Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 111

LCD JVC

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: LCD JVC

2.  

3. Тук е от
    Sep 2003

Видеото ми е Аsus 6600 turbo cashe.понеже няма HDMI ползвам кабел HDMI-DVI и си е перфектна картината.
    Да оправено е менюто

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Днес ходих с един мой човек, фен на JVC да му избираме ЛСД. Уцелихме момента и нямаше почти никакви хора в Технополис, така че успяхме доста сериозно да разгледам моделите.
    Бях много изненадан от това, което видях и определено марката е много подценявана у нас.
    Модела V80 е направо перфектен. Справи се с всичко, което му пуснахме и след малки настройки на черното и бялото образа беше изключително добър. Естествено в магазина го бяха пуснали с ужасни настройки. 100-те херца може да се каже, че работят доста добре и черния цвят е приличен. Липсва му малко детайл в тъмните сцени, но за ЛСД е повече от добре. Гледахме и по-ниския клас G80, който не е Full HD, но на моя човек цената му беше по-изгодна. Този модел беше малко по-зле на SD сигнал /включиха ни го към някакъв двд плеър/, а не мога да дам оценка за работата им на кабелна защото сигнала там е под всякаква критика.
    Тия дни човека ще реши кой от двата модела ще вземе. Разликата беше около 600 лв, ако не се лъжа. ъй като аз ще му го монтирам, инсталирам, настройвам тогава ще мога да си поиграя малко повече.
    Някой знае ли с какви матрици са тези модели? Май нещо за Шарп ми се върти.

5. Тук е от
    Jul 2007

JVC мисля че с матрица Matsushita произведена в Япония

6. Тук е от
    Jul 2007

lazarus18,
    пуснах тестовете ама много зле незнам може би защото връзката РС/ТВ е на компонентния вход...

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И аз съм компонентен кабел от двд-то. Какъв сигнал ти изписваше, че приема ТВ-то?

8.  

9. Тук е от
    Jul 2007

нищо не ми изписва не съм много навътре в тия работи. Свързал съм ТВ към РС от ТV-OUT на видео картата, ASUS 9550 GE, и влиза в ТВ на компонентния вход. Искам да си взема HDMI кабел за тая връзка ама трвбва да го вържа на DVI изхода на видео картата и няма да мога да си ползвам монитора си. Дали има начин да се свърже като да мога да гледам и на ТВ и на монитора без да разменям постоянно буксите?

10. Тук е от
    Jul 2007

Опаа имал съм и някакъв друг изход на видео картата там май може да си свържа монитора.Дали и на дете букси мога да ги свържа? 39лв. за HDMI-DVI кабел 5 метра как ви се струва?

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от plkochev
    Опаа имал съм и някакъв друг изход на видео картата там май може да си свържа монитора.Дали и на дете букси мога да ги свържа? 39лв. за HDMI-DVI кабел 5 метра как ви се струва?
    Много е,виж това http://www.electronics.bg/product_in...f3eefdb0397c0a

12. Тук е от
    Dec 2007

Имам следния модел на JVC 32G80BU и като го пусна се чува някакъв шум от колоните и по точно от захранвнето. Искам да питам това нормално ли е или само при мен се получава

13. Member
    Тук е от
    May 2007

Нормално е-това е брум от подсветката на дисплея.Aко от менюто зададеш по-голяма степен на осветлението-шумът изчезва!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

Мерси много. Когато си играя с настройките на картината звука се променя, не изчезва но като си пусна компа вентилатора го заглушава и не се чува

16. Тук е от
    Jul 2007

Много странно, днес като чистих екрана на ТВ забелязах че на син фон един пиксел е черен обаче на картина си е наред. Каква ли е причината?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от plkochev
    Много странно, днес като чистих екрана на ТВ забелязах че на син фон един пиксел е черен обаче на картина си е наред. Каква ли е причината?
    Ами изгорял е син пиксел и се вижда само на син фон,защото не свети.Като има картина не можеш да го локализираш поради смяната на цветовете.Като го гледаш нормално няма да ти пречи,така че да не ти пука,гледай по-философски

18. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Offenbach
    влизането в сервизен режим не е проблем.
    ако ти трябва мога да ти пратя скреенчетата на подменютата за да сравниш дали всичко е същото в епрома.
    моля те прати и на мен 4е ми блокира менюто след като го сварзах компютъра nnokia@abv.bg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе