?Първоначално публикувано от svetlio1
Ами странно ми е как като подадеш SBS и реално на екрана виждаш SBS ,не може да превключиш на 3Д режим !?! Поразгледай си вариантите за настройка на тв , опитай различни варианти- например пусни някакъв 3Д BD ,за да са ти активни настройкитена тв и виж ако тогава можеш да промениш нещо и да го запомниш ,а после опитай със SBS файл.
Да споделя на всички, които евентуално ще се "сблъскат" с подобен проблем. Така значи предишния кабел HDMI 1.3 "MANHATTAN" от Технополис, след като установих, че "не става" за 3D, си купих кабел този път от Техномаркет HDMI 1.4 и с него не стана, съответно го върнах и си сложих "стария". Обадих се на поддръжката на LG да ги питам, дали изобщо този плеър възпроизвежда SBS, Top/Bottom 3D през usb - отговорът беше да!Първоначално публикувано от lazarus18
След малко настройки установих, че всъщност първия кабел, който взех от Технополис ми е вършел отлична работа, само е трябвало да влезна в менюто на плеъра в настройки и да задам сигнал от 576i-> 1080p. Веднага се появиха менютата, които преди това ми бяха неактивни!
Най-голямата изненада беше, че както колегите казват 3D от Blue Ray Disk тръгва и през HDMI 1.3!;-)
Е ,кой да предположи ,че след като гледаш на fullHD TV от BD плеър и настройките ще ти седят на 576 /СД/ ... Затова за пореден път -четете си внимателно упътването на уреда .
А аз, откъде да знам, че не е било на auto? Човек да не попита нещо в този форум...Първоначално публикувано от svetlio1
Аз имам друг въпрос:
Същото, но вместо от БД Плеър сигнала да идва от лаптоп.
Вързвам чрез HDMI кабел ТВ-то с лаптопа, пускам side by side филм на лаптопа, като съответно излиза на ТВ-то, натискам 3Д бутона, но менюто е неактивно за разделените вертикално.
Използвам КМплеър за .mkv файла, HDMI кабела ми не е 1.4
Трябва ли отнякъде на променя настройки на лаптопа? Нужен ли ми е 1.4 HDMI?
Мнението на svetlio1 не е било с цел да те обиди. И той се учудва каква е ползата от FullHD плеър да стои на резолюция различна от 1080Първоначално публикувано от Dominator
Например ако гледаш ДВД-та и ползваш външен скелер.
+1Първоначално публикувано от lazarus18
Вчера тръгна с 1.3 HDMI, само трябваше да настроя от лап-топа телевизора да е на Native Resolution - 1920x1080. Тогава при пускане на 3Д бутона може да се натисне side by side.Първоначално публикувано от KuriN
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-03-15 в 00:38.