Моля, за мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 тъй като съм се насочил към него като бюджетно решение.Плюсове и минуси на модела, евентуални дефекти и т.н.![]()
Моля, за мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 тъй като съм се насочил към него като бюджетно решение.Плюсове и минуси на модела, евентуални дефекти и т.н.![]()
Аз го имам от 10 дена - използвам го в спалня. Като плюс за мен беше важно да има сравнително равномерна подсветка и ниски нива на черното! Доволен съм от телевизора в тази насока. 3Д-то задоволително - поради малкия размер най-вече иначе си работи добре и при добър ресурс на 3D видео се представя добре. В комплекта има 2 бр. очила с батерии които издържали по 100ч. - не се зареждат. Доволен съм и от вградения плеър и DLNA поддръжката. Дистанционното е компактно и удобно но няма подсветка (това за мен е единствения минус) - понеже го ползвам на тъмно... Реагира бързо на дистанционното но самото меню което излиза при сменяне на каналите е малко прекалено голямо и дървено (по мое разбиране) сравнено с например D5500 от по стария модел тв... За дефекти надявам се да не се стига до там за да мога да споделя!
Аз бих дал оценка 8 по десетобалната система. ТВ-то е ок, Самсунг имат сполучливи модели. Малко повече инфо тук: 40-inch EH6030 Series 6 3D Full HD 1080p LED TV | UE32EH6030 - Samsung UK - TECH SPECS
Здравей колега.Мисля да си купя същия телевизор.Въпросът ми е(след 2 месеца ползване) доволен ли си?
Колко често гледаш 3D.Набелязал съм още 2 други модела и ме заболява главата от чудене-този или оня или LGто.
Има няма час вечер - да доволен съм - за моите цели е перфектен! За 3D-то - изгледах един мач в началото а сега много рядко се сещам да пусна някой 3D канал ако има нещо с добри ефекти... Предполагам знаеш, че 3D-то е халф не е фулл по хоризонталата - както пасивната технология въпреки, че е активна. От 2 метра не се забелязва но ако застанеш на метър аз лично виждам назъбване по контурите на обектите които се открояват...
Да -това е вече 2 годишна традиция при Самсунг :rolleyes:. Прочети инфото в темата за Самсунг и това в темата за 3Д телевизор.