Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница
Цитат:
Първоначално публикувано от
em4000
Самсунга или LG-то, и всички посочени модели работят с антени .
- - - - - - - - - -
Цитат:
hristoslav2
Благодаря ти ! След дълго лутане из моделите в сервизното меню намерих UD 5000 сега всичко е ток и жица филмите тръгват със субтитри само от настойката на субтитрите не мога да променя размерът им , но нищо това да е кусура ! Чудно ми е само защо Самсунг са направили подобна простотия клиентите им да си правят сами настройките ,за да гледат филми през usb-то като може това е да направено от производителя.
Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница
Цитат:
valor
LG M2631D Personal TV- монитор и ТВ в едно
Това са различни неща.
IPS - е тип матрица
EDGE LED - е тип подсветка
Да се похваля. Днес взех LG M2631D-PZ. На първо четене много добре - и като картина и чете и филми и субтитри. Нещо може би му обърках настройките или не знам и аз какво, но какъв ми е проблема. Намери само 85 цифрови канала между които ми няма AXN -ните. Докато при Филипса на същият кабел намира 111 цифрови. Може ли някой да ме насочи към решение? Иначе аналоговите са си 75, колкото и при Филипса.
Пробвай да сканираш с настройка за друга държава - примерно Германия или на страна други.
Пробвах с други държави включително и Германия, но не се получи. Сега говорих с кабелния оператор и очаквам да ми изпрати честотите /защото били на някакви други, междинни ли не знам/.
Успешна седмица на всички.
P.S. Пробвах и всичко си дойде на място :ole.
Здравейте,моля за помощ при избор!
Нишата в която трябва да бъде мушнато тв е 68ш на 55в.
Ще се гледа предимно булсат. Добре би било и да има вход за комп:rolleyes:
Парички около 800.
Мнения за филипс 26PFL3207H,сониKDL26EX550:033:
Весели празници!
Цитат:
finesi
Здравейте,моля за помощ при избор!
Нишата в която трябва да бъде мушнато тв е 68ш на 55в.
Ще се гледа предимно булсат. Добре би било и да има вход за комп:rolleyes:
Парички около 800.
Мнения за филипс 26PFL3207H,сониKDL26EX550:033:
Весели празници!
Sony KDL-26EX550 - твърдо / 3-та серия на Филипс има проблеми
Има го в два цвята
Sony KDL-26EX550B - черен
Sony KDL 26EX550W - бял
:Drinks:Благодаря за отговора!
Никакъв филипс купи сонито супер е. Бялото е мнооого добре.:)
Здравейте,нуждая се от съвет за покупката на телевизор,имам ваучер от техномаркет,така че съм ограничена в избора си.Разполагам с бюджет до около 450лв.Нямам особени претенции,спряла съм се на бял модел 24"-32",в момента има промоция на Toshiba;
TOSHIBA 32AV934G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или този:
TOSHIBA 24W1334 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
не разбирам много,просто искам качествена картина, ще гледам предимно ефирна цифрова телевизия и филми от външен носител. Много ще съм ви благодарна ако помогнете със съвет и мнение!
Телевизор не се избира по цвят. Тези модели ги забрави, стари б..... Малък ти е бюджета за прилична картина. Задоволителна картина, без претенции за повече: SAMSUNG UE-32EH5020 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Цитат:
pilot
Телевизор не се избира по цвят.
Така си мислиш ти. Я питай жена си.
Аз половин година търсех свестен 32 инчов бял телевизор дето да не 150-200 лева отгоре на аналогичния черен.
vessyto
Вземи си първият избран от теб. В този ценови диапазан едва ли има модел с добра картина, но пък и 95% от хората не разбират качествената картина и обикновенно остават доволни от избора си.
Ето ти още едно предложение с бял корпус
http://www.technomarket.bg/products/...25/lg-26ls3590
Благодаря ви за мненията и съветите,то изискването ми към белия цвят не е задължително,но е желателно!Погледнах и предложенията ви,последното LG ми допадна,но видях,че е ограничено количество има го само в един магазин и сигурно е последна бройка,но ако го има наличен ще отида да го видя на живо.Все пак съм отворена и за други идеи и предложения!