Мерси @lazarus18![]()
Ок lazarus18. В събота отивам в техномаркет да си взема един от двата ( 40А856 или 46А856), а с икономисаните пари мисля да взеам едно ново PC на сина, без това от доста време иска нов. Така мисля,че ще си реша всички проблеми. И последен въпрос - тези модели с S- IPS матрица ли са и този прословут динамичен контас, който не можел да се изключва проблем ли е?
[quote=lazarus18 ]
Нещо ти е крива сметката. Вместо да дадеш 2400 лева за 40 инча В650 със изключително съмнителни възможности като плеър си вземи един 46А856 плюс някакъв истински HD плеър. Така ще имаш 6 инча по-голям телевизор със близко качество на картината и пълноценен плеър за HD филми /WD TV или Popcorn Hour/ и то за по-малко пари.
Защо се заблуждавате, че с този телвеизор може да гледате HD филми по мрежата? Някой правил ли е проба колко % от филмите тръгват по мрежата? Аз лично нито един 1080р не подкарах, 720р повечете вървят, но на почти всички трябва да им конвертираш звука предварително.
4а4i, забрави за HD по WiFi.
lazarus18 моите уважения към теб,но аз съм собственик на телевизор Самсунг 40Б651 и нямам никакви проблеми с прехвърлянето на 1080р безжично без никакви накъсвания.Гледал съм поне 7-8 филма вече с такова качество без никакво накъсване.Разбира се към телевизора се наложи да купя http://www.bestbuy.com/site/olspage....=1218075420206 както и http://dlink.com/products/?pid=565.Наистина проблема с DTS звука остава и е малко досадно това конвертирване към AC-3 но нямам избор.Иначи си прав че е по добре да се вземе на отделни компененти телевизор+външен плеър(то при всяка една техника е така),но важното е че при мен гледането на 1080р безжично се получава.Поздрави!
Признавам с този адаптер не съм пробвал. Сигурен ли си, че пращаш към телевизора 1080р Н.264, а не транскодираш нещо на компютъра?
Така или иначе разликата в размера е най-големия плюс. Все пак говорим за 46 инчов екран за доста по-малко пари.
mr_BG, наистина го има този проблем с динамичния контраст, че не може да се изключи нацяло, но е в приемливи нива. Матрицата би трябвало да е S-PVA, според мен по-добра от S-IPS за телевизор.
Задължително гледай подсветката като купуваш, че няколко човека се оплакаха от петна с телевизора закупени от предната промиция.
Ми последния филм ,който гледах само преди 2-а дена беше https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=174708&hit=1 и нямах проблеми както казах по горе.Наистина няма спор,че 46 инча са си 46 инча.Наистина mr_BG ако си решил да взимаш 40А856 или 46А856 внимавай много с подсветката и с белите петна.
Благодаря за добрите съвети. Имам познат в техномаркт и се надявам той да разбира достатачно за да не попадна на проблемен телевизор. Много ми се искаше да взема телевизор от Б серията ,но с възможноста да имам 46" и си доокоплектовам системата с този бюджет от 2400лв ще поема риска. Все пак 8 серия е висок клас телевизор и до скоро за него са броили някои хора по 3000лв.
Аз имам 46А856 да има малко гадна просветка, но поне за сега това съм го забелязал само в един филм 720р с много тъмни сцени и на тъмна стая, за цената си е убиец, като се има предвит, че дадох 1950лв. ~1.05, моят съвет е разгледай и други варианти, и аз исках Б650 и сони W5500, даже щях да ги купя, но нямаха налични, само 3бр. 46" мостри
Здравейте!Първоначално публикувано от Ivan444o
И аз отскоро се сдобих със Samsung 32 LCD B650, купих си и коментирания LAN Adapter ,но при мен гледането на 1080p и дори на 780p e невъзможно или поне аз не мога да го подкарам.Пробвал съм този филм с m2ts файлов формат и този филм с 720p mkv формат.Блокира ми Media Sharing и ми прекъсва връзката с телевизора. И другият проблем е как да вкарам субове във филм който искам да гледам?
Приятел единственото ,което ми идва на ум е рутера ти да не потдържа по-бързия N стандарт за пренос на данни.Незнам рутери различни от този стандарт дали се справят!!!Относно субтитрите съм нямал никакви проблеми.Никога не ми се е налагало да ги вграждам във филма.Телевизора сам си ги намира.Най-много да се наложи да се корегира тайминга,но това се оправя от самия телевизор.Провери дали името на субтитрите е същото като името на филма. Успех
Както писах по-горе, утре отивам да си купя 46А868. Реших да взема все пак и систеам за домашно кино до 700лв с вазможност да чете всичики вазможни формати и задоволителен звук. Препоръчайте ми модел. Благодаря предварително.
Този модел дали ще свърши работа? PANASONIC SC-PT560E-S
Първоначално публикувано от Ivan444o
Да рутера ми е N серия, но уви...а иначе ти регистрирал ли си някакър DivX player на ТВ -то, защото на моя ми дава, че DivX player-a не ми е активиран. Сега съм свършил тази процедура и очаквам да видя дали ще се получи.
Вземай го смело,ще останеш доволен или някой модел на SONYПървоначално публикувано от mr_BG
Първоначално публикувано от tikotrakata
Ми не не съм правил никакви регистрации на DivX player.Дано се получи сега при теб