тм и зора
В сайта на ТМ пише къде го има. Виж дали е твойто "село" е там.
И не виждам защо е нужно да се пускат 4 поста поред.
Хайде стига със супер-новите предложения... човекът едва ли има такъв бюджет!
muraveia, това:Първоначално публикувано от muraveia
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070417
ще ти свърши чудесна работа за целите тиПоръчай си го през интернет и поискай твърдо да е запечатка!
![]()
Сакън!!!Първоначално публикувано от soon
VT20 му е майката, инак как ша гледат с кой крак бие дузпата като и двата (краката) не се види кой е по-напред и кой по-назаде?![]()
Ако приложиш на Обща повече емпатия (чужд термин!) към нуждаещите се и по-малко сарказъм към несъгласните с теб, проявявайки сколонност към философско възприемане на света около теб, би могъл да бъдеш и по-полезен на нуждаещите се във форума.Първоначално публикувано от dvdo
![]()
Колега, не се заблуждавай! Samsung B450 въобще не е по-добър от Toshiba AV635. Напротив, точно обратното.Първоначално публикувано от mirkone
Нашите избързаха и си взеха В450 и трябва да ти кажа, че е голяма тояга. На цифрова кабелна SD има много кофти картина. С матрица СМО се случи.
Колега, нещо не си разбрал. Става въпрос за C450.Първоначално публикувано от gadinoid
![]()
От днес забелязах, че има нови промоции в ТМ.
40xv733 - 1200 лв с ДДС
Има и разни други, но не са ми в бюджета.
Сори, моя грешкаПървоначално публикувано от Momchil
![]()
В къщи имам 32B450 със самсунг матрицаи и смея да твърдя ,че предава доста добре на СД, има отличен контраст и много добро черно. Единствения недостатък е малкия ъгъл(в сравнение с плазмата)Всъщност разлика в контраста се усеща и при съвсем леко отместване от центъра -примерно на 30 на градуса.За AV635 незнам , но определено самсунга дава отлично качество за парите си.Първоначално публикувано от gadinoid
Добър ден! Искам да ме посаветвате за телевизор без значение качеството или да ми кажете кой модели имат автоматична регулация на звука или тоест докато си гледам някой филм тихичко и изведнъж почнат силните реклами да се намаля сам![]()
Ами аз имам Филипс 32PFL7803D, на който в менюто има такава функция за автоматично намаляне на звука, включена е, но не съм забелязал да има разлика в звука при започване на рекламите!Първоначално публикувано от creat
• Automatic volume leveling
Намалява внезапните промени в силата на
звука, например по време на ТВ-реклами
или при превключване от един канал на
друг. Изберете On или Off.
Ами този SHARP 32DH500 за 700лв добра сделка ли е за модел 2010 според страницата на Интерсервиза
Панасоник има опция да се наглася звука на всеки канал ,нормално е на позиция нула и се наглася на по-силно или по-слабо, но предварително, не автоматично.Първоначално публикувано от creat
Здравейрв
Искам да благодаря на всички съфоромци и най вече на hristoslav2 и lazarus18, че благодарение на техните коментари и напътствия вече съм горд собственик на LCD телевизор Samsung 40C650 и съм много доволен от избора си :-).