имах предвид или PS3 или popcornhour C200
за какво са ти 2 плейъра- ако искаш да си сваляш филми от нета и да си пускаш Blu-ray тогава ти е достатъчен само popcornhour C200
имах предвид или PS3 или popcornhour C200
за какво са ти 2 плейъра- ако искаш да си сваляш филми от нета и да си пускаш Blu-ray тогава ти е достатъчен само popcornhour C200
И откъде се купува този попкорн, в ибей няма нито един
За сметка на това в Google е пълно!Първоначално публикувано от Krassy
Е, то е добре и да успееш да го купиш надеждно
Този попкорн има ли цифров тунер и модул за карта на кабелен оператор?
PS3 ще се взима за игри,вместо да си играя да връзвам компа всеки път,и при положение че ще я има конзолата и попкорн 110 е достатъчен,а за тунер и AZBOX ELITE HD става за Кейбълтел с допълнителния модул,нали така?Първоначално публикувано от hristoslav2
AZBOX ELITE HD - да ставаПървоначално публикувано от veszxr
Благодаря за информацията, hristoslav2 :-)Първоначално публикувано от hristoslav2
TN матриците си ги разпознавам отлично, точно затова попитах за информация. Оказва се, че засега нямам шанс. Нямам място в кухнята за диагонал по-голям от 19 инча.
:-)
Леле мале... 3 устройства?
Плейстейшън за блурея, после попкорна, а за ХД тунер това АЗБОКС?
А няма ли устройство, което да е 3-те в 1 ?
А Кейбълтел добър вариант ли е за цифрова кабелна ТВ? (за района на Варна?)
PS3-то по-скоро за игри ще се ползва.Първоначално публикувано от Krassy
До преди 7 месеца бях на ITV,от тогава съм на Кейбълтел цифрова,засега се ползва само на Сони 32Е4050,(незнам как ще изглежда на 50 инча,затова и попитах и по-горе за мнения) доволен съм,въпреки дебелата месечна такса,това в за София,за Варна незнам как са,тук доста се е спорило кой оператор е по-добър,аз ги минах почти всички без никакви обвързващи договори,гледам 1 ден,не ми харесва,махам ги,с тея договори имах проблем преди с Евроком!
Все едно да кажеш - леле мале, три устройства в кухнята. Не може ли едно общо, което да е и хладилник и фурна и миялна?Първоначално публикувано от Krassy
Ами не може. Това са три отделни уреда с различно предназначение. Поне 2 от тях ще ти трябват.
Lazarus,къде си!Първоначално публикувано от veszxr
На морето! :PПървоначално публикувано от veszxr
Взимай Pioneer-a и не го мисли. Освен ако значително не намалят Панасоника, което чакам и аз, но за 42-ката.
Единствения плюс на Панасоника е лесната настойка чрез THX режима, но първо той е само за гледане на тъмно и второ не е ясно какво правим след 1-2 години като се променят видимо параметрите на панела.
Днес поразгледах на живо 50V10 в Технополис Младост,не си играх с настройки,но не ме впечатли,даже ме разочарова,вървеше Geografic HD,все едно си гледах SD,и цветовете бяха доста изкуствени,сигурно може да се понагласи с настройки,но не ми хареса,G-серията,по-нисък клас,изглеждаше по-добре.След това веднага отидох да гледам 5090,беше му пуснат цифров ефирен,над 2 метра растояние от него си беше екстра,предполагам че на цифров кабелен ще е доста по-добре.Мисля утре да го поръчвам и да се приключва.
Дайте идея за някакъв кабелен приемник с HDMI,отказах се от AZBOX HD.
Lazarus приятно изкарване на моренцето!
Kъде на морето ако не е тайнаПървоначално публикувано от lazarus18
настройката на THX режима след 2 години я оправяш с калибриране /единственото което няма да можеш да оправиш е равномерноста-знаеш защо/
то така или иначе на всеки 2 години плазмите се нуждаят от калибриране заради остаряването на фосфора
вземи Pioneer 5090 и DREAM BOX 8000 HD PVRПървоначално публикувано от veszxr
http://www.sattvshop.com/index.php?m...1530a84ae82df7
http://www.insat-bg.com/index.php?ma...roducts_id=281
като начало си изтегли ръководството и го прочети
http://bg.diplodocs.com/jim/DREAM%20...HD%20PVR%20DVD