Как по-точно да тълкувам това, след като не дава отговор на въпроса ми?Първоначално публикувано от ivodivo
Как по-точно да тълкувам това, след като не дава отговор на въпроса ми?Първоначално публикувано от ivodivo
Малък е 32 инча за 3D. Пробвай в магазина да гледаш нещо в 3D от разстоянието което ще се гледа у дома и ако ти харесва то значи съм в грешка!
А за дали може се гледа нормална телевизия или филми от компютъра - ДА
Ей това се вика отговор - категоричен и недвусмислен, благодаря ти за него!Първоначално публикувано от ivodivo
Що се отнася до останалото, вероятността да разсипя ТВ-то от гледане на 3Д филми е почти нулева, но дето се вика, веднъж в годината да се наканя, да има къде да го сторя от 2,5м. Да, знам, че от това разстояние може да се гледа и 40+", но предпочитам да не съм пряк участник в бойните действия.
Поздрави!
3D с очила - глупост /това е мекото изказване/
3D на 32" с очила -мега глупост
Не ми се обиждайте ,нищо лично ,но 32" тв от 3м си е наказание /при условие ,че може да си позволиш финансово по-голям размер/ ,а ако мислиш да гледаш и 3Д на 32" от такова разстояние .... /ще трябва да си на 1-1.5 м /
По-добре си вземи някакъв най-обикновен 32" тв за 700-800лв -всичко останало за тоя размер са пари хвърлени на вятъра.![]()
Не мога да си позволя по-голям размер, това го написах поне 2 пъти вече. А вероятността да гледам 3Д съвсем не е голяма, да не кажа почти никаква. Но и не мисля, че парите "горница" ще са хвърлени на вятъра - "за да стигне, непременно трябва да остане", както се казва.Първоначално публикувано от svetlio1
Все пак, имам в резерв и моделите D5800 и D5500.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-32D4003
Бива ли го в сравнение с D551?![]()
След като е по-ниска серия -ти как мислиш? Това ,че пише ЛЕД ,не прави даден модел автоматично по-добър -нито резолюция ,нито входове ,нито мрежови възможности...