Страница 132 от 135 ПърваПърва ... 82122130131132133134 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,966 до 1,980 от общо 2018
Like Tree561Одобрявам

Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019

Отговор: Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

А1 също продават TCL, демек трябва да са запознати с проблема. Да им звънне и да пита какво е решението.

2.  

3. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от berpan Виж публикацията
    Човека взе въпросният - TCL MiniLed 55C6K, обаче има един проблем - не му дава да тегли приложения като това на А1 за телевизия например - пише, че не било за региона, който е зададен. Каза ми, че два пъти е връщал фабрични настройки, като и двата пъти избира България, но все това си пише store-a.
    Аз си използвам LG-та и нямам такива проблеми заради различния ОС, та не мога да му помогна. Имате ли идея как да се справи с този проблем на Google TV ли е Android TV ли е...
    Има ли изобщо вариант телевизора да е за различен регион от нашия и съответно каквото и да му се зададе в началото да няма значение за самия магазин за приложения? И ако е такъв случая работи ли още добрия стар метод - инсталиране на всякакви приложения от флашка?
    Довечера, като се прибера от работа, ще пробвам.
    Има някои куци неща около софтуера , и на C7K, и на C6K не успях да вържа Google профилите си през Google Home. Все изписваше, че свързването е неуспешно, въпреки че и телефонът, и телевизорът си се намират.

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

@berpan,
    Кой е човекът и откъде е купил TV?
    Нали не мислиш, че някой ще чете темата назад, за да разбере това?

С флашката методът работи.
    Обаче, ако иска автоматичните updates и да си инсталира приложения от Google, трябва да се намери точният fw за шасито на TV и нашия регион.
    Иначе телевизора няма да заработи въобще след флашване!

5. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Приятел се е хвърлил да взима 65U8092, който сега ще е на 700лв, опитвам се да го разубедя, защото смятам, че това е доста слаб модел, но и той няма желание да вдига бюджета. Не държи на 65" и се чудя от тези показаните в емаг кой е най-добрия вариант 55" - Philips 55PUS8510, TCL 55P8K, които също са на 700лв. или пък TCL 55C6K на 750лв. ?
    Телевизора е от емаг, а относно флашката аз по-скоро имах предвид просто да се качи приложението от нея, а не да се преинсталира целия софтуер.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Dedo1975 Виж публикацията
    А1 също продават TCL, демек трябва да са запознати с проблема. Да им звънне и да пита какво е решението.
    Не съм сигурен дали не му изписва същото и за други наши приложения, а да не е само с A1 свързан проблема. Днес ще го погледна телевизора и затова реших да питам за възможни варианти в настройките или нещо друго ако има.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Разбрах ти идеята още първия път!
    Пробвай и с останалите приложения, но ме съмнява дали ще се получи.
    Дори и да стане, всеки път ще се налага да прави update по този начин.
    Което за мен е идиотия!

Другата възможност е при сваляне от Google/ регистрацията в A1 твоят човек да избира друга държава, неправилен account или нещо подобно.
    Снимай екрана с параметрите на TV. Там има написан точно версията на fw, hw, SN - въобще всичко.
    Някой колега със същия модел може да сравни с неговата версия.
    Другото е четене и ровене из нета за правилния fw. Това е история с неизвестен край и много загубено време.

TCL България или както е там вносителят не могат ли да помогнат?
    Въпреки, че обикновено българските представителства с право отказват support на закупена техника от чужбина.
    Все пак гаранцията на повечето стоки не е международна, паневропейска и т.н.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Да не гледат ИП, че ако е с някакви ВПНи или проксита
    Gena_bs одобрява това.

8.  

9. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    Човека взе въпросният - TCL MiniLed 55C6K, обаче има един проблем - не му дава да тегли приложения като това на А1 за телевизия например - пише, че не било за региона, който е зададен. Каза ми, че два пъти е връщал фабрични настройки, като и двата пъти избира България, но все това си пише store-a.
    Аз си използвам LG-та и нямам такива проблеми заради различния ОС, та не мога да му помогна. Имате ли идея как да се справи с този проблем на Google TV ли е Android TV ли е...
    Има ли изобщо вариант телевизора да е за различен регион от нашия и съответно каквото и да му се зададе в началото да няма значение за самия магазин за приложения? И ако е такъв случая работи ли още добрия стар метод - инсталиране на всякакви приложения от флашка?
    Довечера, като се прибера от работа, ще пробвам.
    Има някои куци неща около софтуера , и на C7K, и на C6K не успях да вържа Google профилите си през Google Home. Все изписваше, че свързването е неуспешно, въпреки че и телефонът, и телевизорът си се намират.
    Ъпдейт, на моя C6K няма никакъв проблем с инсталацията и стартирането на А1 Xplore TV . Може би проблем е с региона на акаунта с който сте се вписани в Google/ C6K.
    Опитайте с друг акаунт или направете нов.
    Gena_bs, svetlio1 и stutgart харесват това.

10. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

еМАГ ще имат толбола за Черния, но .. по никакъв начин не мога да изчистя стъпката с " активиране на приложението " аз приложението го имам активирано от години, дори го деинсталирах и инсталирах на ново чрез техния QR код, активирани са ми всички известия, но нищо не се случва... какво изпускам ?

Като говорим за " фалшиви промоции " какво по дяволите се случи с тази томбола ?

11. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Изключително абсурдна система е това, което се използва при тези телевизори...
    Първо търсейки приложението през някаква търсачка на началния екран се показваше и изписваше това, че не е за региона, след това при влизане в Google Play store-a пък изобщо не го намираше.
    В крайна сметка решихме да пробваме с чисто нов акаунт, като върнахме към фабрични настройки отново, вкарахме новия акаунт и бам изненада - приложението тотално спря да излиза в търсачката, а след това се оказа, че и Google Play store-a го няма.
    В някакъв момент се сетихме да проверим дали например за EON ще има проблем с региона, при което на първо търсене излезна, но не цъкнахме на него по погрешка и секунди след това при второ търсене приложението вече не излизаше...
    Зарязахме го тотално и решихме, че просто ще си вземе външен бокс за телевизията предвид, че тази система е тотално сбъркана.
    Днес човека решава да пробва за последно - влиза, търси приложението и то решава да му се покаже, че и успява да го инсталира.
    В крайна сметка най-вероятно е имало разлика от това, че сложихме чисто нов акаунт, но тези неща да се появяват и скриват приложения от нищото както и самия store са изключително зле според мен. Определено не бих си купил ТВ с такава система никога.
    А и още нещо - в началото като се правят настройките ти дава едни 8 приложения, от които да избереш колко искаш да инсталираш предварително - избираме 1 от 8-те, а накрая телевизора просто ги инсталира всичките независимо от избора.

- - - - - - - - - -

Като говорим за " фалшиви промоции " какво по дяволите се случи с тази томбола ?
    https://s13emagst.akamaized.net/layo...regulation.pdf - 4.3. Тегленето на томболата ще се извърши до 10.12.2025 г

Не знам дали е тази въпросната томбола, но това открих като информация.
    Този пост е редактиран от berpan; 03-12-25 в 00:32.

12. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

berpan
    Проблема не е в ос Google tv. Имал съм 4-ри тв Сони, два броя от един модел, които бяха с Аndroid TV и с Google TV. И не съм имал никакви проблеми. Да не забравяме, все пак телевизора е китаец и трябва да се очакват странни идиотии. При западната техника ако има някакви проблеми при китайците винаги има и бонуси Имал съм няколко тяхни устройства та ги знам
    berpan одобрява това.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не знам какво сте вписвали и настройвали, ама аз такива проблеми не съм имал на нито един тв, като се почне от Сони 2015г. мине се през по-нови Сони-та и Филипс, ТЦЛ, че и на разни 32" нисък клас (и но нейм) телевизори (последно на един Хоризон, който работи учудващо прилично с Андроид-а)

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Предишния му телевизор е бил точно такъв нисък клас - Tesla с андроид и със същите тези акаунти не е имал никакви проблеми с А1 приложението.
    А при този изчезват, появяват се приложения, абе въобще...

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

имам и Сони и ТСЛ ,никакви грижи с Play Store нито с акаунта ми, всичко работи както се очаква

17. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

@berpan, най-вероятно "предишния му телевизор" е бил с Android TV, а не с Google TV, както е сега.

При Google TV, независимо каква марка телевизор имаш, първоначално нямаш директен достъп до Play Store. Карат те да ползваш търсачката, дето е забита по средата на екрана, за да търсиш приложения от Play Store – така ти пробутват реклами,youtube клипове, стрийминг съдържание, свързано с търсенето и т.н. Подло от страна на Google, но… това е Google, не ме изненадва.

Виждал съм хора, които са успели да си изкарат бутона за Play Store отпред като shortcut, но не съм се занимавал да търся как става. Намерих си лесен начин – с гласова команда казваш „Open Play Store“ или нещо подобно, и се отваря директно.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2015

@berpan, най-вероятно "предишния му телевизор" е бил с Android TV, а не с Google TV, както е сега.

При Google TV, независимо каква марка телевизор имаш, първоначално нямаш директен достъп до Play Store. Карат те да ползваш търсачката, дето е забита по средата на екрана, за да търсиш приложения от Play Store – така ти пробутват реклами,youtube клипове, стрийминг съдържание, свързано с търсенето и т.н. Подло от страна на Google, но… това е Google, не ме изненадва.
    Точно така беше да. Изключително смотано е с тази търсачка по средата на нищото и се чудиш в store-a ли търсиш, в телевизора ли търсиш, в интернет ли търсиш...
    Аз успях да влезна веднъж в самия Play Store през настройки - приложения и оттам се вкарах през иконката, но после след ресета го нямаше. Сега може и да се е появил, въпреки че вече е ненужен така или иначе някак се стигна до великото приложение на А1...

P.S. - Добре, че нямам такива проблеми с webOS.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Промоционални цени за High Definition мултимедийни плеъри!
    От popcornhour във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 05-01-12, 22:44
  2. Технополис - промоции
    От Prou4vatel във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 1
    Последно: 14-07-10, 23:19
  3. Фалшиви WinZip/WinRar архиви....?
    От roumen68 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 13
    Последно: 08-03-08, 02:48
  4. Фалшиви хардове !
    От totonis във форум Общ - хардуер
    Отговори: 12
    Последно: 29-09-06, 16:55
  5. !!! Изгодни компоненти !!!
    От EliteU във форум Продава
    Отговори: 7
    Последно: 24-08-06, 12:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе