Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Добър вечер, след толкова четене и разглеждане в магазините си избрах два модела ама немога да реша кой от двата модела да си взема,ще съм благодарен за малко съвети кой да взема става дума дума за LG42La690 и Панасоник 42FT60,ще съм благодарен за мнения!
@biser_lom,
А защо не този ------> PANASONIC TX-P50ST60E
Цитат:
Първоначално публикувано от
biser_lom
Добър вечер, след толкова четене и разглеждане в магазините си избрах два модела ама немога да реша кой от двата модела да си взема,ще съм благодарен за малко съвети кой да взема става дума дума за LG42La690 и Панасоник 42FT60,ще съм благодарен за мнения!
Панасоник 42FT60
Цитат:
hristoslav2
Панасоник 42FT60
Тоз тъп Панасоник му искат 1600лв в ТП. НИКОГА. /извинявам се за езика, отвътре ми дойде/
Цитат:
Deyan Stoykov
Тоз тъп Панасоник му искат 1600лв в ТП. НИКОГА. /извинявам се за езика, отвътре ми дойде/
И кое му е тъпото? (спрямо LG42La690 )
- по-доброто представяне на бързи динамични сцени
- по-добрите заводски настройки
- повечето възможности за настройки на картината
Цитат:
hristoslav2
Не съм казал, че LG-то е по-добро, а че според мен Панасоника не оправдава сумата от 1600лв. Та той струва колкото 50 инчовата прехвалена от всички плазма. И не мога да споря точно с теб, но не мислиш ли, че едно Sony 42''KDL 805 за 1400 лв е по-добър избор.
Цитат:
hristoslav2
Първото "тъпо" което ми идва на ум са ужасните субтитри на плеара му - малки, бели, без кант и НЕподлежащи на корекция.
Друго.... браузъра му не съм сигурен дали поддържа флаш защото миналогодишните не поддържат, а ако случайно са вкарали поддръжка то дали е толкова широка като на Самсунг и ЛГ... или орязана и повечето сайтове не тръгват.
На съвременните телевизори не се гледа само картината - минаха тия времена - вече всичко е комплексно. Все едно като си избираш телефон да гледаш само с кой можеш да говориш повече!?! :)
Цитат:
Pat
На съвременните телевизори не се гледа само картината - минаха тия времена - вече всичко е комплексно.
Така е, но все пак качеството на картината е приоритет, а LG LA690 не може да се сравнява с Panasonic FT60 в това отношение.
Здравейте, а бихте ли направили сравнение между 42 инчовите LG LA740, Sony W805 и Panasonic FT60 (защото се триумя :) ). Благодаря!
Мисля, че LG LA740 е най-балансирания модел от всичките, като възможности.
И трите модела са с IPS матрици на LG. Тествай ги на място и решавай. Изборът е единствено твой. :)
Цитат:
hgg70
Здравейте, а бихте ли направили сравнение между 42 инчовите LG LA740, Sony W805 и Panasonic FT60 (защото се триумя :) ). Благодаря!
Сонито и Панасоника имат по-добра заводска калибрация на картината и са по-добри в бързите сцени.
Здравейте, имам 3D Телевизор Philips с активно 3d, HDMI кабел и лаптоп с карта ATI 5650. През DLNA и USB 3D ефекта е перфектен, но през HDMI се получават 2ни образи и ме заболява главата. Връзвам телевизора като основен монитор на Full HD резолюция, монитора на лаптопа е изключен.
Поздрави на всички и Весели Празници!
Hdmi кабел , каква версия ? High speed e нужен по принцип , но зависи и от хардуера на лаптопа .
Кабела е Philips версия 1.4 за 3D в HD закупен от голям магазин за техниха за 15 лева. Аз не искам да гледам Blu Ray пълно 3D а филмите който са SBS. Не мисля, че при това положение е необходим кой знай какъв хардуер. През DLNA проблема ми е че не се пускат 3д субтитри иначе всичко върви както трябва.
Проблема е в настройките на плеъра или видеокартата , виж за решения или питай в темата - https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...%80%D0%B8.html