Аз не видях цена в този линк
Преглед за печат
Аз не видях цена в този линк
Абе на мен ми е по интересно дали ще направят промоция на А656 серията и колко ще е....
Ами ако 46'' от 7ма серия струва около 4200(макар ,че ми се вижда оптимистична цената имайки се предвид цените у нас),46 А656 в момента е 4100лв. така ,че със сигурност трябва да му смъкнат цената иначе става не продаваем.В сравнение с А796...няма шанс ;)
Точно така само товаа е примника ,за Филипса мога да кажа,че са правени децата от 4 клас по трудово убочение,имам един такъв беше бонус в пакета на ITV примника 2-3 часа работи и забива,ретстарт на копчето отзад и пак гледаш2-3 часа,това не е само на моя приемник,но и на други хора със същият...ДОбър избор..Цитат:
Първоначално публикувано от zlobarov
http://www.dream-multimedia-tv.de/en..._technical.php
Съжалявам за :offtopic: но ето един перфектен сателитен приемник и на по-ниска цена от Дриймовете!
FERGUSON HF8900 HD USB PVR (2xCI+CAS+EMULATOR)
Цифров приемник HD TV (High Definition Television) с два CI слота,
универсален четец за карти и емулатор.
# Поддържа MPEG-2, MPEG-4, H.264 DVB-S2 стандарт.
# Вграден емулатор.
# Запис на външен хард диск през USB (USB PVR)
# Зареждане на софтуер през USB
# Зареден с последен софтуер.
# Зареждане на емулатора от PC със SOFTCAM.KEY
# 2 CI слота поддържащи: CONAX, CRYPTOWORKS, IRDETO, NAGRAVISION, SECA и VIACCESS.
# Вграден универсален четец за карти.
# 100% съвместим с карти на Булсатком и ИТВ Партнер.
# Управление на DiSEqC1.0/1.2/2.0 автоматичен позиционер.
# Управление на USALS H-H мотор.
# 4000 канала (ТВ и радио)
# Многоезично меню.
# ЕПГ и субтитри на български (VBI & OSD).
# Пълноцветно OSD меню.
# Вакумно фосфорен дисплей - VFD display.
# 2x USB, 1 х HDMI, 1 х Component, 2 х Scarts 1 х Composite Video изходи
# Фаворитно меню и родителски контрол.
# Зареждане на софтуер през RS232 порт.
# Зареждане и редактиране в компютър на каналите през RS232 порт.
# Видео резолюция: 576i, 576p, 720p, 1080i
# Аудио декодер: MPEG/ layer I & II,
# Модулация: QPSK,QAM256,VSB;64QAM
# Симбол рейт: 1~45 Msps/SCPC,MCPC
# S/PDIF цифров оптичен изход за звук с поддръжка на AC3.
# HDMI, COMPONENT и RCA кабели в комплекта.
# 1 година гаранция.
# Произведен в EU.
P.S. - http://www.digitalplus-bg.com/
Къде го продават и колко?
Тъста ми се обади и ми заяви че иска "телевизор" до към 2000 лева веднага щях да го посъветвам да си вземе като моя но при него хола е 7 метра.... та незнам после да не не "псува" че му малее 42" та основния ми въпрос е "стават" ли някои от тези модели(и какво липсва на втория?
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027519
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029808
При положение че телевизора в 99% от времето ще се гледа на цифрова телевизия и 1% на ДВД...
Няма да е лошо при този размер панела да е Full HD. Това обече ще вдигне цената доста. От друга страна пък ако се гледа само цифрова SD телевизия може би е добре.
Ясен ми е момента с Full HD с този бюджет няма как да се получи обаче.... та ако имате впечатления от горните модели споделете...
а бе човек, дай да се хванем няколко души да идем с един бус до Австрия, спестяваме към 700 лв на телевизор... ;-) Кви ти промоции тука....Цитат:
Първоначално публикувано от elcos
Хубаво.. Ама трябва и с митниците да се разправяш :( Пък и гаранцията ти отпада....Иначе съм го мислил този вариант! :)
Какви мита, няма мита. Дай да бързаме, докато сме още в EU :-memnon !!!Цитат:
Първоначално публикувано от elcos
А много фирми имат международна гаранция. Въпросът е има ли такова животно у нас.
Май не го разбираш много тези работи...с телевизорите ти чатка главата,но със сателитната техника не те бива...Не можеш да сравняваш мерцедес с москвич.Има къде по добри приемници ХД на добра цена от тофилд под ЛИНУКС ,...........но да не се задълбочавам защото форума не за сат. системиЦитат:
Първоначално публикувано от soon
zaks не се притеснявай и за двете глави! Здраво чаткат и за .... и за телевизори и за сателитите.
Минах и под и над Линукс приемниците и всичко което струва над 1700 лв., но полза никаква... за жалост!!! Скъпите вещи вече не са това което бяха - :-memnon
От няколко дена гледам промоция в Метро - Sony 40u2510 за 1198лв, цената ми се струва убиец, при условие, че същият в Техномаркет струва 1699 лв!!! Някакви отзиви за този модел?