Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
Цитат:
Първоначално публикувано от trax
Според мен не прави компромис с размера а взимай 46le700 когато излезе.Другите модели(без а786) също са добри но са далеч от нивото на sharp
Не знам какви проблеми виждаш в А786. Хубава матрица, local LED dimming подсветка... Доста добър модел. Не виждам как може да хвалиш модел на Шарп, който не си виждал и е първия масов модел на марката с тази технология.
Вярно, че 3000 лева за 46 инча LED модел звучи прекрасно, но нека го видим в действия първо.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Много зависи от какво разстояние ще го гледаш, но ако имаш поне 3 метра и обичаш да гледаш филми взимай 46 инчов. Иначе всички изброени са хубави модели и няма да сбъркаш с никой от тях.
ами ще гледам от 3-4 метра
знам, че верния размер е 46...
но много хвалби за SHARP LC-40LE700E....
а иначе трябва да се "напъна" финансово за 46le700 ;-)
Цитат:
Не знам какви проблеми виждаш в А786. Хубава матрица, local LED dimming подсветка... Доста добър модел. Не виждам как може да хвалиш модел на Шарп, който не си виждал и е първия масов модел на марката с тази технология.
Вярно, че 3000 лева за 46 инча LED модел звучи прекрасно, но нека го видим в действия първо.
а иначе цената за 46 е 3329 с 5% отстъпка http://sharpbg.com/index.php?itemID=325&group=1
Local dimming технологията има недостатъци които лично аз не мога да преглътна пък и а786 е модел от миналата година което означава че най-вероятно ще ти дадат мостра навъртяла доста часове.
Цитат:
Local dimming технологията има недостатъци които лично аз не мога да преглътна пък и а786 е модел от миналата година което означава че най-вероятно ще ти дадат мостра навъртяла доста часове.
а какви са недостатъците?
Цитат:
... как ще ги преглътна аз тези недостатъци на В9000, ама май няма да излезе ... е надявам се утре все пак да разберем на IFA2009 :)
Цитат:
Първоначално публикувано от pluto
а какви са недостатъците?
Най-вече този:
http://www.hdtvlounge.net/wp-content.../led_back1.jpg
плюс огромния лаг.
Цитат:
това за всички LED ли е валидно?
Цитат:
това за всички LED ли е валидно?
... колкото повече са зоните, толкова по-малко е валидно :) ... и не е чак толкова страшно :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от samara69
... колкото повече са зоните, толкова по-малко е валидно :) ... и не е чак толкова страшно :Drinks:
в какъв смисъл колкото повече са зоните?
Това вече е коментирано по-назад във форума - ами в смисъл, че подсветката е разделена на групи светодиоди - колкото са повече, "толкова повече" - идеалният вариант е всеки светодиод да се управлява /кой знае.../.
Цитат:
Първоначално публикувано от Danri
Това вече е коментирано по-назад във форума - ами в смисъл, че подсветката е разделена на групи светодиоди - колкото са повече, "толкова повече" - идеалният вариант е всеки светодиод да се управлява /кой знае.../.
а броят на зоните има ли го като параметър
Цитат:
а броят на зоните има ли го като параметър
...има го...по форумите :)
като гледам, май само Philips и LG ще пуснат нещо стойностно откъм LED тази година, а аз не ги харесвам :) ...жалко за Sony и Samsung :095:
Здравейте, добър избор ли е LG 37LH4000 за парите си от 1400 лв. Какви алтернативи има в този клас.