Пичове, красива е 50В850, бих се оженил за нея ...
Днес все пак, след много ядове с ....обслужващата банка, тези са гадни само такси и високи лихви им дай, иначе никакви ги няма когато ти потрябват, наложили са ми лимит на дебитната карта, без да ме уведомят ... имам парите, искам да си купя нещо, не мога, а те са в почивка, тъпаци гадни ... "Търговска и корпоративна банка", че и клинтите им били скъпи, така пише покрай номерата, дето никой не отговаря, бягайте от тях ... голямо излагане, имаш парите, нямаш стоката, българска банка ... все едно: вече е у нас, компромис на управителя на ТМ - Стара Загора ... благодаря на Зарко за разбирането, той знае каква въдица мята, шарана му е в кърпа вързан ... все пак, доброто отношение радва, така се става търговец, да приласкаеш клиента, да го направиш съпричастен
П.П... HD-обработката е невероятна, зашеметяваща картина, радва че и SD-картинката от цифровата кабелна никак не е лоша, .... на Кейбъл-тел намери всички канали, цифрови и аналогови, без да задавам страна ... обаче на цифровите налиса, че са кодирани ... тези дни ще мина да искам CAM -модул, conax-карта си имам
едит: ... ослушвам се за онова прословуто бръмчене, но покрай зашеметяващата картина не ми остава много време, невероятна картина, факт