Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
Няма кой да ти помогне човече. Няма какво да очакваш от телевизия, на която разделителната способност е в пъти по-малка от тази, която предлага телевизора ти. Единствено с HD приемник и HD каналите ще ти бъдат добри. Същото важи и за филмите.
Не можеш да очакваш хубава картина от HD LCD телевизор, който приема SD сигнал на канал от цифрова телевизия през SCART, чиято резолюция на излъчване е 600х400 (примерно).
Истината е да направиш инвестиция за добър приемник с HDMI и да гледаш малкото HD канали.
Успех.
Напротив!
Има телевизори и телевизори.
При мен SD обработката е перфектна!
Така не съм гледал преди на 21'-29'-32' Sony HiBlack Trinitron CRT моделите които съм имал.
На кои модели SD обработката е перфектна тогава? Явно точно такъв ми трябва, защото ще гледам SD телевизия. Не мисля да наливам пари за 4-5 HD канала, които да гледам по задължение само защото се виждат добре, но няма какво да гледам по тях. След години като станат всички HD или поне повечето - тогава.
ПС: резолюцията при мен е 720×576 максимум.
Цитат:
Първоначално публикувано от deian
На кои модели SD обработката е перфектна тогава? Явно точно такъв ми трябва, защото ще гледам SD телевизия. Не мисля да наливам пари за 4-5 HD канала, които да гледам по задължение само защото се виждат добре, но няма какво да гледам по тях. След години като станат всички HD или поне повечето - тогава.
ПС: резолюцията при мен е 720×576 максимум.
Филипс 7, 8, 9 серии
Панасоник G, V серии
Сони HX , NX, LX серии и ЕХ700
Тошиба ZX, XV,SV серии
Самсунг 6, 7 серия
Вижте за какво става въпрос!
[img width=700 height=600]http://www.prikachi.com/files/1407563F.jpg[/img]
SAMSUNG PS-50B650 на УНИКАЛНА ЦЕНА!!! :yikes 1498.80
Имат и неразпечатана бройка!
За сравнение: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052732[hr
Цитат:
Първоначално публикувано от gadinoid
Вижте за какво става въпрос!
Това в метро ли е, къде е?
Цитат:
Първоначално публикувано от ivodivo
Това в метро ли е, къде е?
ти не разпознаваш ли табелките на големите вериги? ;)
метро е, метро...
дано повлекат крак и другите след тях, че време стана..
В горната част на снимката се вижда нещо "...за ново", което ме навежда на мисълта, че има условие за тази цена на плазмата, като например връщането на стар електро уред. Така ли е?
П.С. Аз именно от стикера заключих за метро и за това попитах за потвърждение!
Цитат:
Първоначално публикувано от ivodivo
В горната част на снимката се вижда нещо "...за ново", което ме навежда на мисълта, че има условие за тази цена на плазмата, като например връщането на стар електро уред. Така ли е?
П.С. Аз именно от стикера заключих за метро и за това попитах за потвърждение!
Горната табелка е за нещо друго. Снимката я направих с телефона и не е много качествена. Това е цената! Проверих я при служителя, който отговаря за щанда. Няма условие за замяна - старо за ново.
Цитат:
Първоначално публикувано от gadinoid
Горната табелка е за нещо друго. Снимката я направих с телефона и не е много качествена. Това е цената! Проверих я при служителя, който отговаря за щанда. Няма условие за замяна - старо за ново.
Утре съм в метро и ако има запечаткки от тази плазма за тази цена ще си имам ново ТВ.
Какви са отзивите за този ТВ и за тази цена?
Не ме убеждавайте, че LCD предава по-добре от CRT, моля ви. :) Говорим за SD сигнал.
това от кога до кога е за самсунга да хода да го купувам !
че аз от край време му се точа и си казах че ако го пуснат на промоция го купувам веднага
Цитат:
Първоначално публикувано от LilScrappy
това от кога до кога е за самсунга да хода да го купувам !
че аз от край време му се точа и си казах че ако го пуснат на промоция го купувам веднага
Видно от етикета, това НЕ Е на промоция.
Промоционалните етикети на МЕТРО са червени.
Просто това е цената на SAMSUNG PS-50B650 в момента и няма срок.
а ясно следобед ще хода да го купувам ивентуално дано да има неразпечатани бройки че не ми се купува мостра
но последно като го видях в метро майче имаше неразпечатана бройка ще вида за какво е дереч следобед
Цитат:
Първоначално публикувано от LilScrappy
а ясно следобед ще хода да го купувам ивентуално дано да има неразпечатани бройки че не ми се купува мостра
но последно като го видях в метро майче имаше неразпечатана бройка ще вида за какво е дереч следобед
Да не си във Варна да ми купиш моя ТВ :)