Имам монитор Filips но няма опция за телевизор.Ако някой може да помогне ще съм благодарен
Имам монитор Filips но няма опция за телевизор.Ако някой може да помогне ще съм благодарен
Не се сдържах. Аз имам прахосмукачка, дали ще може да ме топли зимата?
Поглеждаш какви входове има монитора. Ако е само мониторен, мисията ти е почти невъзможна, ако има HDMI, със всеки един приемник на кабелен/сателитен оператор ще можеш да гледаш телевизия.
А най-добре си вземи телевизор.
Има външни тунери,но най-вероятно ще ти трябват и звукови колонки.
Поне 50-60 кинта допълнително за аналогова телевизия.
Този пост е редактиран от dudi4ek; 14-11-12 в 22:23.
Що бе Касапе, към нула! Нашта Самсунг найш ли как яко грее! Пък и ако някой лети след прахосмукачката - даже може и да прегрее
По темата - предполагам имаш предвид кинескопен ЦРТ монитор дето няма нищо по него - освен кабела за сигнала от комп. Допълнителните джаджи за да стане телевизор струват може би повече от това да си вземеш един примерно 21 инчов киноскопен ТВ, примерно на далавера /разбирай употребяван или супер промоционален, каквито чат пат съм срещал напоследък/. Те това е положението. Иначе ако пак държиш на тая гимнастика - намират се и тунери с ВГА изход, обаче аз търсих пролетта и намерих само такива с АНАЛОГОВ тунер, и като стане цифровизацията и спрат аналоговото разпространение си отново на нулата!