Re: Помощ при избор на 29"/32" TV- 2006
Цитат:
Първоначално публикувано от spacedigital
erix,
ако искаш истински телевизор 29' - САМО!!! - Philips 29PT9020/12 с PixelPlus 2. Другите моделчета за които се гласиш са абсолютни боклуци по-всички направления.
P.S. - Личен опит.
Не мога да разбера защо толкова много хвалиш този Филипс при положение че аз си купих същия преди 10 дни и вече забелязвам дефекти които най вероятно са от телевизора.Трепти ми екрана в долната част на всички програми от кабелната и при подаден сигнал от С-видео и ДВД с чинчове.Единствено на ДВД с кабел от 30кинта тръгна както трябва и се видяха всичките гъзарии на телевизора и т.н.Обаче въпреки всичко това трептене ме дразни адски много и съм на път да го върна или нещо такова.
Моя 9020 е все още в сервиза,2-ра седмица,радвах му се само 2 дена :081: :huh: :(
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Тоя часовник като няма за сверяване, няма ли* нещо за ресетване или нулиране? И въобще как почва да брои и като се изключи от контакта за по-дълго какво става? В крайна сметка взема ли сигнал от някой програма пък било и да не е на позиция 1?
Часовника на тези телевизори се настройва самичък според телетекста който има програмата сложена на 1-ви канал. Телетекста на канал1 е бъгав сложи си ЕК(евроком) ако имаш на 1 и сичко се оправя :grin:Ако искаш пробвай с евроспорт но тогава ще показва един час назад
Какво ще кажете за Philips 29PT8520. :Drinks:Бях се навил на 9020 но като чета постовете почвам да се замислям. Така или иначе ще се набутвам поне да е с по малко
От вчера минах на последния върхов модел 40' TV LCD-OLED технология на Самсунг, който спечели голямата награда за 2006-2007 на Световното изложение за нови технологии в Лас Вегас. Така, че сбогом на кинескопите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз бях до тук с КОМЕНТАРИТЕ за разните телевизорчета било Сони, Филипс или каквото и друго. Дано съм ви помогнал с моите познания. Виждам в последните коментари за Филипса, който го смених ВЕЧЕ - критики. Но това е живота!: НЯМА ИДЕАЛНИ НЕЩА!!! Днес сменям и сателитния приемник
и DIVX-a си с нови поддържащи формата:HD. От понеделник ми започва и възможността за сателитно гледане на 16 HD телевизии.
СБОГОМ на пал стандарта 720Х576 и кинескопите!
Успех на всички в лутането.........* :Super:
Цитат:
Първоначално публикувано от spacedigital
От вчера минах на последния върхов модел 40' TV LCD-OLED технология на Самсунг, който спечели голямата награда за 2006-2007 на Световното изложение за нови технологии в Лас Вегас. Така, че сбогом на кинескопите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.........
Кажи поне от къде го купи и за колко де! Не си стискай инфото... :coolsmiley:
Цитат:
Първоначално публикувано от RIG
Какво ще кажете за Philips 29PT8520. :Drinks:Бях се навил на 9020 но като чета постовете почвам да се замислям. Така или иначе ще се набутвам поне да е с по малко
Като отидеш в магазина гледай и двата.Гледай ги много добре и прецени на място.Поискай от продавачите да ти пуснат различни канали на кабелака или сателита зависи от магазина.Пробвай ги и на ДВД и тогава решавай но имай в предвид че това са различен клас телевизори.http://www.consumer.philips.com/cons...12_BG_CONSUMER
Lupus,
бях в Щатите по време на изложението и имах невероятния шанс да купя една от мострите. Нямам думи!!! Вече съм сигурен, че в Европа още 10 живота да живея такова чуденце няма да мога да си купя. Стана ми ясно, че производството за САЩ което се внася носи щемпел за специално гарантирано качество и чак сега разбирам за какво става дума. Тези хора живеят около 300 години напред. Модела е с номер и индикация която няма да има нищо общо с това което ще се пусне в продажба за Европа лятото или есента на 2006. Цената няма да я обявявам само ще ви кажа, че тук при нас те са в пъти по-високи от там.
Поздрави!!!
@spacedigital
Що не обясниш как го докара от Щатите и как го внесе в БГ! ако си... :undecided:
echo,
който всичко знае, бързо остарява .... казала една баба.
Sorry пич,
Не те познавам лично и ми стана интересно...
Преди време надрънка едни глупости - после се извини, че бил сина ти...
Пишеш като някакъв върл техно-фен... Възхваляваш един модел на Филипс, сега Самсунг...
Купуваш техника от Щатите с доста големи размери и я внасяш без проблеми - ако не си нарушил законите у нас - излязло ти е златно...
И това при положение, че си платил не малко за него там /отстъпките, които съм виждал по изложения са добри, но не и огромни/...
От всичко това излиза, че си техно-фен, с доста добри финансови възможности, който при това е помъкнал 40 инчово чудо през океана и го е прокарал `на сметка` през БГ митницата...
На мен това не ми се връзва със здравата логика, но може би наистина си такъв човек...
P.S. Явно няма от теб да науча как `стават нещата` ;) :Drinks:
spacedigital това е твои цитат:
от: 15.11.2005, 12:28
Усещам, че се обиждаш за това че имаш Самсунг, а ние говорим лошо за марката която си избрал ли. Аз също имам Самсунг TFT LCD40M51 и к'во от това. Щом някой модел не го бива: Да казваме, че е добър ли?!
Май повече четеш от колкото да влизаш в магазини за такава техника или ако влизаш си излизаш с празни ръце
От твоите постове се вижда че имаш 100 телевизора.
Ако чакаш да паднат фрапиращо цените много грешиш
ти знаеш защо БГ
Цитат:
Първоначално публикувано от erix
Как е Филипса като звук? Вади ли някакъв бас?
Вади, вади, звука му е просто красота, особенно при режим Долби Виртуал. Но и само на Стерео пак звука е обемен, плътен и натурален по желание. Сонито може само да мечтае за такъв звук.
HELP !
Дилема !
До края на седмицата трябва да избера.
1. PHILIPS 29PT9020 - 989 лв.
или
2. SAMSUNG WS-32Z316VB+SAMSUNG DVD-V6500 - на промоция 1,099 лв.
:offtopic:
@spacedigital
Чувството на завист може да бъде и градивно и разрушаващо ;)
Не мисля, че изпитвам нито едното, нито другото спрямо теб - не си падам по аудиовизуалните ефекти, освен може би симфонична музика, но там рядко съм попадал на електронно устройство, което да ми донесе същото усещане, като това в залата...
За мен е неудобство пътуването с голям куфар /досега не съм пътувал със собствен самолет/ и бях потресен от идеята, че човек може да реши да `мъкне` кашон са размери от поне метър :undecided:
Още по-интересно ми стана, като си представих, че си го внесъл през границата ;)
И затова попитах как става - понеже ме `отряза` с едно изречение, а обикновено си многословен, си позволих лекичко да се поусъмня в думите ти - не смяташ ли, че краткостта на изказа ти, на фона обикновено дългите ти изказвания е леееко озадачаваща? :coolsmiley:
Все пак аз мога да съдя за теб само по написаното под твоя ник във Форума...