Нали печелят от външните търговци, така че нямат сметка да ги контролират...
Забелязах днес че доставката за по-едри продукти вече е 15 евро, а беше 10 евро...ако щеш
Нали печелят от външните търговци, така че нямат сметка да ги контролират...
Забелязах днес че доставката за по-едри продукти вече е 15 евро, а беше 10 евро...ако щеш
Хем Гений, хме плащаш доставка.
Тъкмо го приех като комплимент, но после се усетих
Няма начин за обемисти и тежки неща, хиляди поръчки на ден, отделно връщания и сигурно напълниха цели складове с върнати продукти. Преди 10-те евро май беше 10 лв.
Този пост е редактиран от brotzki; 16-06-26 в 18:02.
Имам предвид преди да стане 20 лева, мисля че беше 10 лева, а преди това беше безплатно. Обаче има мебели с 10 евро доставка. Телевизори, климатици и други са с 15 евро доставка. Един диван от външен търговец за няма и 300 евро, му сложили 150 евро доставка, всякакви абсурди се срещат.
Телевизори под 50 инча са с безплатна доставка или поне на мен ми се показват така с Genius
Този пост е редактиран от casal; 16-06-26 в 19:01.
Но някой външни достачици взимат по-малко за голям телевизор 7,67 € / 15,00 лв.
Познах за липса на наличности. При поръчка сега, доставка е за след месец.14 Юли – Сряда, 22 Юли. Може би тепърва ще се произвежда.
![]()
От Flanco е само 5 евро доставката, но не знам връщането безплатно ли е и как процедират при евентуални проблеми по време на гаранцията.
Този пост е редактиран от brotzki; 16-06-26 в 23:25.
За външни търговци съм забелязал че на места пише връщане до 14 дни, а на други - безплатно връщане до 14 дни. На оферта от Flanco не се споменава безплатно връщане...
Не знам, но прави впечатление че на страницата на всеки търговец пишат че разходите по връщането са за сметка на клиента.
В същото време когато се предлага от външен търговец, а доставя от Емаг пише 14 дни безплатно връщане, а когато се предлага и доставя от външен, не пише нищо за безплатно. Ботът им също отговаря, че може да е безплатно, но зависи от политиката на търговеца...
Този пост е редактиран от brotzki; 17-06-26 в 13:08.
Е да де, има известно противоречие, но на страницата на даден продукт от външен търговец го изписва така - доставя ли се от Емаг - безплатно връщане, а доставя ли се от търговеца - не изписва безплатно връщане и бих питал предварително, ако тръгна да поръчвам нещо обемно и тежко от Flanco примерно.
Попитай ги директно
https://www.flanco.ro/tv-electronice...levizoare.html
Гледам в Техномаркет 65C8L с намалението е 2495 лв с петте години гаранция, колкото е експлоатационното време на тв-то
През Емаг с доплатена за общо 4 години излиза 2470 лв.
Този пост е редактиран от brotzki; 17-06-26 в 19:43.