Ще паднат ,когато и в България почнат да важат международните гаранции ...
Ще паднат ,когато и в България почнат да важат международните гаранции ...
и аз съм на това мнение ....Бях с самолета иначе щеше да си взема от Германия....но...пък и гаранцията не важи за БГ питах изрично...
има малко раздвижване... само , че пак на 32-ките... от 23.02 гледнам в днешната брошура на МЕТРО Самсунг 32D6000 ...3Д-лед,200 херца всички тунери за 998лв.....и ТОШИБА 46TL833 ...3Д- ЛЕД 46 инча за 1498 лв...но пак си са високи цените.....за мен реалните са 42 ЛСД да е кам 500 лв, 46 ЛЦД да е кам 700 и 3Д 46 инча 1000 ....и то пак е скъпо за стандарта ни , но това е друга тема...
Това е по-скоро в полето на мечтите. Никога няма да са такива цените.Първоначално публикувано от casparcho
Какво отношение имат стандартна ти/ни към цените на техниката?
реалистични цени за модели, остъргани откъм екстри...
за 3D моделите обаче не виждам как ще са 46" за 1К...
според мене цените падат, доколко съгласно нашите очаквания е друг въпрос.
аз си спомнем как преди 2 години точно по това време си купих 37 инча Сони EX500 (бих казал базов модел) за около 1500 лв, сега за тези пари 40-42 инча с всички екстри може да си вземеш (3D, PVR и т.н.)
не знам дали падат или не ама в щатите има телевизори за без пари. 37 инчов лцд само 299,99$, вчера в бест-бай мостра 19 инчова само 49.90$. старите модели са на 50% от цената. големите 50+ инча започват от 800$ марка Визио.
поздрави
Прав е колегата колко са в САЩ.... не знам защо някои колеги тук си мислят че 1000 лв не е реална цена за 3Д 46 инча.....хммм дори в бестбай...може да се ориентирате че цените са що годе толкова ако не и по-малко ..нима те купуват на друг долар тези конвеарни бройки от Китай ???
1000 трудно може да се приеме за реална за България, защото цената е пазарна величина, а на пазар, доминиран от 2 вериги, които си координират цените, малко трудно можем да говорим за пазарното им движение нагоре/надолу
Ние сме с едни от най-нафуканите цени изобщо. Истината не е в пазарната икономика, а в съвсем друго нещо, което здраво вирее по тия земи. Твърдо около 1000 лв. за добър 46' модел от миналата година. Тонове бройки лежат в световните складове и да си ги чукат по главите, няма кой да им ги купи. Който следи какви са резултатите за 2011 в бранша може да си направи сметка, че тук ни имат за маймуни само, че без банани.
И според мен това е цялата гола истина...монопола ни смазва....както не само при техниката видяхте лекарствата.....едно и също лекарство произвеждано в Бг в Турция в аптека е 25лв а в Бг е 70.60лв.... друго Бг лекарство в Сърбия 7 лв у нас в аптеките е 22 !!!!!!!!!!!! Предлагам всички да си свалите тази снимка и да я качите и споделите във Фейсбук(аз вече го напраих)....да може на повече хора да им се отворят очите и да спрем да търпим !!!!!