Този пост е редактиран от brotzki; 14-06-24 в 13:45.
И 10к зони да добавят, никой няма да плати подобни пари за TCL. Сони с 30 зони има доста по-добър processing според мен.
Вторник-сряда очаквам и двата тв-ра. От qn90c знам какво дa очаквам, по-интересен ми е c805 дали ще оправдае очакванията ми, но за 1300 лв нямам право на оплаквания.
Този пост е редактиран от brotzki; 14-06-24 в 14:51.
Ако някой си търси евтин и голям телевизор :
Телевизор LG LED 75UR81003LJ, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F (Модел 2023) - eMAG.bg мисля че за 1399 лв е добра оферта.
- - - - - - - - - -
Търсих по другите сайтове, нещо около тази цена за алтернатива и сравнение, нещо което да си заслужава вниманието, но май само този се открои :
Телевизор HISENSE 75A7KQ 4K Ultra HD QLED SMART TV, VIDAA, 75.0 ", 189.0 см (technopolis.bg)
но въпреки че е QLED, което си е плюс, не мисля че като качество и обработка на картината и движенията ще е добре от LG-то
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 18-06-24 в 20:02.
Този пост е редактиран от brotzki; 18-06-24 в 17:14.
В 95% от случаите няма никакви надраскавания, явно се застраховат от прекалени вглеждания.
И да има надрасквания,все пак екрана да е читав. При лг не знам как е, но при китайците има доста дефектни екрани с петна при гледане леко под ъгъл.Гледано централно не се забелязва. Като за всеки влак...
Този пост е редактиран от brotzki; 19-06-24 в 14:12.
Аз за това и решиш да публикувам промоцията защото... все пак е LG, на тази цена и този размер около него има доста различни познати не познати марки с които аз лично не бих рискувал, при LG дори и при по бюджетните си модели може да си сигурен че ще имаш що годе качествени материали и добър качествен контрол, добро гаранционно и след гаранционно обслужване.
аз нещо май не съм много съгласен с...при LG дори и при по бюджетните си модели може да си сигурен че ще имаш що годе качествени материали и добър качествен контрол
щото последните ми два опит с разлика десетина години един от друг не бяха много успешни с тв на ЛГ
... ма явно аз съм уцелил калпава бройка - за последния 50NANO863 става въпрос, щото предния си беше лъгане като за световно изобщо за модела (47LM660 - уж 100хц ) и DSE на воля.
ТВ на ЛГ вече купувам сам с поне 5г гаранция от производителя и ако е на доста по-добра цена от конкурентите.
Този уикенд има акция с ваучери до - 20% в еМАГ за телевизори на TCL и LG : eMAG.bg - Широка гама продукти
За да се задейства ваучера, трябва да закупите два артикула от акцията/промоцията:
2 пакета кабелни превръзки за мен тогава
Колеги, има ли вероятност от еМАГ да са сгрешили цената на :
Телевизор TCL MiniLed 75C845, 75" (189 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас F (Модел 2023) - eMAG.bg 2499 лв
защото цената на 65" е същата... + това ако го вземете със тези превръзки идва на 2250 лв.. Трябва да са объркали нещо .. или просто цената на 65" е прекалено висока , може бе в 2-то макар че този размер при останалите търговци е над 3000 лв.
- - - - - - - - - -
Превръзките са свършили, явно Алекси ги изкупил Ето тук линк с всички стойки с най ниска цена от тази акция : Виж всички продукти - eMAG.bg !!! Важно е да има надпис " отстъпка с ваучер "
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 21-06-24 в 19:34.
Като гледам при емаг.ро е 2400 лв с намалението, докато при емаг.ун е 2300лв без купони. Високи цени за китайско с бъговете на тъмно в синьо, било то и 100 инчов.
От известно време ревютата в Емаг.бг не се четат. Има ги, но излизат 0.
Този пост е редактиран от brotzki; 21-06-24 в 20:02.