Re:Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница
Привет на всички.
Поогледах, но понеже не намерих инфо тук и реших да питам. Старото ЛСД на децата сдава багажа и се оглеждам за нещо ново. Насочил съм се към LG 22LV2500. Дали някой от притежателите може да сподели дали е доволен от този модел или да търся и някоя и друга марка. Като бюджет, макс до 500. По-голям не ми е нужен, тъй като разстоянието е много малко, а и няма да мога да го събера на сегашната стойка. Предварително благодаря!
Благодаря. Но преди малко се прибрах с един 26Д450 за тия пари и на първо четене съм доволен, като изключим, че трябваше да си играя 30 мин да му подредя каналите, добре че си има импорт и експорт на флашка, та стана сравнително лесно. Най-важното е, че децата са доволни, че си гледат отново детските канали :)
Добре ,че си предпочел по -големия размер за тези пари.Все ми се струва ,че са хвърлени пари на вятъра 500лв за 22 инча.На времето с тази сума можеше да си позволиш едва 19-ка ,а сега дори 32 инчов. Да ви е честита новата придобивка и със здраве да я гледат малките.
Благодаря. Гледах, гледах, но 22-ката ми малееше. Те до сега гледаха една 20-ка, но 4:3 и сега 26-цата във формат 4:3 им е точно по мярка.
За всеки случай им го пусни на пълен екран ,а не във формат 4:3.За да не останеш неприятно изненадан след време.
Здравейте,бих искал първо да се извиня,ако задавам въпроси,на които вече им е отговаряно,но нямах време да изчета всичко-подробностите са много и е трудно за лаик като мен да се справи сам. Затова направо по върпоса-сещате се-ще питам за помощ при избор на ТВ с малък размер за спалнята на мястото на кинескопа. Бюджетът с който разполагам не е значителен,да не кажа скромен-около 300 лева! Та за тези пари намерих 22 инчови Нео-та модели /чета неласкавите мнения за тази марка,но какво да се прави/:
NEO LED22695, NEO 2290FHD, както и NEO2280FHD.
Отделно се загледах и към 2 Самсунга:
Samsung T22A350 и Samsung B2230HD, както и
Philips 22PFL3206H
Самсунзите и филипса естествено излизат извън бюджета с доста-към 100ина лева /при заделени 300 лв. 100 са доста/,та мисълта ми е дали посочените по-горе модели НЕО действително си струват. Някои казват,че и с НЕО или ДСМ са доволни като картина,подсветка и т.н. Аз ще го ползвам за гледане на телевизия и понякога ще го включвам към лаптопа за някое филче. Иска ми се преди да купувам да събера малко повече мнения и то за точно тези модели и марки.Ще съм благодарен,ако някой помогне.
Преди да купиш обърни внимание дали има вграден цифров тунер !!!
Samsung B2230HD
http://www.samsung.com/bg/consumer/p...2PTDSF/EN-spec
Samsung T22A350
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,52188.0.html
NEO LED-2280FHD и NEO LED-2290 FHD - нямат такъв
NEO LED-22965 - има
http://www.technomarket.bg/products/.../neo-led-22965
NEO - марка
LED - подсветка
22 - диагонал
9 - модел
5 - резолюция 1920x1080 (6 - резолюция 1366x768)
Samsung UE26EH4000
Някой има ли поглед върху този модел. Интересува ме дали има вграден медия плейър със бг субтитри?
Edit:
Имам го вече - работи всичко без грешка :)
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlik
Samsung UE26EH4000
Някой има ли поглед върху този модел. Интересува ме дали има вграден медия плейър със бг субтитри?
Edit:
Честито :Drinks:
От миналата година всички серии на Самсунг /от D4xx нагоре/ имат вграден видео плейър четящ субтитри.
Избирам телевизор за кухнята и бързам да хвана каквото е останало от промоцията на ТМ. Колебая се между Samsung B2030HD за 230лв и Samsung B2230HD за 270лв. Според вас струва ли си разликата в цената за 1.5" повече?! Освен размерът и резолюцията на панела, има ли други съществени разлики между моделите?
С подобни цени са 2030HD и LD220HD - правилно ли съм се ориентирал, че това са по-стари модели с по-слаби показатели?
Edit: Поръчах B2030HD, пък да видим какво ще излезе :)
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlik
Samsung UE26EH4000
Edit:
И аз се интересувам от този модел телевизор, някой може ли да даде инфромация относно матрицата PVA, H-IPS или TN е този модел: Samsung UE26-EH4000 и има ли нещо по-добро от него с този диагонал: 26 инча?
Цитат:
Първоначално публикувано от Lucky[BG
]
И аз се интересувам от този модел телевизор, някой може ли да даде инфромация относно матрицата PVA, H-IPS или TN е този модел: Samsung UE26-EH4000 и има ли нещо по-добро от него с този диагонал: 26 инча?
Някой може ли да даде инфо по това питане за матрицата на Samsung UE26-EH4000?
Цитат:
Първоначално публикувано от Lucky[BG
]
Някой може ли да даде инфо по това питане за матрицата на Samsung UE26-EH4000?
Всички 26" Тв на Самсун имат поставена PVA /не я бъркай с S-PVA/
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Всички 26" Тв на Самсун имат поставена PVA /не я бъркай с S-PVA/
Това не звучи много обнадеждаващо :), има ли някакъв сходен модел - независимо от маркатa и цената, до 26", който да е по-добър като показатели от UE26-EH4000? Преди време имаше един LG-26LE5500 с S-IPS матрица, FullHD, но нямаше DTS и докато се реша и изчезна?