На лаптопа си имам само С-видео и РГБ изход (15 крака за външен монитор). Кой според вас е по добре да използвам за телевизора от гледна точка качество ???
ТВто има Композит, ХДМИ, РГБ и компонент видео вход. Благодаря.
На лаптопа си имам само С-видео и РГБ изход (15 крака за външен монитор). Кой според вас е по добре да използвам за телевизора от гледна точка качество ???
ТВто има Композит, ХДМИ, РГБ и компонент видео вход. Благодаря.
Д-СУБ искаш да кажеш.
качеството според мен е еднакво.
по-лесно и по-евтино ще ти излезе с S-video
VGA , D-sub - все тая - аналогов сигнал и то само за картината !
Потвърждавам казаното от колегата Mr.TECHNO / само Варна !!/ , вземи най-евтиния вариант , а ако искаш нещо по-така , то компа ти е за смяна или поне някакъв ъпгрейд ! Сам си решаваш !
Успех !
Абе имам поне три такива кабела но не меи кефи нещо с-видеото. Ще пробвам от работа един кабел, око да види ръка да пипне;-). Най тъпото че поради липса на ХДМИ изход на лаптопа не мога да ползвам тоя вариант.
И да пробваш с друг кабел , файда няма ! Качеството няма да се подобри , по-добре смени подхода или си вземи външен HD плеър , сравнително евтин вариант за да гледаш качествена картина , поне 720р !!
LoL , Наско ми предлага най евтиният вариант, ти пък ъпгрейд на лаптопа... То ако имаше кинти и баба знае:-) Благодаря.Първоначално публикувано от civica
Това с евтиния кабел е ясно , но не те кефи нещо видеото , нали така ? Е , само с друг такъв кабел няма как да стане ! Избери си друг вариант , за да те кефи видеото !!
Много ясно. Имам предвид че ако Д-съба е по добре имам от къде да взема без пари. Няма да взема да сменям с-видеотата я.Първоначално публикувано от civica
Мисля че въпроса ми е формулиран без грешка, а твоя отговор не ми казва това което ме интересува а ме занимава с предложения извън бюджета ми (Това за Варна ще се направя че не го виждам само заради Наско).
Определено , едва ли ще забележиш някаква осезаема разлика ! Да имаш нов , хубав ТВ и така да се мъчиш да си докараш кефа - е , не го разбирам , ама честно !
Ами ще го разбереш един ден ако се окаже че хубавия телевизор струва една трета от новия лаптоп... Не ти го пожелавам но при мен така се получава в момента. И особено ако скачат жена и деца покрай тебе, съвсем ще ти се изясни :-р
Това съм го разбрал и съм го минал като проблем , но защо ти се мъчиш - вземи си един външен HD плеър и си гледай качествените филми и това за около 200 лв - и децата и жената ще са доволни ! Пожелавам ти и лаптопа да си смениш , но защо да даваш толкова пари сега , като е криза и може да минеш и с много по-малка сума !
Имаше едни преходници - D-SUB to hdmi , ама незнам дали видеото ти го поддържа
http://www.xpcgear.com/hdmicvvga.html
Другия път питай първо тук , не в датата
Аз за 260 лв ще му продам T60 ( dual core ) още в гаранция ве @civic
Дойчине, ти нещо против Варна ли имаш ?
ПП
http://www.ehow.com/how_7711462_convert-dsub-hdmi.html
Значи проблема му се реши , само трябва да вземе решение , дали иска да го направи , и да пита жената , естествено !Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
Чета и не вярвам на ушите си - S-Video и D-sub (RGB) нямали разлика помежду си!? Ами, че тя тази разлика се вижда на прост кинескоп, нататък да не говорим. Popkaro, не се излагай, не ти трябват никакви преходници (които преходници всъщност работят само за определени видеокарти). При положение, че на TV-то си имаш PC вход (D-sub, RGB) закачай смело и си гледай с кеф, това е най-добрата аналогова картина.
Колега това е така и е факт , но ако си прочел по-нагоре - него не го кефи !! И тогава какво ?