. Вземи един лаптоп пусни го през PC-входа на резолюция 1360х768 пусни един HD филм и ще видиш за какво ти говоря като цвят. Пробвай и още нещо, от дясната страна има панел с копчета, най долното е за сменяне на входа, цъкни го докато отидеш на PC вход и изчакай да ти пусне черен цвят /на другите входове си пуска син/, така също може да видиш черното му с намалена подсветка.

Успех с избора ти, просто се опитвам да помогна ;) 
     Aз искам да попитам нещо тук, защото не намирам никъде форум за видеокамери.При телевизор FULL HD например SHARP XD1E трябва ли да се купува и подобна камера или може и по проста , например http://www.sony.bg/view/ShowProduct....ard+Disk+Drive
   Ще има ли голяма разлика във визията ако се снима с обикновенна камера, щото HD камерите са колкото и телевизора, например http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023170  Според мен като се знам какъв съм парлапущник е рисковано да се движа с техника за 3000 в ръка и да зяпам забележителности. Виж телевизора като го монтираш -горе долу става.

Естествено, че крайния резултат от HD камерата ще е много по-добър. Но цената наистина си е вискочка. И с не HD камера пак няма да е зле ако камерата снима с добро качество и да е с възможно повече пиксели.
   Цитат:

Първоначално публикувано от valeks  

Цитат:

Първоначално публикувано от rudya  
 абе и аз за тях питах ама май никой не знае или не ще да каже. Сигурно е тайна някаква... :detective:

Сигурно не е никаква тайна - просто никой не се чувства задължен към вас двамата да се рови 1-2 часа в интернет и да ви каже разликата.

Влезте в www.toshiba.com и вижте сами.
Има и редица site-ове където като се зададат моделите и излизат сравненията.
УСПЕХ
   Цитат:

Първоначално публикувано от polki  

Сигурно не е никаква тайна - просто никой не се чувства задължен към вас двамата да се рови 1-2 часа в интернет и да ви каже разликата. 
Влезте в 
www.toshiba.com и вижте сами.
Има и редица site-ове където като се зададат моделите и излизат сравненията.
УСПЕХ

Ако бе погледнал предния ми пост щеше да видиш, че съм търсил, но първия модел го има само в български и турски сайтове. Ако се игнорира SG накрая излизат, повече резултати, но не знам дали е модификация (с нещо орязано) или съвсем друг модел.
  Погледни тук http://www.lcd-compare.com , мисля че и двата модела ги има.
  Дааа...Интересно!
Новые OLED дисплеи от Sony 
12 апреля 2007, 11:07
Как стало известно редакции THG.ru, компания Sony продемонстрировала OLED-дисплеи, имеющие диагональ 27" и 11". Как сообщают в компании, контрастность новинок имеет показатель равный 1000000:1 (миллион к одному), а рабочее разрешение составляет 1920х1080 пикселей и 1024х600 пикселей, у 27" и 11" модели соответственно. 

Sony планирует начать выпуск 40" телевизора Bravia - KDL-40J5000. Как сообщает производитель, новинка объединяет в себе телевизор, компьютер и Blu-ray проигрыватель. Начало поставок устройства ожидается в мае по цене $2500. 

Не,всъщност е LCD
 http://www.zettavolt.co.uk/HDTV/KDL40J5000.html 
Извинявам се!
  Здравейте,
Първо да благодаря за прекрасната тема, която сте създали.Искам да купувам LCD телевизор.От 3 месеца проучвам и чета по специализирани списания за 32 LCD телевизор,изчетох цялата тема и сега съм раздвоен между два модела. Philips 32PFL7332/10 или Sony 32V2500 .Много моля за компетентното ви мнение.Цената и на двата телевизора е почти еднаква Philips 32PFL7332-1999 лв. Sony 32V2500-2289 лв.Благодаря предварително! :081: