12% е макса който може да получиш
Преглед за печат
12% е макса който може да получиш
То 12% не е лоша отстъпка за стоки над 3000€
Намалени са непродадените от миналата седмица ТВ-та .
TCL 65P8K - 499 евро
TCL 75P8K - 699 евро
TCL 85P8K - 849 евро
TCL 75C6K - 765 евро
TCL 85C7K - 1349 евро
TCL 85C8K - 1799 евро
Samsung 77S90F - 1488 евро
Samsung 83S90F - 2251 евро
Samsung 65S95F - 1620 евро
Samsung 77S95F - 2313 евро
LG 83C5 - 2430 евро
Гледам днес, че са намалили Samsung 83 S95f на 3290 евро, което е с 500 евро по-малко от Lg G5 същия размер.
Те реално са с еднакви панели на LG, но дали в Самсунг-а е Tandem, както при LG?
Освен с покритието, което много похвалиха има ли съществена разлика в тези размери между двата модела, та дори и с LG C5. Навсякъде горе-долу дават равенство между флагманите.
Дали биха намалили до такава цена и LG G5-цата след като вече намалиха Самсунга?
Дано не съм Ви отегчил вече с моите въпроси, но все пак ще изсипя не малка сума пари и искам да знам, че съм направил правилният избор :thumbsup:
Въобще не си ни отегчил. Напротив, и на мен ми е интересно какво решение ще вземеш накрая. На твое място и аз бих бил в дилема. Конкретно в този диагонал обаче е със стандартния WOLED панел на LG и лично аз бих взел G5. За 55 до 77 вече бих избрал Samsung-a.
Технополис имат интересна акция от днес !
Това което се набива на очи като най интересни предложения са :
Телевизор LG OLED55C51L : 869.00 € / 1699.62лв
Телевизор TCL 55|65C6KS : 369.00 € / 721.70 | 499.00 € / 975.96 лв. (Не го бъркайте със C6K, този тук е 60hz панел)
Като пуснат за втората цена, C7K, може и да ме заинтересуват.
Телевизор TCL 55|65C6KS Китаец ,че и скопен за разкош....
Днес пак са такива цените на С5 и S90F 83-ките.
Може би изборът ще е между тези двата, защото като гледам цените на старите флагмани не падат - новите са 3-4 пъти по-скъпи (какво толкова да са подобрили за една година, че цената да е двойно и ли тройно по-висока от миналогодишнните - вчера Христослав публикува цените на Самсунгите - 83-ка флагман за 8700 евро, а стария е 3300 :scared:)
Вчера ходих до един от магазините и имаше един до друг C5 и G5 (бяха 65-ци) и наистина не открих (може би съм леймър и не знам какво да търся;)) никаква разлика в представянето - вървяха абсолютно еднакви неща и на двата (наясно съм и, че презентационните клипове при тях са направени така, че да те запленят). Така, че ако имате последни препоръки между тези двата (по-ниският клас :BigGrin), може да ги споделите и да ходя уикенда да пазарувам.
Благодаря предварително!
М-у тези двата аз бих взел C5. Според мен е по-добрата опция от S90F в този диагонал, към който си се насочил. Относно C5 и G5 мисля, че разлика ще направят само най-големите ентусиасти, които гледат всичко под лупа. И пак опираме до едната яркост, която дори и при по-бюджетните серии е напълно достатъчна според мен. За цените на новите модели съм малко скептичен. В този момент на световни кризи и конфликти, не виждам кой ще им изсипе такива пари. Дори и да се пробват на новите цени, според мен много бързо ще ги смъкнат.
От доверен източник знам, че откакто сме на евро продажбите в големите вериги са паднали почти наполовина. Тези цени, които са в момента все повече ще отдръпват потребителите - та те продават телефони, телевизори, аудио техника на цени за малък автомобил :lol:
Точно така. Плюс това, според мен телевизорите малко или много са отживелица за дъртаняни като нас. Малките нали ги гледам, забили глави в телефони и таблети и до там. А и не само малките. Имам приятел, който вечер от мързел не си пуска телевизора и си цъка само на телефона (а има и таблет).
Samsung 83S95F е 3299 евро, обаче дали си струва 800-1000 евро разлика спрямо LG C5 и Samsung S90F.
За съжаление LG 83G5 не е намален и си е 3799 евро.
Другите диагонали на LG G5 обаче са ги намалили .
LG 55G51LW - 1170 евро
LG 65 G53LS - 1620 евро
LG 77G51LW - 2250 евро