Потвърждавам, при мен Самсунг А8 серия определено има едно меню където казваш колко да обработва картината, сложил съм го на "авто" и някой канали определено се вижда, че ги оправя.Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Преглед за печат
Потвърждавам, при мен Самсунг А8 серия определено има едно меню където казваш колко да обработва картината, сложил съм го на "авто" и някой канали определено се вижда, че ги оправя.Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Привет ! :)
Присъединявам се към питането на KOKOMANIA :)
Явно тези два модела се набиват на очи :) Само че аз гледам за 40 инчовите (Samsung LE40B650 и Phillips 42PFL8404H)
Исках да ви питам - какво ви е мнението, в този ценови диапазон има ли по-добри модели ?
И за двата не знам дали плейват филми XVID със субтитри, или пък MKV. Уж се рових по нета, а нищо не намерих.
Също така не знам дали може да им се сложи USB за WiFi интернет, и какви функции въобще имат в интернет...
Кажете ако имате някакви впечатления плс
А и не знам дали има някаква разлика при обработката на сигнала при тези модели
мерси предварително :)
Здравейте.Каня се скоро да си закупя нов телевизор и попаднах на вашия форум и виждам че можете да ми дадете съвет.Колебая се между тези два:http://www.sony.bg/product/t32-w-ser...eType=Overview или http://www.samsung.com/uk/consumer/t...urnurl=.Ако няко може да даде съвет ще съм му много благодарен.
Здравейте, ще купувам телевизор и моля за мнения ,ще го ползвам за гледане на телевизия ,филми,монитор за комп. въобще за всичко горе долу до 1900 лв първи LCD ще ми е :)до 42 инча с добра картина на SD i HD малко съм пристрастен към SAMSUNG i PANASONIC .A и да питам плазмените добри ли са за ползване като монитор за компютърът.Малко съм скаран с темата ще прощавате .Чакам съвети!!! Благодаря !!! А и ще гледам мачове то маи личи от името :ole
до много грешен извод си стигнал :DЦитат:
Първоначално публикувано от snoopdoggystyle
lazarus18
го каза но вие не четете :)
Плазмите ги забравете за монитори да се ползват, има си LCD за целта, иначе за мачовете е перфектна плазмата .Цитат:
Първоначално публикувано от vasetolevski
От тази нова промоция май единствено SONY KDL-32W5500K ми се набива в очите(имам в предвид 32-ките).
Поздрави за @lazarus18 за обективното и безпристрасно мнение по-горе.
OFF - Тук в нашия малък град, в един от магазините, като влезеш и най отпред набичени със прекрасна картина SAMSUNG-и. Като минеш на задните редове всички други марки пуснати на аналогов сигнал с лошо качество и предават отвратително. Клиента остава с пвечатлението ча SAM са №1. Нали от там им правят отстъпки после след продажбата на продавачите.
http://www.technomarket.bg/promo.php промото на ТМ
прави впечатление цената на Sam. UE-40B600 :)
Оказа се вярно че и от магазините четат форума - на място да ги намалят от 15 те ги увеличиха
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055051 - стара цена 989 лв
ами вярно е, как няма да е вярноЦитат:
Първоначално публикувано от jonov
но нали се сещаш, че това е нож с две остриета, и те може и да спечелят няколко хилядарки от увеличението, но складови наличности не се чистят с увеличения, а новите модели напират, и в един момент може конкуренцията да ги пусне преди теб, а ти да си висиш със оскъпените стари ;)
аз за умрял човек от не-имане на нов телевизор не съм чувал, но пък за нови поршета и ягуари трябват пари ;)
в тази конкретна ситуация силата е в клиента, а не в продавача
нищо интересно както винаги от тез промоции
Xинтересното е че правят само промоции на ТВ-тата ми да вземат да направят малко и на ДВД системите (домашното кино)
не им ли омръзна да стоят повечето модели в магазините с години :taz
то това не може и промоция да се нарече.СМЕШНИЦИ !!!!! дано тез които правият тези промоции да прочетът и следващите пъти намалят с повечко и повече продукти.не да ce гаврят с нас,че друго освен фалит не виждам какво ги чака ако продалжават така.Гледам Старозагорският ТЕХНОМАРКЕТ много устремено се е насочил към ФАЛИТ.До преди няколко години беше фрашкан.Cега от година на година се по празен става.Даже ги гледам сега и мебели почнали да продават. :))утре може и да вземат да спрът напълно с техниката и да се орентират към нещо друго.Че като гледам всеки взе да се орентира кои от Германия кои от Италия кои от USA си купува техниката.
Съгласен съм с venci79, пълна подигравка с НАС потребителите. Първо ги чакахме една седмица-и сега какво едно голямо НИЩО. :blob :blob :blob