Кой от двата кабела е по-добър, и предава по-добро качество?
premium клас S-video кабел, може ли да е по-добър от среден клас скарт кабел?
Кой от двата кабела е по-добър, и предава по-добро качество?
premium клас S-video кабел, може ли да е по-добър от среден клас скарт кабел?
Все тая... няма да забележиш особенна разлика в качеството. При скарт имаш звук при с-видео ти трябва втори кабел.
Scart е малко по-добре, но съществена разлика няма, тя е теоретична.
По-качествен е RGB SCART, разбира се!
Не знам с какви кабели сте работили, но определено с качествен SCART е доста по-добре. Има си и други предимства - при подаване на сигнал TV-то превключва на съответния AV вход.
Колегата е много прав.Заблуждавате се ,че разликата е минимална.Скарта си е управляваш кабел за телевизора а освен това може да му се правят допълнителни настройки как да предава RGB или COMPONENT от менюто на всеки един източник -DVD,STB.Първоначално публикувано от Gena_bs
Компонент по Скарт не може да подадеш ,но S-video може.
Аз не съм убеден,да не ти казвам ,че мога да правя и други неща ама зависи от скарта и от източника.Първоначално публикувано от svetlio1
![]()
Scart e по добре, не зная защо спорите, като съществена разлика няма, да не изнасям сега детайлна лекция за кабелите, шурнировката, честотния диапазон и върховите напрежения на чинчовете съответно на пиновете.
Аз не виждам смисъл от този кабел,вземи си скарт -скарт ако е възможно и при двете устройства.Като изпълнение е добър,лентов е май и сигурно скъп , но ....