ъхъ да стопена е ... тоя ТСЛ по горе трябва да го сравниш с Бравия 5 ,тя е точно 1200 евро само че х2
ъхъ да стопена е ... тоя ТСЛ по горе трябва да го сравниш с Бравия 5 ,тя е точно 1200 евро само че х2
Говорим по принцип, нали. Ако става въпрос за конкретни модели, нещата могат да варират много. За Bravia съм на същото мнение като тебе, но както казват - кеф цена няма. Недоволните от Sony със сигурност са по-малки от тези, които са си взели китайски марки.
Този пост е редактиран от brotzki; 15-08-26 в 10:27.
На който не му се чака до черния петък, вместо P8L и C6K Pro ще си купи C6K.
Тези които пък имат по-голям бюджет може да се ориентират към Сони.
Кеф цена няма, както често се споменава в темата.
Емаг преминаха на цени само в евро, да не се обърка някой![]()
Всичко е сбъркано във високите цени в лева и ойро за китайските ниски и средни модели от 26 летоКакво ли ще е по Евровизия?!
![]()
За Бога, братя не купувайте - вадете старото от мазетата и чекмеджетата![]()
Поне да бяха сложили премиум процери и двойно повеч рам. Тогава биват по-високите цени. Не става само със софт симулацията на черно.
абе новите китайски модели направо дишат във врата на Самсунг и Айфоня .. няма как да са без пари
Нов Телевизор се купува на всеки 10 години горе долу така че купувайте само тези 3 марки Sony, Samsung и LG. Всички други просто нестават.
Точно тези последните 3 години са заводско "програмирани" да не работят повече от определени часове. Приблизително около 5 години.
Освен това LG OLED са имали проблеми със захранващите блокове. Не е ясно дали те са отстранени.
Аз се ръководя вече единствено от това устройствата да работят, а не да имам скъпа играчка с живот, колкото е гаранцията й.
Колко каза че е изкарал и колко струва, че не го разбрах
Tова е старо.