Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
don777
Привет!Взех си LG M2252 D-Pz и съм доволен от покупката.Гледах 24 " , но той не е с IPS,което ме накара да премина на 22 ",за което не съжалявам предвид значително по-добрата картина под ъгъл.
Аз взех 23 инчовия модел. Ползва се в кухнята за двб-т и андроид джаджа закачена на хдми. Доволен съм от покупката. Картината е ок. Боднах му на USB един 2.5" диск в кутия и тръгнаха букви на филм без да ги минавам през уникод, само имената бяха еднакви. Дискът беше на фат, предполагам не чете други формати. Звука не е добре, но е обяснимо за такъв тв. Има доста добро меню с настройки. За сега проблем е че забива понякога на ЕПГ на DVB-T. Не знам дали е от тестовете или е от софта.
отговор: помощ при избор на 16"-27" tv за кухнята, детската/ faq- на първа страница
какво ще кажете за lg m2232d pz ?
ако е с ips да го купя ли ?
отговор: помощ при избор на 16"-27" tv за кухнята, детската/ faq- на първа страница
Здравейте, дайте идея за 26-27" за спалнята от промоцията в Техномаркет /върни стар - вземи нов с цифров тунер/. Валидни са следните марки - Samsung, LG, Toshiba, Philips. Ще се гледа предимно цифрова кабелна. Държа на добра картина, гаранция. Плюсове са HDMI и USB плеър с буквички на кирилица. Ако има хора които са си закупили такъв и кажат добри и лоши страни ще е добре. Бюджет 500 лв. , с напъване :sad: - до 600, но е по-добре малката цифра.
Благодаря предварително.
Отговор: отговор: помощ при избор на 16"-27" tv за кухнята, детската/ faq- на първа страница
Отговор: отговор: помощ при избор на 16"-27" tv за кухнята, детската/ faq- на първа страница
Цитат:
Stoianovs
Здравейте, дайте идея за 26-27" за спалнята от промоцията в Техномаркет /върни стар - вземи нов с цифров тунер/. Валидни са следните марки - Samsung, LG, Toshiba, Philips. Ще се гледа предимно цифрова кабелна. Държа на добра картина, гаранция. Плюсове са HDMI и USB плеър с буквички на кирилица. Ако има хора които са си закупили такъв и кажат добри и лоши страни ще е добре. Бюджет 500 лв. , с напъване :sad: - до 600, но е по-добре малката цифра.
Благодаря предварително.
Здрасти. Аз препоръчвам ето този модел - LG M2631D-PZ :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria . Дават го, че е с IPS Матрица и ми се струва добър избор. Иначе по - добрия вариант, според мене де е този модел - LG M2752D-PZ :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , но така като гледам предполагам, че са останали само мостри в Техномаркета. Успех с избора. :smiley: :wink:
Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница
Момчета препоръчаите ми 22инча за кухня с хубава матрица.
Здравейте, а има ли значение, че LG ги дават Монитор-Телевизор или няма? Поне тези с диагонал до 27". Впечатления на живо?
Цитат:
total666
Момчета препоръчаите ми 22инча за кухня с хубава матрица.
LG M2252D Personal TV- монитор и ТВ в едно
Цитат:
Stoianovs
Здравейте, а има ли значение, че LG ги дават Монитор-Телевизор или няма? Поне тези с диагонал до 27". Впечатления на живо?
Не
http://www.lg.com/bg/personal-tv
Здравейте.
Има ли чист телевизор ( не телевизор/монитор) с размери 24-26"?
И ако има да споделите мнения за тях и с какъв тип матрица са?
Приятна вечер на всички.
Има.Sony, 26, 700лв. бял.На нас ни харесва, въпреки, че е Sony.;)
Цитат:
Stoianovs
Имам същия само че 2762 full hd-лоша картина на аналогов сигнал/CRT-то ми на същия кабел пее/,изгоря захранването на подсветката и дразнещо и бавно превключване на каналите.
Продадох два стари 14 инчови телевизори CRT и взех един 23 инчов Philips 231TE4LB и един 24 инчов SAMSUNG T24B301.
Като Самсунга има малко по добра картина и по удобно дистанционно, но и двата са с всички най-нови технологий. Трябва да продам още стари телевизори и да ги заменя с нови през тази година. Просто имаме много телевизори.