Ето го и 32D3000 на SONY http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028885
Преглед за печат
Ето го и 32D3000 на SONY http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028885
Разбрах че си купил SHARP-a ще дадеш ли малко инфо как се държи.Цитат:
Първоначално публикувано от stivig
От тук http://www.electron.bg/index.php?cPa...sort=2a&page=3 ще спестите приблизително 120лв.Цитат:
Първоначално публикувано от TODD
То и от ТМ може да се спести толкова стига да си притежател на златна карта. :)Цитат:
Първоначално публикувано от borko7
Моля кажете ми има ли разлика между TH 42PV60E и TH 42PV60EH на Panasonic? (Мисля че имаше тема за тази плазма, но не си спомнам дали пишеше нещо по въпроса.)
Гледам че са на еднакви цени в http://www.idealo.de/preisvergleich/...panasonic.html
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09024042
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09020053
Ами като цяло ТВ-то работи доста добре за сега нямам оплаквания, гледам го на кабеларка (Cabletel) и се вижда доста добре даже не съм очаквал, но сигорно си зависи и от оператора. За сега не мога да кажа много, ако се интересуваш по точно от нещо питай. Предполагам, че и LUDIA ще ти отговори на някои въпроси той е по навътре с нещата. Единствения е минус е, че малко бавно се настройват каналите но го правиш веднъж.Цитат:
Първоначално публикувано от john9
Така, от днеска имаме нови цени на Шарп: 32RA1E -1438,80 лева, но до ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА - понеже Интерсервиза не могат да дадът цена като тази на ТМ и ние няма да ги продаваме докато не ни дадът цена която е най-ниска на пазара, инак да си ги продават сами. 37SA1E е вече с нова цена от 1634,80 лева, старата беше на 1998,80 лева. Цената за 37" е веднъж. Не съм питал за RD2E, но по даднни ще го имаме при нас края на юли.
john9, ако ми остане малко свободно време ще ти направя 2-3 снимки сравнение на Шарпа и Сонито, а Самсунга е доста по-зле от тях и като цветово предаване и като контраст. При вече днешната цена на 32RA1Е просто няма какшо да се замисляш. А за повечето консултанти в ТМ им се набива в главата да продават само гадният им внос- САМСУНГ!!!
Относно къде са сглобявани Шарп, не може да е правен в Полша и да пише, че е Японски. Просто и на кашона си пише: ХАМБУРГ -доставчик М&М за ИСУ ВАРНА. От там при нас. Просто няма как транспортните бележки да лъжат. Когато почнат Полски сглобки, ще си пише страна производител ПОЛША и толкова. Въобще на някои хора очите им са завряни там дето не огравя нивга слънце или така им се иска.
Нчкой по-горе беше споменал проблем със стойката на САМСУНГ. какво да кажа, преди съм писъл за това как са направени тези работи на примерно S и R сериите им, т.е. само пластмаска и се клати като желатин. От Самсунг са такива селски тарикати, че ако нещо им е готино го засират по друг начин само и само да имат ниска цена.
Здравейте!
От няколко седмици съм на вълна търсене на телевизор! Случайно попаднах тук, в този форум... Луди сте, наистина. Зави ми се свят от четене и разглеждане по магазините.... Да си призная в началото се бях ориентирал съм Самсунг! Но просто след нещата, които прочетох тук за тях се отчаях :) Въпрки, че дори в момента ползвам едно 29" CRT вече 7-ма година кара и не е мръднало от мястото си! Изключително съм доволен! Очевидно обаче с новите си продукти не ги бива! Ориентирал съм се до 1800-1900 лева. Никога не съм се замислял за Шарп, но след нещата, които прочетох тук за него май е доста добър избор! Иска ми се да взема поне 37"
Прочетох преди малко в поста на @LUDIA, че в Метро са пуснали страхотна цена на 37SA1E
Пич, ще ми кажеш ли заслужава ли си? Страхотни постове пускаш, евала!
e супер цена на 37SA1E в неделя отивам да го купувам тогава. дано в метро русе не са ги изчерпали до тогава. аз бях решил да си взема lg37le2r za 1600лв но предполагам шарпа е по добър.
Лудия ти сравнявал ли си ги двата телевизора пряко и можеш ли да кажеш нещо повече за разликите като плюсове и минуси. а имали читаво домашно кино в метро което би ми препоръчал до 600лв?
някой има ли информация за lcd Funai 32.
Пише че е произведен в Германия.
Малко по-на Изток (Poland) или Югоизток (Vestel Turkye).
В Германия отдавна не се прави нищо от бюджетния клас електроника.
А и марката няма нищо общо вече с японския Funai! Не че някога е бил кой-знае какво, но все пак ...
phoenix74, 37SA1E на тази цена за 37" си е убиец цена. Какво да ти кажа, по-добър е от всичките 37" LCD TV които продаваме в момента. То ние нямаме много голям избор, но: 37LC25R и 37LE2R на LG, 37" HANNSPREE и 37RA1E. Първите два са със старите матрици и само 25 е с малко по-добър контраст, но от към цветово предаване са много зле, много силни цветове и никаква детайлност; 37 Хансприи в нещо което неразбиращ човек без бюджет би си купил за под 1500 лева 37" LCD, има добра картинка, но там и е минуса иска много осветеност за да я покаже и цялата картина като цяло е сивкаво светла и дразни; 37RA1E засега е необосновано скъп 2680 лева или някъде там не помня.
lio76, горният пост също касае теб. Като мисля, че имаме на склад а и в интерсервиза го имат Аз говорих само за 32RA1E це е до свършване на количествата, защото свалянето на цената е самосиндикално от МЕТРО страна, т.е. в момента го продаваме на загуба, но нямаме много бройки така, че може да си го позволи магазина. Докато от ИСУ не кажат, че могат да ни даът цена поне 50 лева под тази на конкурентите да се оправят сами. Единственото кино което според моето мнение става в Метро в момента е Панасоника с високите колони, 571 май беше модела.
gogo1007, Фунай са Метро доставка и са Литовска или Латвийска сглобка ще те излъжа ако кажа една от двете страни на 100%. За цената си става ТВ, но по-добре си дай там 200 лева отгоре и си вземи 32SA1E na 1126,80 лева и си ти.
Gena_bs, определно няма нищо общо освен МАРКАТА, хехехех тука се гони цена и като качество бих казал, че стават за цената си, но при пряко сравнение издъхват срещу по-хубавите 15", 20" и 32" ТВ-и. А и 20 " модели са мега тихи, незнам какви говорители са сложили вътре, но не стават.
Благодаря ти много, братле... Радостното е, че понякога сред момчетата, работещи в тези магазини има и хора като теб. Не че и в моята област не е същото! Утре ще изтичам до нашето пловдивско Метро, за да го видя и на живо, защото не съм обръщал внимание на този модел. Просто досега вниманието ми беше насочено към плазмите. Сега в тези жеги не може да се спи, камо ли ако съм и с плазма какво ще е чудото в хола :))Цитат:
Първоначално публикувано от LUDIA
Здравейте искам да закупя 32” LCD TV и съм се спрял на два модела:
1. JVC LT-32G80SU (Technopolis)
2. SONY KDL-32S2530 (Technopolis)
и двата са на цена от 1499лв
Може ли някои да ми каже някакви наблюдения за тези модели и на кой да се спра?
До 1500 лв. кой е най-добрия избор 32” LCD TV?
интересна е разликата в размерите на шарпа и лж -то сътветно 926 x 644 x 119  без стойка за шарпа и без стойка за лж-то 944,0 x 659,3 x 129,7 и теглото е 20,1 за шарпа и 30,5 за лж а уж са и двата 37 инчови и изглеждат почти еднакво???????? офф глупости съм писъл то това е разлика 2см което е смешно само разликата в килограмите е голяма