С удоволствие да го гледате!
Дано не ви е тъмен при определение съдържания и аймакс.
Не сте ли доволен от китайските дето ги взехме по петъците?
С удоволствие да го гледате!
Дано не ви е тъмен при определение съдържания и аймакс.
Не сте ли доволен от китайските дето ги взехме по петъците?
От C6K съм доволен, но той е за градинската беседка (затворена, разбира се), която направих за майка ми миналото лято. Там се събират с комшийките на кафе и през лятото прекарва по-голямата част от времето си навън, в градината.
Този месец дори поръчах още два 50" C6K за съседи, които много се впечатлиха, когато го видяха.
За цената, на която го взех – около 300 евро , определено си струва всеки "лев", дори дава повече от очакваното. Но все пак си остава нискобюджетен телевизор и няма база за сравнение с OLED или с премиум усещането на по-скъпите марки.
След като имах възможност почти месец да тествам C1 55", за който писах тук във форума, окончателно се убедих, че OLED си е OLED. Марки като LG, Samsung и Sony са едно ниво над останалите – започвайки от UI/UX и стигайки до качеството на материалите и премиум екстрите.
Много бях впечатлен от C1, ясно виждаш за какво плащаш и защо е по-скъп от китайските модели.
Очаквам същото и от S90F (макар че бях много близо да взема C5 най вече заради възможността да качваш външни приложения, но имах много мерак за QD-OLED). Ще имам достатъчно време да го тествам и със сигурност ще споделя впечатления във форума. Трябва да е при мен до седмица.
Като пристигне 65S90F първо виж дали е с QD-OLED панел, защото не е сто процента сигурно, че всички произведени бройки са с него .
Колеги,
Надуших конспирация - със сигурност търговците четат форума. След като вчера написах, че има фрапантни различия в цените на някои модели, то днес не една, не две,а цели пет търговски вериги предлагат Lg G5 77" на абсолютно еднаква цена
П.П. Да предизвикам съдбата - Моля, господа търговци на някоя от търговските вериги у нас, намалете още малко LG G5 83".
![]()
Този пост е редактиран от falkoneto; 02-04-26 в 15:13.
Най-вероятно ги „спъват“, за да не се различават прекалено много от WOLED панелите. По самия модел/код на телевизора и кашона обаче може да се разбере какъв е панелът – ако има „T“, е QD-OLED, ако е „E“ WOLED.
Да, знам че мога да го тествам седмица-две и после да го върна, но ако се окаже WOLED, на 100% ще го върна.
Просто не искам да го разопаковам и после да го продават като разопакован. Затова предпочитам, ако има нещо, да го върна веднага, още запечатан.
Реално шансът да дойде 65" WOLED е нищожен.
Иначе, ако е WOLED, лично аз не бих взел Samsung. В такъв случай бих избрал LG най-вече заради WebOS.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 02-04-26 в 15:46.
Този пост е редактиран от Somak; 02-04-26 в 17:10.
едва ли някой ще върне 85ца на подобна цена ... отделно че тия миниледове изображението им е около 95% като на олед без да се притесняваш от прегаряне и без да ти сивее черното на силна светлина като на QD-oled + че са много по ярки от който и да е олед което си е от значение
При 83 инчовите OLED-и са намалили само Samsung S85F на 1999 евро и LG B5 на 1899 евро.
Самсунг 83S90F е над 2600 евро, в сравнение с TCL 85C7K - 1349 евро, TCL 85C8K - 1799 евро и LG 85QNED92A6A за 1699 евро .
При 75-77 инча TCL 75C7K за 999 евро срещу Samsung 77S90F за 1599 евро .
Има съществени разлики в цените, като всеки сам си решава дали да си купи OLED или мини LED .
Не само кризичка на техниката в кашони. Гледам и колите намаляват по улиците у маалата, което е екстра.
65S90 пишете е на добра цена от 2000+, но сякаш няма голямо търсене. Не е изкупен толкова дни
- - - - - - - - - -
И тази година бавят поръчките за едрогабарит.
Ако ви допадне,вземете допълнителна гаранция.
Този пост е редактиран от brotzki; 02-04-26 в 19:49.
И таксуват за доставка вече, за всеки един телевизор, без значение дали е еМАГ или друг търговец в сайта им... дори и с карта Genius, това никога не се е случвало преди ! Сигурно съм поръчал над 20 телевизори за сега през годините от еМАГ, никога преди не съм плащал за доставка, само тази година .