Моя грешка ставаше дума за http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052401
И от къде мога да си изтегля това ДВД за да прверя картината на дадения ТВ. Предполагам че мога да го запиша на флаш памет.
Преглед за печат
Моя грешка ставаше дума за http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052401
И от къде мога да си изтегля това ДВД за да прверя картината на дадения ТВ. Предполагам че мога да го запиша на флаш памет.
Аз питах консултанта и той каза че слагали матрици на Шарп. Но от какъв тип не знаеше.Цитат:
Първоначално публикувано от Hwarang
Здравей Hwarang,толкова часове предполагам никой не е заработил с G12 , щото са от 1 година време,аз от личен опит мога да ти кажа че основният недостатък на плазмата е отпечатването на статичен образ който все още не е остранен напълно, на светло образа пак е перфектен, ако искаш ярка картина пак можеш да го постигнеш на динамичен режим, но съм сигурен че няма да гледаш на него,друг ефект който наблюдавам е т.н колор бандинг няма гладко преливане на цветовете но това си го имат и LCD -тата.Най добре можеш да сравниш картината в технополис, ходил съм в три различни града и на всичките места може да се сравнят плазми 37 инча с LCD- та също 37 и 32 инча на един и същ сигнал наредени един до друг,единият път вървеше снукър по евроспорт HD, картината при плазмата е по естествена и лицата на хората са много ясни също и топките са ясни на масата, докато при LCD -тата дори и висок клас лицата на хората са неестествени все едно нарисувани, и топките са по размазани.Това е което мага да ти кажа но избора си е твой.Цитат:
Първоначално публикувано от Hwarang
Бях ти предложил Toshiba 42XV635D 1499лв. по-добър вариант от този Филипс.Цитат:
Първоначално публикувано от Peter Radev
Какво ви е мнението за сл. модели и да кажете , ако знаете матриците им :
- SAMSUNG - 40B620 срещу SAMSUNG - 40B651
- TOSHIBA 40XF351PG ?
- TOSHIBA 40XF356DG ?
Въобще Тошибите добри ли са ,в сравнение с по-горните ?
ами аз скоро мисля да купувам, като разстоянието и при мен е около 2.5, но вече сериозно започвам да клоня към 50", вместо първоначалното ми решение за 42"
сметнах си ъглите, под които понастоящем виждам заобиколилите ме монитори, лаптопи, телевизор и т.н., а резултатите категорично показаха, че нито 42, нито дори 50 биха се доближили до видимия размер, на който съм свикнал от монитора си... нещата отиват към 50 ;)
50" за 2.5м няма ли да са ти множко :) според мен не си струва толкова голям размер...Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Колега , колкото повече - толкова по-добре ! За 37' няма смисъл , цената на 40-42' е почти същата като пари !
И аз съм с разтояние до 3 м. и се двоумя между плазма 50 инча или 46 инча ЛСД... Изчаквам новите модели да видиме!Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
ivodivo до 3 м. 46' идва една идея голям и се получава дискомфорт с който не се свиква и по-късно да не говорим за 50'.
Приказките "колкото повече..." ги остави на реалността с която ще се сблъскаш след това.
Комшията е с 37 от 2 метра, може и още като гледам...Мислиш ли, че 46 ще ми е много? Не ми се иска по надолу от 46, че половината от гледането ми е филми с поне двд качество!Цитат:
Първоначално публикувано от soon
http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEBA586A452362F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEBA586A452362F1A90A002481B479E9A043E4E7CE3AC84DBE5428E959 DEF928)/.do?rf=y това е линка :)Цитат:
Първоначално публикувано от pacho_20
Не знам за какъв дискомфорт става дума.
Повечето хора са с 20-22 инча монитори и ги гледат от 50-60 см. За да запазиш същото съотношение на екран/разстояние ти трябва телевизор 100-132 инча. Не съм чул някой да му се е сторил некомфортно голям екрана.
Не е комфортно когато е лоша картината и за да се пооправи ти се иска да избягаш метър два назад, обаче когато е перфектна се приближаваш напред,например при гледане на филм 21/9 на 42 инча екрана ми се вижда много малък, говоря за HD сигнал ,SD сигнала се надявам да стане отживелица в близко бъдеще и не трябва да бъде база за избора, да не говорим че има два три канала 16/9 които се ядват да ги гледаш останалите или трябва да зуумваш или да ги гледаш 4/3 като екрана става доста по малък, а изкривената картина разпъната встрани не трябва въобще да се гледа и в същото време да се говори за качествена картина, щото дори и на HD сигнал като се промени аспекта с единствения възможен а той е да я разпъне настрани качеството пак става лошо кво остава за SD при същата ситуация.
ivodivo 37' за такова разстояние си е малък.
За до 3 м. 40' - 42' е отличния размер.