Домо вече няма техномаркета ги купи, Публик работи 2 месеца във Варна и фалира 2 месеца го изпразваха с тировеа тези които внасят Филипс не са ли пловдивска фирма забравих и името.
Домо вече няма техномаркета ги купи, Публик работи 2 месеца във Варна и фалира 2 месеца го изпразваха с тировеа тези които внасят Филипс не са ли пловдивска фирма забравих и името.
фИЛИПС имат официално представителство в България както и Сони те си ги внасят.Не е Деком ако си мислиш за тях.Първоначално публикувано от tchefo
Представителствата обикновено не са обвързани с продажби. Тяхната цел е да следят и анализират пазара, както и да контролират вносителите (дилъри, дистрибутори и т.н.), и да провеждат маркетинговите мероприятия – промоции, PR, въвеждане на нови продукти и др.. На тях, както и на вносителите им се спускат готови решения. Както и сам си забелязал, те никога не се обвързват с точни детайли дългосрочно.
Вносителите на Филипс май са двама - Фиоре трейдинг EOOД и още една фирма.
Ами, добре само Тошиба 37XV733G ли ме съветвате (за която както се разбра, че явно има корупционна схемаp)?
Примерно ми е любопитно този 32' панасоник за който споменах TX-L32UE (1099лв), защо е толкова скъп, пък 32'. Той ми хареса на гледане.
От къде разбра ,че има корупционна схема ?!?! Тошиба тази година са решили сериозно да навлезат на европейският пазар и правят ниски цени за много добро качество .Модела 37XV733G е с S-IPS на LG . Размери от 32" не ги гледай ,скъпи за малък диагонал . Най-изгодно излизат 40-42". Дай точните модели на Панасоник липсват цифри
Бих взел всеки ден 37" еле па Toshiba, пред 32". Size matters.Първоначално публикувано от rozovata pantera
Сонито не е ли със Sharp?Първоначално публикувано от nkd
SAMSUNG LE-40C650, цена с ДДС 1,499.00 лв.
В момента е на промоция, има 200 hz, нов модел е, имате ли впечатления ?
firehorse, абсолютно си прав, Сонито е със матрица Шарп.Не обръщай внимание на такива мнения казани по инерция, без познания.Плеъра му също изобщо не е куц.Ползвам го и знам.
Колеги, моля за малко помощ -
Гледам че в Техномаркет са намалили 42SL9500 на 1699 ! ! ! ! !
Запознат съм с телевизорите от тоя клас и цената е перфектна!
Дайте чуждо мнение или сравнение с други, че този ми аресва много ама.....
Благодаря предварително..
ПС:
С-серията на самсунг нещо не ми допада, от В-серията вече няма нови бройки!
Мда, с матрица на Шарп е. И плеъра не му е куц. Колкото на Panasonic са им куци плеърите, толкова са и на Sony. Samsung и LG водят в това отношение, но изостават по други параграфи. Няма две добри.Първоначално публикувано от firehorse
Без квалификации от моделно-патриотични подбуди ! За матрицата си прав(междувременно смених модела това беше за друг) ,че в ЕХ700 слагат Шарп, не е ясно дали е предимство този факт. Наплеъра липсват формати , това имам пред вид под "куц" особено на фона на тези в Samsung и LG ,за външните да не говорим.Първоначално публикувано от petergross
Изброих само тези през USB ,Панасоник нямат такива.Първоначално публикувано от Momchil
Плеъра чете: AVC/AVCHD/DivX/MPEG4. Нещо си се объркал.Първоначално публикувано от nkd
МКV чете ли ? Иначе действително подържа MPEG4. Целта на онзи пост беше съвсем друга (поправил съм поста).