Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 111

LCD JVC

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: LCD JVC

При връзка DVI-HDMI връзка с PC при някой модели на JVC се променят някой стойности в сервизното меню,при различните модели стойностите може да са различни така че е по добре да го занесеш до сервиза ще ти ги коригират за минути,така не рискуваш да се оплескаш и да ти падне гаранцията.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Аре много ви се моля да ми пратите настройките как се оправя проблема с дистанционното hellrazor_90@abv.bg че не искам да го нося на сервиз. Модела е LT-32G80BU

4. Тук е от
    Sep 2003

Пиши ми на ICQ, ще гледам да го оправим

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Здравейте фенове на JVC, ориентирал съм се към LT-37P80B, http://www.jvc.bg/product.php?id=LT-...s#product-tabs , има ли някой от вас впечатления от това ТВ?

6. Member
    Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от Murrey
    Здравейте фенове на JVC, ориентирал съм се към LT-37P80B, http://www.jvc.bg/product.php?id=LT-...s#product-tabs , има ли някой от вас впечатления от това ТВ?
    Murrey,кво стана- още ли се двоумиш за телевизора???Проверено е лично от мене,че TV-to си заслужава да се купи!!!Или чакаш още съвети.....?Скачай смело и няма да съжаляваш!!!

7. Тук е от
    Dec 2007

Някой има ли представа как се оправя проблема с дистанционното, че в Гугъл грам информация не намерих и не мога да се свържа с Offenbach. Ако можете пратете нещо е-мейл: hellrazor90@gmail.com

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от hellrazor
    Някой има ли представа как се оправя проблема с дистанционното, че в Гугъл грам информация не намерих и не мога да се свържа с Offenbach. Ако можете пратете нещо е-мейл: hellrazor90@gmail.com
    Напиши по конкретно какъв е проблема с това дистанционно.

10. Тук е от
    Dec 2007

Бях писал по-горе. Когато го свързах с компютъра с DVI-HDMi кабел някой от копчетата на дистанционното не работят и каналите се разбъркаха. Не мога да вляза в менюто и да ги опрая. Доколкото знам в сервизните настройки се е променило вида дистанционно който да приема. Модела е JVC 32G80BU

11. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    При връзка DVI-HDMI връзка с PC при някой модели на JVC се променят някой стойности в сервизното меню,при различните модели стойностите може да са различни така че е по добре да го занесеш до сервиза ще ти ги коригират за минути,така не рискуваш да се оплескаш и да ти падне гаранцията.
    Тука се цититам,занеси го до сервиза проблема ти се оправя за 2минути,иначе рискуваш да збозиш яко нещата и да ти падне и гаранцията.Само от любопитство с NVIDIA ли си.

12. Тук е от
    Dec 2007

Не с Ati съм. Интересното е че когато пусна първо компа и после телевизора като са вързани на TV-то се появява надписа JVC. A той се появява при първото пускане, значи яко се bug-ва. А когато направя обратното няма проблем

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Аз също имам проблем с JVC от съъщта серия. Подобен проблем е описал в началото plkochev, но не знам как и дали го е решил окончателно. Става въпрос за отказ от функциониране на някои бутони на дистанционното, след свързването на телевизора към компютър, през HDMI вход от видеокартата (кабел DVI-HDMI). Само единият вход поддържа DVI, това добре. Има ли начин да си възвърна пълната функционалност на дистанционното, без да минавам през сервиз, защото, очевидно, дори и да ми го оправят там, при някое следващо свързване, най-вероятно телевизорът отново ще ми спретне подобен номер. Сервизното меню на телевизора не помага. Видеокартата ми е на ASUS с чип NVIDIA 8600GT.
    Предварително благодаря за споделения опит. :-)

14.  

15. Тук е от
    Sep 2003

Напротив сервизното помага.
    да има начин да си върнеш функциите на дистанционното, а именно като му кажеш в сервизното меню с кои тип дистанционно ще плзваш.

16. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от Offenbach
    Напротив сервизното помага.
    да има начин да си върнеш функциите на дистанционното, а именно като му кажеш в сервизното меню с кои тип дистанционно ще плзваш.
    Благодаря за отзивчивостта!!!!
    Оказа се, че проблемът е по-дълбок. Беше издухал чип някакъв. Казаха ми го, като най-накрая се реших да си занеса JVC-то на сервиз. Но бих се радвал (както и други собственици на тоя тип JVC LCD телевизори), ако споделиш подробно как се ползват функциите на сервизното меню. Във форума има такава тема:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37709.0.html
    открита от hristoslav2,
    :-)

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Здрасти. Гледам че в ТП са пуснали LT-47V80 на промоция и е на много добра цена. Някой има ли отзиви за този модел? А и със каква матрица е? - Тук вече май hristoslav2 е човека .
    Между другото за един и същ телевизор ли става дума?
    http://www.technopolis.bg/product.php?pid=672
    http://www.lcdtvbg.com/index.php?productID=66
    Защото ако отговора е да - изобщо някой пазарува ли от Узуновите?

18. Тук е от
    Jun 2006

Привет, днес ходих до ТП и грешката е вярна, телевизора е един и същ. Аз лично за себе си не мога да си представя как може да работят такива хора в маркетинг отделите. 
    Не знам коя година е модела, но е с леко ретро визия.

Може ли някой  от феновете на JVC да ми препоръча LCD 42" Full HD, днес като ходих в ТП видях един, на цена 1799 лв(непромоционален), но поради факта, че не съм много запознат с моделния ред, не успях да запомня модел. Направиха ми впечатление реалистичните цветове, добрата цена, но ме озадачи ниския контраст. Ще съм благодарен за съветите ви.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе