Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 84 от 156 ПърваПърва ... 3474828384858694134 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Моля специалистите от форума да ме консултират при избора на 3D телевизор - 32 инча. Спряла съм се на следните телевизори:
    1. PHILIPS 32PFL4308H - PHILIPS 32PFL4308H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    2. SAMSUNG UE-32EH6030 - http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-32eh6030
    3. SAMSUNG UE-32F6100 - http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32f6100
    4. LG 32LA6130 - LG 32LA6130 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Благодаря ви предварително!
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-08-13 в 20:28.

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Liusiana Виж публикацията
    Третия Samsung не е 3D!
    Няма написан бюджет, иначе Samsung UE-32F6400 е добър като вариант.
    Също така, ако се държи на 3D - трябва да се определи дали искате да е с активна или пасивна 3D технология. Принципно активната превъзхожда пасивната по качество на картината, но не на всеки му понася.

Edit: Не погледнах, че F6100 е 3D!
    Въпреки всичко, ако наистина F6100 е 50Hz..., по-добър вариант е F6400, но и по-скъп.

Иначе ако ще е с пасивно 3D, аз бих избрал LG-то.
    Този пост е редактиран от Dominator; 07-08-13 в 21:12.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2013

5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Третия Samsung не е 3D!
    Няма написан бюджет, иначе Samsung UE-32F6400 е добър като вариант.
    Също така, ако се държи на 3D - трябва да се определи дали искате да е с активна или пасивна 3D технология. Принципно активната превъзхожда пасивната по качество на картината, но не на всеки му понася.
    В грешка си за SAMSUNG UE-32F6100, Филипса обаче не е смарт - описанието в техномаркета е грешно.

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Soma Виж публикацията
    Като вариант 2 е миналогодишен модел.
    Иначе F6100 да не би да е със 100Hz?

7. Тук е от
    Feb 2013

Благодаря за консултацията! Само не разбрах защо всички игнорирахте PHILIPS 32PFL4308H ? В такъв случай започвам да се двоумя между SAMSUNG UE-32EH6030 и LG 32LA6130 ! Губя ли много от това, че SAMSUNG UE-32EH6030 е миналогодишен модел? Клоня към него, защото има подарък 2 чифта очила, а също има и DLNA wireless ready.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Благодаря за консултацията! Само не разбрах защо всички игнорирахте PHILIPS 32PFL4308H?
    Аз не го игнорирам, само уточних, че не е смарт, ако ти е важно това.

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Благодаря за консултацията! Само не разбрах защо всички игнорирахте PHILIPS 32PFL4308H ? В такъв случай започвам да се двоумя между SAMSUNG UE-32EH6030 и LG 32LA6130 ! Губя ли много от това, че SAMSUNG UE-32EH6030 е миналогодишен модел? Клоня към него, защото има подарък 2 чифта очила, а също има и DLNA wireless ready.
    Което означава допълнително 50лв. за адаптер, или рутер.

11. Тук е от
    Feb 2012

Да ви се оплача, днес ходих в ТМ Бургас за да питам дали имат Самсунг 46Ф6500 , казаха че им била останала една бройка в склада, изложен не видях. Отидох да изтегля кинти, върнах се , казах че ще го взема и продавача ми изкара един кашон, все едно кучета са го ръфали. Видимо си личеше, че е бил мостра. Интересно като е бил такава, защо не са го изложили като последна бройка, ами си го държат в склада. Естествено не го купих,така че одисеята ми продължава.Кофти работа

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Днес бяхме с племенника да му купуваме тв - пълна скръб е в ТМ Бургас (до Метро) - от Панасоник имаше 2 тв изложени , от Самсунг половината модели изобщо ги няма ... Отивай в ТП - там поне е заредено - взехме един 32f5500 (бива моделчето като за 800 лв).

13. Тук е от
    Feb 2012

Samsung UE- 40F6670 - За това моделче, някой може ли да се изкаже компететно, сравнявайки го с примерно по големия 46F6400. Заслужава ли си качеството пред големината ?

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adler22 Виж публикацията
    Да ви се оплача, днес ходих в ТМ Бургас за да питам дали имат Самсунг 46Ф6500 , казаха че им била останала една бройка в склада, изложен не видях. Отидох да изтегля кинти, върнах се , казах че ще го взема и продавача ми изкара един кашон, все едно кучета са го ръфали. Видимо си личеше, че е бил мостра. Интересно като е бил такава, защо не са го изложили като последна бройка, ами си го държат в склада. Естествено не го купих,така че одисеята ми продължава.Кофти работа
    Как разбра, че е бил мостра и какво те плаши в мострите при LCD ТВ ? Мога смело да твърдя, че при покупка е по-добре да се вземе мостра работила няколко дни - един вид е тествана . В 80% от случаите един телевизор дефектира първите 2 седмици работа.

Най-лесно можете да разберете дали е бил мостра и е работил по следното:
    - батериите са винаги в дистанционното ако е бил мостра. И плика с инструкциите е разкъсан за да извадят батериите от там.
    - като видите кашона от който го вадят - гледайте да няма двойно тиксо (т.е. да е бил ваден а после прибиран обратно)
    - по стойката му - дали има следи от пръсти, бърсано с парцалче, а такива винаги остават при мострите,
    - с проверка в сервизното меню на телевизора
    - при първо подкарване на ТВ, в началото има настройка в която му се задава страна и ПИН!!! (ако не я видитe, сещайте се)
    Някои по-разумни консултанти, ползват едно и също дистанционно за всички мостри - настройват тв-ра от бутоните на неговият корпус и не ползват дистанционното или друго извадено от предходен модел. Поради това, плика остава неразпечатан.

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Здравейте, предстои ми покупка на 3Д ТВ. Насочил съм се към 47" ще се гледа от 3.5м. Изчетох доста за 3Д технологиите с активни и пасивни очила и се обърках тотално. Сега незнам към какво да се насоча. Хареса ми модела на LG (lg 47la740s) който е с пасивни очила, заслужава ли си парите като ТВ и за добро 3Д изживяване, или бихте ми предложили друг ТВ. Горната граница е 2100 - 2200лв.

17. Тук е от
    Feb 2012

Не че ме плаши нещо , че е мостра, ама що да купувам нещо дето е работило незнам си колко месеца, на цената на ново, защото едва ли господата щяха да чукат примерно 200 лв от цената. А че ТВ-то беше мостра си личеше от Луната. Кашона беше скъсан, както споменаваш и ти имаше двойно тиксо. Другите неща не съм ги гледал, защото въобще не се стигна до там продавача да го извади от кашона. А когато бях за пръв път в магазина, не напразно го питах дали имат бройки, той каза че имало една в склада, питах до да не би да е мостра, и той отгори , че не била- пълни паляци. Както и да е, няма да е тоз модел, ще се оглеждам за друг , а вие ще помагат

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Здравейте,моля за помощ при избора.За сега съм се спрял на тези два ТВ:

LG 55LA790V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...55DT50E-3D-LED

Моля,да споделите впечатления от тези ТВ и ако някой има предложение за по добър ТВ до 3-3500лв да сподели.
    Предварително Благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе