Хмм, това е от миналата година с 20 лева такса за доставка.
При външен като Фланко е 9,99лв.
Може бе трябваше да вземете S95 или G5. Такива модели не се купуват всяка година. Стига да бачкат.
Преглед за печат
Хмм, това е от миналата година с 20 лева такса за доставка.
При външен като Фланко е 9,99лв.
Може бе трябваше да вземете S95 или G5. Такива модели не се купуват всяка година. Стига да бачкат.
Flanco е верига която е собственост на същото лице, което държи някакъв дял от Емаг.
Още малко уикенд намаления .
TCL 65P7K - 419 евро
TCL 98P8K - 1490 евро
TCL 75C6K - 829 евро
TCL 85C6K - 1092 евро
TCL 55C7K - 585 евро
TCL 98C7K - 2072 евро
TCL 65C8K - 1152 евро
Samsung 65S95F - 1620 евро
LG 83C5 - 2497 евро
Samsung 83S90F - 2251 евро
Samsung 83S95F - 3583 евро
Само сменят кампанията, а линка който бях отворил с продукти от старата кампания продължава да показва оферти;)
Точно. Свиването не е само във физическите родни магазини.
TCL 65C8K - 1152 евро го влачат на тая цена вече година.
Кой "нормалник" би го избрал пред марковите оледи?!
Чета коментари и споменават за проблем с AirPlay - насичане, както при Андроид. Егати!
TCL 75C6K - 829 евро е на стандартна цена.
Като чуя намаление на нещо и винаги проучвам цената по света, понякога се случва да има глобална промоция от която се възползват като голям магазин.
Преходът към нова валута също играе някаква роля да се ограничат покупките според мен.
Всичко намалят без това, което най-много ми се иска да взема LG G5 83". :cry:
Май ще трябва да се задоволя с един измежду:
Lg C5 83" 2500 евро или Samsung S90F 83" 2250 евро - те са с еднакъв панел на LG (за съжаление Samsung нямат QD-OLED в този размер)
Някъде мернах и една изостанала LG G3 83" за 2499 евро, но май не ми се дават толкова пари за вече три поколения назад модел. Явно на цена, която мога да си позволя G5 ще е след три-четири години :BigGrin, но тогава ще е на мода G8 - която и NASA ще препоръчва да вземем :lol:
Според мене и с G3 няма да сбъркаш (стига да не е мострена или отваряна бройка), но това си е мое мнение. Знам, че DV и DTS не те вълнуват, но не е зле все пак да ги имаш :)
монитора на ТСЛ 27 минилед беше 220Е на мултидийлс ,никъде го няма дори на подобна цена - в Амазон е намален на 330Е - между другото прекрасен монитор за тия пари ,локал диминга работи чудесно както и при телевизорите им
Ето този монитор е пример за огромна разлика в цената между Емаг и родни магазини. В Емаг е 467 евро, а на други места го продават около 700 евро.
Обаче има вероятност производителя да го е пуснал на промоция в последно време, защото в amazon.de го видях на 450 евро. Така от Емаг се възползват, а другите продават на старите цени според мен.
https://www.emag.bg/monitor-smart-ga.../pd/DR2K9D3BM/
Ганьо си е Ганьо! Той предпочита да е на загуба, дори и с цената на фалит, но не пуска аванта :)
За 450 евро е от самия магазин на LG в Амазон, тоест в този случай в Емаг няма промоция. А родните магазини не ги знам как работят, но може би имат заредени на старите цени количества и не могат да си позволят да свалят цените, но сигурно пак ще се намерят хора да купят на високите цени, защото не всеки сравнява и си цени парите:)
И аз съм се питал какво се случва със стари модели електроника, които понякога продължават да се въртят в Емаг, а в други случаи изчезват безследно сякаш се връщат обратно.
А за ips мониторите на LG видях и други намалени модели в чужбина като 32UN880K за около 360 евро, който преди се продаваше в Емаг за около 1100 лв, а други магазини още го продават за над 500 евро, дори обявен изгодно:BigGrin
Сигурно са им свалили цените масово покрай пускането на oled моделите.
Някой възползвал ли се е от персонални отстъпки (от мениджър или служител) някога при закупуването на стока от големите вериги за техника и ако не е тайна колко е успял да смъкне от цената?
Да знам какви връзки трябва да има човек за да се сдобие с нещо наистина изгодно :)
За един прЕател питам! :21: