С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Някакви коментари за LG 65UH950V - предимства и недостатъци. Между другото чисто визуално ми харесва и амбилайт системата на Филипс, но като цяло сякаш няма много добри отзиви за марката.
ако ще е филипс този на хартия е добро предложение
Philips 65" UHD, EISA Award 2016, DVB-T2/C/S, Android TV, Ambilight 3, HDR premium, Perfect Pixel UHD, Quad core, 2600 PPI, Micro Dimming Premium, DTS P | Megamag - Онлайн магазин
Май няма 3Д. Пък и само на хартия, може и космически кораб да го изкарат. Аз тотално се обърках, като четох коментари, характеристики и описание на всякакъв вид екстри. Предполагам, че ще е добре и някой който притежава такива телевизори да сподели впечатления. Към този момент, на база на изключително оскъдните ми познания, LG 65UH950V сякаш ми допада най-много. Обаче и Филипс ми харесва, и Сони, и Самсунг и т.н.. Затова се обръщам към Вас, хора разбиращи, ако може и имащи такива, които да ми помогнат да направя възможно най-добрия избор.
Не е проблем да е със сто, двеста или триста лева по-скъп, стига да си заслужава.
Значи до 5000...проблемът е, че производителите свиха до минимум предлагането на 3Д модели, какъвто търсиш..
LCD TV PANASONIC UHD 3D TX-58DX800E | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
LCD TV PANASONIC UHD 3D TX-65DX780E | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
Технoмаркет - онлайн магазин
LCD TV LG UHD 3D 60UH8507 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
FullHD и единствена бройка
Технoмаркет - онлайн магазин
Благодаря. Прави ми впечатление, че никой не коментира LG 65UH950V. Гледам нов модел, доколкото разбирам има и добри характеристики. Имате някакви съображения или ......? Същото искам да питам и за Филипс - обаче тук за мен май важи максимата, че луд на шарено се радва.
Ако ти харесва - вземи го. В нета има достатъчно изписано за модела...
https://www.avforums.com/threads/lg-...hread.2030690/
LG UH9500 Review (65UH9500, 86UH9500)
https://www.fwdmagazine.be/review/test-lg-55uh950v
ето и за близкият му UH850
https://hdtvpolska.com/forum/topic/3...-dolby-vision/
LG UH8500 Series HDR LED TV Review - Reviewed.com Televisions
LG UH8500 Series HDR LED TV Review - Reviewed.com Televisions
Не може ли мнение коя марка в този диапазон е с по-добри характеристики. Съвети от типа - този има такива предимства и такива недостатъци. Телевизора ще се ползва най-вече за гледане на филми и разбира се тв програми. В този смисъл за мен ще е най-важно качеството на картината и звука.
Въпросът не е само в спецификациите, а и в работата на телевизора, която е свързана освен с хардуера, така също и с хардуера.
Направил съм таблици в повечето теми..там в последната колонка са описани плюсовете и минусите(на английски понеже форума се чете и от чужденци).
Вярно е, че информацията е непълна и не за всички серии, но администратора не иска да вдигне горната граница от брой символи на пост.
А за пълното им попълване са нужни още 5-8000 символа и 3-4 седмици време за четене по тестове, уточняващи въпроси по имейл, плюс съдействието на техни собственици тук във форума - подробно описание на срещаните проблеми. Нещо което 95% от пишещите тук не правят...
Здравейте, имам два въпроса: На 3D телевизорите колко е минимума за честота на панелите ? 50 .. 60 ... 100 ..120 или повече ? Тази честота оказва ли влияние на ефекта от 3д и ако да как (като е по ниска е по-добре или като е по висока)
Панелите са 120/100Hz, на тази честота работят и активните 3D очила.
При по ниска честота, ще се предизвика объркване на мозъка и като ефект главоболие.
Amazon Prime Video стартира в световен мащаб днес
Услугата за стрийминг предлага субтитри на френски, италиански, португалски и испански език. Потребителският интерфейс е на английски език.
Можете да се регистрирате за безплатен 7-дневен пробен период , след което услугата ще ви струва € 2.99 / $ 2.99 на месец за първите шест месеца, и € 5.99 / $ 5.99, след това
https://www.primevideo.com/
Amazon предлага 4K и HDR видео в съществуващите региони, но не е ясно дали новите региони имат достъп до тях.
Amazon предлага функция за сваляне на файлове, която ви позволява да гледате телевизионни предавания.....
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-12-16 в 20:42.