Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Здравейте,
Предстои ми покупка на голям ТВ и съм се спрял на няколко 55 инчови модела. По принцип ще се гледа предимно телевизия и филми от външен плейър. Разстоянието от което ще се гледа е голямо (5+ метра) и за това съм се спрял на такъв размер, въпреки че по-добра алтернатива може да е по-висок клас ТВ но с по-малък диагонал.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L55ET5E
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-55PFL5507K
TOSHIBA 55WL863G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Аз лично съм се ориентирал към Филипса, но ще съм благодарен на мнения и съвети от ваша страна.
Благодаря предварително.
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
Привет на всички.
Някой купи ли си този ТВ да каже дали го бива, че цената е супер просто.
TOSHIBA 40HL933G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Много благодаря и успех.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Finter
Панасоника е с пасивно 3Д. Тук много препоръчват плазмата ST50, но 55 инчовия вариант може и да ти е скъп.
Здравейте,
скоро ми предстои закупуване на нов телевизор. Критериите по които се ръководя в избора са:
1. Качество на картина и звук.
2. Качество на вградения плейър (да поддържа максимален брой кодеци и субтитри).
3. Големина на екрана (минимум 46").
4. Бюджет до към 1500 лв.
Ще използвам телевизора най-вече за гледане на филми (през USB Flash/Hard Drive или през LAN/WiFi). Всички останали екстри са добре дошли, но не са от съществено значение. Не съм фен на 3D киното а за Internet и Skype си имам PC. Ориентирал съм се към марките Samsung и LG, имайки в предвид вградения плейър и от това че всички монитори и телевизори, които съм купувал до сега, са само от тези две марки. За сега съм се спрял на SAMSUNG UE-46EH6030 или LG 47LM615S, но в същото време съм заинтересован от атрактивната цена на LG 47LS5600, който може би задоволява моите изисквания, но единствено ме притеснява, че работи реално на 50Hz. В същото време, след като прочетох част от темата си задавам въпроса дали не е по-добър вариант да взема плазма, тъй като помещението ми е без почти никаква пряка слънчева светлина а и изкуствената не кой знае колко силна, а и при този вариант ще получа по-голям телевизор с по-голям живот. Харесах си моделите LG 50PM4700 и SAMSUNG PS-51E530. Относно плазмите ме притеснява само прегарянето, когато го забравяме включен на някой канал с часове.
Ще съм много благодарен да чуя вашето мнение за избраните от мен модели а защо не и за някой друг модел, който ще подхожда на моето домашно кино.
Toshiba 46 938
Toshiba 40 938
lg lm 615
Много Ви моля дайти ми съвет кой да избера?
Ще се гледа основоно ТВ без 3 D!
Благодаря зя вниманието!
Приятна вечер!
Благодаря христослав2.
Семейния съвет реши предпоследно (като в армията) да вземем ето това. След като го наместя в старата секция ще споделя ако имам още мъки.
Още веднъж благодаря на всички. Продължавайте да помагате на хората, защото повечето имаме нужда от това.:033:
Здравейте,незнам дали точно в този раздел е правилното място за моя въпрос и затова се извинявам предварително.В раздела за 3Д имам същият въпрос но не знам кой къде чете и отговаря.Питането ми е за оптимален вариант за 3Д LED телевизор в рамките на 2000лв.Търся доста добро 3Д;хубаво качество от външен декодер на кабеларката както и добро качество при HD материалите.Очилата за 3Д да са поне 2 броя.Останалото без значение-да е от 42 инча нагоре.
Благодаря.
Цитат:
Koleff72
Здравейте,
скоро ми предстои закупуване на нов телевизор. Критериите по които се ръководя в избора са:
1. Качество на картина и звук.
2. Качество на вградения плейър (да поддържа максимален брой кодеци и субтитри).
3. Големина на екрана (минимум 46").
4. Бюджет до към 1500 лв.
Ще използвам телевизора най-вече за гледане на филми (през USB Flash/Hard Drive или през LAN/WiFi). Всички останали екстри са добре дошли, но не са от съществено значение. Не съм фен на 3D киното а за Internet и Skype си имам PC. Ориентирал съм се към марките Samsung и LG, имайки в предвид вградения плейър и от това че всички монитори и телевизори, които съм купувал до сега, са само от тези две марки. За сега съм се спрял на
SAMSUNG UE-46EH6030 или
LG 47LM615S, но в същото време съм заинтересован от атрактивната цена на
LG 47LS5600, който може би задоволява моите изисквания, но единствено ме притеснява, че работи реално на 50Hz. В същото време, след като прочетох част от темата си задавам въпроса дали не е по-добър вариант да взема плазма, тъй като помещението ми е без почти никаква пряка слънчева светлина а и изкуствената не кой знае колко силна, а и при този вариант ще получа по-голям телевизор с по-голям живот. Харесах си моделите
LG 50PM4700 и
SAMSUNG PS-51E530. Относно плазмите ме притеснява само прегарянето, когато го забравяме включен на някой канал с часове.
Ще съм много благодарен да чуя вашето мнение за избраните от мен модели а защо не и за някой друг модел, който ще подхожда на моето домашно кино.
Привет :Drinks:
Напъни се малко за този
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E
а може и скоро да влезе в промоция.
Плазмата на самсунг също е добро решение.
Цитат:
agk
Toshiba 46 938
Toshiba 40 938
lg lm 615
Много Ви моля дайти ми съвет кой да избера?
Ще се гледа основоно ТВ без 3 D!
Благодаря зя вниманието!
Приятна вечер!
Здравей
Е щом е само за телевизия - първият, но ако ще ползваш вграденият плейър - lg lm620.
Цитат:
bibobore
Здравейте,незнам дали точно в този раздел е правилното място за моя въпрос и затова се извинявам предварително.В раздела за 3Д имам същият въпрос но не знам кой къде чете и отговаря.Питането ми е за оптимален вариант за 3Д LED телевизор в рамките на 2000лв.Търся доста добро 3Д;хубаво качество от външен декодер на кабеларката както и добро качество при HD материалите.Очилата за 3Д да са поне 2 броя.Останалото без значение-да е от 42 инча нагоре.
Благодаря.
Привет:cool:
С активно или с пасивно 3Д ?
активно
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES6100
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-TX-L47DT50E
Този е за предпочитане - като качество на картината в 2D и 3D режим /очилата са отделно/
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E
DT50 е с активно 3Д - ЕТ5 е с пасивно .
Така като гледам май ще е най-добре да зачакам ST60.Ще има и 2 броя очила в комплекта което ме задоволява.Ще помисля още малко.Досега не съм гледал никъде активно 3Д и трябва да пробвам дали ще ми допадне.Ще помоля в маркетите за демонстрация.
Ако може малко инфо за този модел:LG 42LM765S.Как са мненията за него?
Здравейте, спрял съм се на няколко модела, ще се използват за гледане на телевизия през LANTV (през HDMI), филми DTSх264 (mkv-та) свалени от торентите.
Sony KDL46 HX 853
Sony KDL55 HX750BAE2
Panasonic TX-L55DT50E
Sharp 52LE831S
Благодаря за помощта!
Ориентираи се към Sharpa........
Опрях до:
Sharp 52LE831S - страхотна картина, но не поддържа DTS, някои mkv-та
или
Panasonic TX-L55DT50E - чете DTS, но има лоша разработка на черното.
Sony-тата даже не откриха флашката :D
Предложиха ми и sharp lc60le635E на изгодна цена...
здравейте и от мен
пиша с молба да ми помогне в избор на тв, което ще ходя да си купя днес малко след обед
разгледах доста телевизори в сайтове и като цяло доста се обърках
значи това което търся искам да отговаря горе-долу на следните изисквания
да е Full HD, да има wi-fi свързаност, и да е не по-малко от 32 инча
главно ще гледам тв и филми на него, от време на време може да си пусна и PS2-ката ако тръгне, ако не здраве да е
абонат съм на Булсат с HD приемник и ще се гледа от около 2-3 метра и затова мисля че 32-ка ще е добре
парите които мога да дам са до 850 лв горе-долу
спрях се на този, като уж най-добър (поне така ми се струва на мен)
SAMSUNG UE-32EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
надявам се на бърз и компетентен отговор и благодаря за вниманието :)
Цитат:
Svetoslav Dimitrov
SAMSUNG UE-32EH6030 е 3Д - ти такъв ли искаш (понеже пишеш в темата за LCD/Plasma телевизори)? Ако е така, то по-добре вземи 40 инчовия вариант за 979 лв. Имай предвид, че е wireless ready и ако държиш на безжичната мрежа ще трябва да си купиш допълнително и USB Wi-Fi донгъла на Samsung. Макар лично аз не виждам за какво би могъл да я използваш, при положение че телевизора няма смарт функции. Ако е само за филми - по-добре свързване с кабел.