Аз бих заложил на ET60.
Качество и достоверност на картината
Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.
Удобство на ползване и ергономика
Всеядност на вграденият плейър
Цена и най-голям избор на модели в магазина
Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....
Препоръки във форуми и различни издания
Препоръки на познати, съседи и приятели
Препоръки на продавач-консултантите в магазина
Аз бих заложил на ET60.
Здравейте,
Бих искал да попитам за съвет за закупуване на нов телевизор.
Бюджетът ми е 800-1000 лева, искам телевеизор между 32 и 40 инча (ще го гледам от около 2 метра). Искам да е Full HD, би било хубаво да има wifi и 3Д, но не е най-важното.
Гледам основно футболни мачове и филми, които пускам от PC. Важно ми е да има поне 2 HDMI изхода.
Има страшно много информация във форума, но ще помоля за малко насоки, защото ще ми е трудно да изчета 105 страници, а мисля този уикенд да купувам.
Благодаря предварително!
Ако може да отделят още съвсем малко пари, препоръчвам един от двата:
1. SAMSUNG UE-40EH6030
2.PANASONIC TX-L42ET5E
Благодаря за съветите. Някой друг?
Може да е бил на промоция.![]()
Да, може, но и като нов модел(2012) преди близо година цената му беше под 1000 лв
Ами, аз имам други спомени за цената на модела. Струваше около 1200-1300 лв.
P.S. @soon, за теб всеки втори телевизор има "убийствена" картина. Айде спри се вече, че само объркваш хората.
Аз пък имам точно обратните наблюдения ... Човека си пише , че ще гледа футбол ... , така че има известни съмнения около способността на 6-та серия на ЛГ да представя добре футбола и изобщо бързи сцени . Все пак е 42" и може да не е толкова явно - най-добре да слага на флашка 2-3 мача и да тества , общо взето до 1000 лв е тоя или Самсунг-а (ЕН6030).![]()
Е на TX-L42ET5E какво му е? Ако го вземе онлайн, ще е под 1000 лв. Не съм му обръщал внимание на живо, но тук във форума съм мяркал доста хора с ET5 телевизори, може да изкажат мнение.
Какво ще рече, че няма 'картина в картината'. Това не зависи ли от кабелния оператор. Например на сегашния ми телевизор на Булсатком нямам, но на Виваком имам?
Ще рече, че няма два тунера, за да имаш PiP.
Picture-in-picture