LG47LD750
Преглед за печат
LG47LD750
Правилно. Но вероятно не се е задълбочил и в сродни алтернативи от някои други марки. Така се "разсеях" с тях - вече не зная какво точно искам. И засега пак още нищо не съм си харесал...Цитат:
Първоначално публикувано от Lance
Здравей христослав2,Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
единствено се притеснявам за плазмата да няма прогаряне,затова се двоумя иначе клоня към 50G30.
Kadiyski
В магазина поискай неотваряна бройка. Може да се договориш с управителя- ако откриеш нещо нередно, да ти го сменят с друга бройка.
/наработените часове могат да се проверят в сервизното меню/
Здравей христослав2,
единствено се притеснявам за плазмата да няма прогаряне,затова се двоумя иначе клоня към 50G30.
то пък разликата с PANASONIC TX-P50GT30E е 200 лв.
Почти винаги така става - "то пък следващия е само едиколкоси повече", "а по-следващия е само едиколкоси повече" и т.н. Постави си някакъв разумен предел, иначе спирачния път се проточва до безкрая :) И аз съм така, не ти го казвам като упрек към теб.
Lance,по-нагоре засега няма смисъл "-те излизат много солено,напълно излишно.
Ходих преди малко в ТМ загледах се и в SAMSUNG PS-50C7000 и 690 - нещо за тях ??
За 50C7000 и 50C6500 има адски много ревюта из интернет. Ако не се справяш със съответния език - http://translate.google.com/.
50C7000 е наточен с много екстри и много добра картина и някои забележки - основните са Image Retention (валидно за цялата 2010 г. Самсунг), по-слабо черно (сравнено с Панасоник от сходен клас), но пък по-висока максимална яркост, неизключваем Noise Reduction, освен ако не ползваш Game Mode, фабрични режими на картината, които са далеч от калибрираните. Иначе всеки път като отида в някой ТП прекарвам обикновено доста време пред него...
Колеги, знаете ли нещо за това ТВ dsm 2401fhd предлагат го в метро на тънка цена?
Благодарско nkd, за инфото. Ще си помисля, а утре може да мръдна до метро да го видя в действителност какво представлява. Лека, доходна и безаварийна.
Имате ли впечатленията от контраста на 7-ма серия на Филипс 2011г.?
По-точно на модела 47PFL7606H. Изчетох доста ревюта, гледах го и на място. С настройките му в ТП не останах с впечетлиние че й "липсва" нещо на картината. В ревютата го дават като недостатък,
около 950 : 1, т.е. слаб, спрямо други LED модели от неговият клас.
Вярно, че за това са настройките, но все пак друго си е мнение на колега с опит.
Съвсем, съвсем спокойно можете да ме честитите новия телевизор 'Panasonic TX-P42S30E' :yahoo:
Искам да благодаря на всички за помощта и се захващам усилено с четене и настройки.
Искам да отправя и най-най-искрени благодарности към продавач-консултант Боби (с надеждата, че посещава форума) в 'ТехноМаркет - Люлин', който стоически изтърпя няколкодневен тормоз, но нито за миг не ме подведе и беше готов да обикаля магазина заедно с мен още една седмица :Drinks:
http://img828.imageshack.us/img828/9...p42s30e.th.jpg
raziel66,
В магазин трудно се виждат недостатъците при изобразяване на черно. Осветлението е силно, което "прикрива" слабото черно, и обикновено са на фул макс (динамичен режим и всичко включено, напр. разни "подобрители на черното", които убиват всичко що е в сенките). Вкъщи ако има проблем с черното, вечерта лъсва...
Kuku Puku, честито, да го ползваш безаварийно!
Чакаме ревю :)
Интересно ми е да видя какви ще са промоционалните цени на 2011 г. Панасониците S30/ST30/G30 като им дойде времето. В UK, където цените като цяло са еднакви с тукашните, изтекоха бая промоции и текат други сегашни на различни модели. Цените бяха и са много изгодни. У нас малко се позакотвиха. Напр. как ви звучи P42ST30 за около 1350 лв.?
Благодаря LanceLink
Наясно съм, че при това осветление в техномагазините, човек лесно може да се подведе, затова питах с надеждата,че може някой от колегите тук да го има или да го е виждал при нормално осветление. След два месеца четене и гледане вече ми писна да избирам, отделно че гледам предимно бюджетните модели - до 2600 лв. Разбирам, че за тези пари все в нещо трябва да направя компромис и сега съм буквално пред дилема! Филипс или Панасоник TX-P46GT30E? Игнорирайки това, че са различни технологии, харктеристиките им, на които държа при изборът си, са много близки с изключение на контраста /като плюс/ и консумацията на енергия /като минус/, които при Панасоник са в пъти повече.