Здравейте, телевизора освен за телевизия ще се ползва и за игри (PlayStation 3) Моделите на които съм се спрял са:
Philips 32PFL3406H
Philips 32PFL3606H (FullHD)
Philips 32PFL5306H (LED)
PANASONIC TX-L32C4E
SONY KDL-32BX320
Интересува ме някой има ли преки впечатления от тези модели - качество на панела, вярно цветопредаване и възможност за калибриране, контраст (статичен) време на реакция, качество на звука и т.н. Благодаря на всички предварително!

Но имай предвид, че тогава и някои от другите ти настройки на картината трябва да са по-различни, за да виждаш възможно по-добра картина. За пример, те са избрали "Contrast 87" не за друго, ами защото при толкова ярка подсветка черното става твърде бледо и затова са били принудени да бутнат надолу тази настройка до само 87%, стремейки се да запазят по-равномерно съотношение между червеното, зеленото и синьото. При теб спокойно може да е 95%, ако подсветката е със стойност под 70-80. Също обърни внимание и на това, че те за основа на калибрацията са използвали кино режима, а той поначало е с меки и щадящи очите при слаба изкуствена светлина (полюлей) цветове, които в същото време са и погрешни, правейки картината червеникава. Това ще рече, че така бял цвят не можеш да видиш, тъй като той на практика е заместен от светло бежово. Това се дължи на "Color Temp W50" за цветната температура - бутнали са го до крайно ляво положение, което значи, че вместо наситено синьо небе, ще виждаш по-бледо синьо с червеникав оттенък. Ей сега го пробвах на моя LD450 и всичко е като пожар.
Или премести плъзгача по средата между W и G, или съвсем леко наляво до стойност от порядъка на W3-W5. Но все пак да отбележа, че от модел до модел има разлика и може при теб това W50 да не прави картината да изглежда чак толкова зле, колкото е при мен.