Копирах избирателно и малко съм се олял , но се вижда инфото за кооперацията на LG и Филипс ! За това беше всичко !
Копирах избирателно и малко съм се олял , но се вижда инфото за кооперацията на LG и Филипс ! За това беше всичко !
ДобреПървоначално публикувано от civica
![]()
/щом казваш нека да е кооперация/
Каква кооперация?!? Филипс не купи ли ЛЖ?
Доколкото знам , Филипс си продадоха активите в това съвместно предприятие / кооперация !
Цитат : "LG Electronics
http://www.lge.com/common/index.jsp
Компанията LG е създадена през 1958 като GOLD STAR по-късно по настояване на японските акционери е преименувана на LG за да я продадат на PHILIPS .В началото на 2009г Philips продаде дяловете си. "
през пятото на 2009г. LG бяха глобени
Здравейте, помогнете ми в избора на LCD спрял съм се на два варианта: Panasonic 37U10E или Sony 32S5650 заради промоцийте, съответно в Метро и Зора!Дайте и друи варианти до около 1100лв.Ще се ползва за гледане на мачове и TV от Булсат, и филми от лаптопа.Във форума прочетох, че се очакват евентуално по добри промоций по Великден, да изчакам ли до тогава какво мислите?!!!
По Великден може и да излязат вече новите модели за 2010 !Аз съм за Панасоника !Нямам нищо против Сони-то , но S-серията е посредствена , виж ако беше W-серия / или Z / , но цената е съвсем друга !
Да бяха осъдени и глобени от американският федерален съд ,защото се бяха споразумели заедно с Sharp и CMO да поддържат изкуствено високи цени на LCD панелите/през периода 2005,2006,2007година/.След присъдата паднаха цените на телевизорите.Първоначално публикувано от qbadabaduuu
![]()
Може ли да ми предложите 32" LCD за около 800 лв , което да е с 100Hz ?
Има но стар модел http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09035993
Здравейте, някой знае ли дали може да се гледат филми от флашка на LG LH2000, ако му се смени софтуера, и лесна ли е тази работа със смяната на софтуера?![]()
Да-може.Прочети постовете в началото на темата за LG и следвай инструкциите.Първоначално публикувано от pacho_20
Ето какво пишат Американците за техните телевизори /ако знаете английски /
http://www.hdtvoice.com/voice/forumd...f958434fa1&f=4
Хора, дайте малко по синтезирано за тези матрици, защото от четене вече откачам - MVA, PVA, SVA.... IPS, айде там за IPS Alpha (или IPS Pro) разбрах вече че е най доброто от IPS... ама освен това при LG-тата говорите и за някакви CCFL, EEFL - тази матрици не ги разбрах вече какви са
Направете моля ви една класация на тези матрици, както и на производители те им (AUO, CMO...) по качество - да знае човек какво да търси, моля Ви. Накрая ще си остана с CRT-то от толкова четене![]()
Идея си нямах че четенето ще ме вкара с такава драма и няма да мога да се насоча към нищо.
Пич и аз съм на път да си остна с 21 инчовата квадратна щайгаПървоначално публикувано от cristo
Само че забелчзах, че в единия ъгъл вече червното го пказва като розово
така че ще трябва да се купува, но нямах пари, сега като ги имам са ми вдигнали телевизора с 200 лв
![]()
Ами намери си бобина за размагнитване на кинескоп и ще оправиш розовото, а ако можеш - изчакай пролетта - тук хората с дълги наблюдения очакват тогава намаления.