Страница 1 от 19 12311 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 282

Re: Помощ при избор на 29"/32" TV- 2006

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2005

И аз съм се зачудил м/у 32" и 29" 100Hz?! Разума ме съветва да си взема 29", но манящината ми иска 32"! :dock: Лошото е, че държа на PiP. Иначе 29" PHILIPS 29PT9020 не е никак лош, но мисля, че е по добре PHILIPS 29PT9417/2, който обаче е 1530лв! А за тази пари има и хубави 32" с PiP!!! Просто ще се побъркам!!! Вече 1 седмица не мога да се реша... :dock:

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2004

Имам този Филипс, има някаква по-светла част в центъра която си личи при изключен телевизор и понякога на равномерна картина (трудно си личи). Също има проблем и с вертикални тънки бели линии пак в средата, и въобще - бял текст и др., цвета се разбива (нещо като моаре), гледам тенис и си личи. иначе има възможност за доста настройки на геометрията, мен не ме кефят разните "цифрови" режими особено при скапания аналогов сигнал.

4. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от rudy
    Имам този Филипс...
    За 9020 ли говориш или за 9417?!?

5. Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от rudy
    Имам този Филипс, има някаква по-светла част в центъра която си личи при изключен телевизор и понякога на равномерна картина (трудно си личи). Също има проблем и с вертикални тънки бели линии пак в средата, и въобще - бял текст и др., цвета се разбива (нещо като моаре), гледам тенис и си личи. иначе има възможност за доста настройки на геометрията, мен не ме кефят разните "цифрови" режими особено при скапания аналогов сигнал.
    ти само да му видиш сервизното меню и ще се побъркаш

6. Member
    Тук е от
    Aug 2005

rudy ...... тази по-светла част в центъра е от вида на кинескопа: CINEOS - по-добра технология от Trinirton. 29PT9020/12 Pixel Plus 2 е телевизор, който ти дава усещането, че гледаш много добро TFT LCD! Не знам как са го постигнали, но разликата в брилянтното качество на цветове и детайли спрямо всички други подобни - направо изумява! Всеки знае, че идеален баланс несъществува. Ако едното е добре, другото не.
    Все пак който иска да си купува наистина супер телевизор от такъв ранг фирмата е PHILIPS а модела: 29PT9020/12 Pixel Plus 2

7. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от spacedigital
    Все пак който иска да си купува наистина супер телевизор от такъв ранг фирмата е PHILIPS а модела: 29PT9020/12 Pixel Plus 2
    Ето това е! Обичам такива отговори! Е как човек сега да не изтръчка да си боцне един такъв телевизор?! Поне аз ще го направя)

8.  

9. Тук е от
    Jan 2006

rudy
    В електрон.бг има PHILIPS 29PT9020, "Pixel Plus 2", той по-различен ли е от този 29PT9020/12 Pixel Plus 2?

10. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Не те са едни и същи. Наклонената черта и 12 означава новата версия на софта.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2005

12. Member
    Тук е от
    Aug 2005

hihimor,
    тези марки изобщо ги зачеркни. Чети какво сме коментирали по-горе. Избирането на телевизор и всичко подобно в България е много тънка работа.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2005

hihimor,
    тези марки изобщо ги зачеркни. Чети какво сме коментирали по-горе. Избирането на телевизор и всичко подобно в България е много тънка работа.

питам именно защото изчетох всичко коментирано по-горе; и аз се спрях на PHILIPS 29PT9020, но...се получи нещо странно: в техномаркет и техноцентър елит - люлин, наистина забележимо по-добър образ дава този модел, а в техномаркет цум същият телевизор (всъщност някакъв по-скъп вариант -1500 лв- пак с Pixel Plus 2), нареден до други телевизори, на бтв пуснат, не беше кой знае колко по-добър, напр. един Сони с тринитрон кинескоп, май нов модел и аналогична цена, въобще не му отстъпваше; до него имаше и деу и LG и самсунги и ту-шиби, еми не съм сигурен, че разликата в по-добрия образ оправдава разликата в цената... може би и аз нямам око да види

пак повтарям, преди като го гледах този филипс, в други магазини, наистина очевадно е по-добър и продавачите твърдят, че бил най-добрия телевизор; на едното място като поисках да ми го пуснат на телевизионен канал, ми отказаха - сигнала бил лош..., едно е да гледаш двд, друго - ефирен канал...

абе май ще си купя един Watson....

(между другото, не знам що съм си внушил, че разликата в кинескопите си личи, като гледаш по периферията на кинескопа...)

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Що търсиш мнение като си имаш свой поглед. Ами ходи се набутай.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Що търсиш мнение като си имаш свой поглед. Ами ходи се набутай.

понятията мнение и свой поглед до голяма степен са синоними и се получава нещо - що търсиш мнение като си имаш мнение ; ако не се лъжа форума е място за обмяна на мнения, съждения, които могат да бъдат повече или по-малко категорични; по-горе само споделям впечатления...

въпроса е дали да се набуташ с 500 или с 1000 лв; явно какъвто и СРТ тв да купиш в тази ценова категория се набутваш...

ако не се лъжа тук: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,25084.0.html препоръчваш марката Нео...

като видиш картинката за тая цена ще разбереш за какво говоря. Относно другите подробности за боклука по принцип, то 90% от вноса е такова, така че по-добре ВИДИМО качество и евтино! - от колкото скъпо и компромисно.
    зрителното възприятие до голяма степен е субективно - ВИДИМО-то качество за един е едно, ама за друг може да е отврат; евтино-то също е различно - за някои и 7000 лв 50 инчов плазмен може да не е скъп...

абе, всеки да купи, квото го кефи и много-мното да не се вманиачава...

17. Тук е от
    Sep 2005

Здравеите на всички,благодарение на написаното в тази тема си купих и аз Philips 9020 pixel plus,но нещо немога да му свикна или бъркам нещо в настройките,още несъм му прочел и книжката,при включен pixel plus на режим TV на програмите с по слаб сигнал може би се получава нещо като дигитален шум,на нормална 100hz-ва картина го няма но пък е по мътно,на DVD с pixel plus е все едно гледаш театър,някакси нереално,движенията са по забързани,все едно гледаш латино сериал,незнам как да го опиша,може би несъм му свикнал,досега гледах 29-ка на Samsung,а самия екран в дясната цяла част е леко изкривен надолу,по субтитрите се вижда най добре,Spacedigital и всички притежатели на този модел кажете че несъм сбъркал с избора си или някъде да бъркам по настройките,въпреки че няма нищо кой знае колко сложно по менюто,гледам го на разтояние около 2,5 метра,това са ми първите впечатления !!!!!!!!!!

18. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от veszxr
    Здравеите на всички,благодарение на написаното в тази тема си купих и аз Philips 9020 pixel plus,но нещо немога да му свикна или бъркам нещо в настройките,още несъм му прочел и книжката,при включен pixel plus на режим TV на програмите с по слаб сигнал може би се получава нещо като дигитален шум,на нормална 100hz-ва картина го няма но пък е по мътно,на DVD с pixel plus е все едно гледаш театър,някакси нереално,движенията са по забързани,все едно гледаш латино сериал,незнам как да го опиша,може би несъм му свикнал,досега гледах 29-ка на Samsung,а самия екран в дясната цяла част е леко изкривен надолу,по субтитрите се вижда най добре,Spacedigital и всички притежатели на този модел кажете че несъм сбъркал с избора си или някъде да бъркам по настройките,въпреки че няма нищо кой знае колко сложно по менюто,гледам го на разтояние около 2,5 метра,това са ми първите впечатления !!!!!!!!!!
    * Здравейте и от мен следя от дълго време тази тема,и поради тази причина и аз си купих този модел телевизор.БЛАГОДАРЯ ВИ!
    Weszxr,имах проблем като твоят!!!! от няколко дена си блъсках главата,защо се гледа
    толкова гадно(както си го описал по горе) и преди малко му направих нова настройка-направих го на 100-херца, и мисля ,че разреших проблема. опитай и ти,ако искаш.
    това е от мен за сега.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 19 12311 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 703
    Последно: 23-12-18, 18:15
  2. Помощ за избор на телевизор 22" - 26""
    От mushr във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 29-03-12, 14:55
  3. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  4. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34
  5. Отговори: 8
    Последно: 29-01-08, 13:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе