Може и да си прав, ама с това стъкло отпред - направо ми чупят мерака...Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Преглед за печат
Може и да си прав, ама с това стъкло отпред - направо ми чупят мерака...Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Явно са изчислили ,че повечето хора се мятат на дизайна , а че това "стъкло" скапва всичко може и да не го разберат никога ,ако някой не им каже. Виж какво става със LG** SL8000,8500,9000 , въпреки очевадното "огледало" ,хората си го купуват и са си доволни.Цитат:
Първоначално публикувано от pavele
NX500 май не е 200 херца.
Лъскавото покритие за много хора не е проблем. На мен лично не ми пречи стига да допринася за картината.
До колкото може да се види от снимките става въпрос за допълнително стъкло , а не е само покритие , което действително има своите плюсове.
Цитат:
Първоначално публикувано от zizu
Ти ако на Китов и Колев вярваш............. те ще ти кажат че и на загуба работят
долара изкуствено се поддържа а това няма как да продължи вечно
Цитат:
Първоначално публикувано от adtomov
60-63 - мммм чудесно ! :)
Точно обратното Еврото изкуствено го държаха високо толкова време !Цитат:
Първоначално публикувано от qbadabaduuu
сега идва корекцията ! ( аз играя на борсата и съм запозната с нещата )
но ако наистина ще се качват цените на техниките зареди долара кофти работа !
я като играеш на борсата и си запозната с нещата, ми обясни въз основа на какви прекрасни щатски икономически показатели следва долара да поскъпне ( и спрямо коя валута) ;)
не че европата е цъфнала и вързала, но да се твърди, че доларът трябва да стане 2 евро е малко несериозно (знам, че не си казала това, просто хиперболизирам)
Еми причини незнам но от доста време се чакаше корекцията на EUR/USD беше тръгнала да пробива върха което стана факт че е невъзможно вмомента и от 2009 декември стана ясно че ще пада, но колко само един бог знае
Иначе си има икономически календар където всеки ден има новини и спрямо тях се движе валутата не винаги за това казах че изкуствено беше високо неможе да има лоши новини за еврото а то да се качва !
:offtopic:
Федералният резерв вдигна лихвата по отпуснатите кредити към банките-това е причината за покачването на долара.Тоест дадоха им да разберат ,че е по-добре да потърсят финансови русурси на междубанковият пазар отколкото да се надяват на федералният резерв.Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Отклоняваме се от темата !!
И аз малко оффтопик но трябва да ви е ясно, че щом се говори за поскъпване то надали ще се състои или най-малкото няма да е се скоро!
До,бър ден! :ole
Имам два въпроса към знаещите и съветващите !
1. Колко е живота на един пантел при средно гледане / SD-сигнал и САТ-сигнал- това едва ли има голямо значение?!?. / на около 5 часа на ден !
2. При размер на бюджета до 3 000 лв. за изпълнение на покупката в в края на март-средата на април какъв съвет за 50"-52" -панел за гледане на горните сигнали?! Не робувам на марка. CRT-телевизори съм има от почти всички известни марки, но това в случая няма никакво значевие !
Благодаря за вниманието и благодаря за инфото! :)
agk ,1. Никакво значение няма какво и откъде ще гледаш за живота на панела ,при 5 часа работа на ден- живот над 30 год.
2. Събери още малко до април за това:http: http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEBA586A452362F1A90A002481B479E9&cpgnum=5&citem=DEBA586A452362F1A90A002481B479E9FD22FBF93FF27C468347E50824 AACC36)/.do?rf=y
То има доста време до покупката му , така че може и ЕХ700 серията да се появи на пазара !
е да но тои пък ако е същият размер ще е по скъп.иначе ако е 52 става ако се понапъне.но пък 55 си е друга работа.пък и разлика едва ли ще има доловима между EX500 и EX700