Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 34 от 106 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от soulfreak Виж публикацията
    Здравейте,

в момента съм в процес на избор на телевизор. Ще се гледа от 2-3 метра, не е изключително светло, общо помещение хол с кухня е, така че предпочитам да има добър ъгъл на виждане. Насочил съм се към 46-47 инча като размер, LCD, телевизия от Виваком приемник и вързано PC/Raspberry Pi. 3Д-то не е фактор за купуване, но виждам че така или иначе го има в повечето модели.

Бюджет около 2000лв, в момента от предложенията на пазара най-много ми допадат следните като съотношение цена/качество:

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L47WT50E

SAMSUNG UE-46ES6710 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

LG 47LM669S/670/671

Бонус въпрос: има ли смисъл да се изчака малко за Великденските промоции?

Благодаря предварително!
    Щом не е много светло, това е добро решение с отличен ъгъл на виждане и много добра картина: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST60E
    50ST50 е на много добра цена, но предполагам, че ако го има някъде, то това са мостри.

Ако пък държиш на ЛСД, то посочения от теб Панасоник е с по-добър ъгъл на виждане спрямо Самсунга.

А, относно бонус въпросът никой не може да даде конкретна информация, но се надяваме все пак да почерпят, но с какво ...

2.  

3. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Днес ходих да тествам SONY KDL-46HX850 с един-два мача и един филмов трейлер. Обаче нито един от файловете не тръгна. Какъв трябва да бъде файла за да тръгне? Пробвах следните - .mkv/.mp4/.mov

Едит: Намерих следните формати, ако съм се ориентирал правилно - MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / WMV / MP3 / WMA / LPCM / JPEG
    Този пост е редактиран от shogo; 11-04-13 в 14:42.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от shogo Виж публикацията
    Днес ходих да тествам SONY KDL-46HX850 с един-два мача и един филмов трейлер. Обаче нито един от файловете не тръгна. Какъв трябва да бъде файла за да тръгне? Пробвах следните - .mkv/.mp4/.mov

Едит: Намерих следните формати, ако съм се ориентирал правилно - MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / WMV / MP3 / WMA / LPCM / JPEG
    За да не си късаш нервите с вградените им плеъри, по-добре накарай да ти закачат един външен плеър и тествай.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от espace Виж публикацията
    Трябва да купя 7 броя 32" LED телевизора за ваканционни апартаменти. Спрял съм се на NEO най-вече заради цената. С този размер има 11 телевизора които отговарят на изискванията. Въпроса е как да избера, че да лапна по малкото дърво. По цена, по дебелина , по дизайн:rolleyes:. Матриците на всички сигурно са един тип. Има ли смисъл да взема FullHD - кабелна ще се гледа на телевизорите. Отворен съм към съвети.
    За други марки няма смисъл да коментираме. Имам един 32" Самсунг не искам и да чуя за тая марка повече, ядох го дебелия и в гаранция и извън гаранция. И изобщо не беше евтин модел, когато го купувах. В родителите ми има две Neo-та LCD, работят си безгрижно вече 3-4 години най-малко. Спирам да робувам на марки, освен ако не са инструменти. За електроника явно няма смисъл.
    Здравей
    Когато купуваш NEO, гледай модела да е с 5 цифри в моделния суфикс. Това означава, че има вграден цифров тунер/тези с 4 са без такъв/.
    Безсмислено е да гледаш за FullHD при диагонал 32 инча - никой няма да забележи разликата. Общо взето разликите между моделите са в дизайна, резолюцията и PVR
    31135US - ултра слим , 1366х768
    32136 - 1366х768 , PVR , direct led
    32900FHD - 1920x1080
    32980 - 1366x768
    D3000 - 1366х768 , direct led
    Всички са с по 2 HDMI порта.

Стойки за проектори и ТВ
    Crimson AV
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-04-13 в 17:41.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Благодарности за насоките. Това с броя на цифрите ми беше убягнало, мислех че вече всички са с MPEG4.

7. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Щом не е много светло, това е добро решение с отличен ъгъл на виждане и много добра картина: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST60E
    50ST50 е на много добра цена, но предполагам, че ако го има някъде, то това са мостри.

Ако пък държиш на ЛСД, то посочения от теб Панасоник е с по-добър ъгъл на виждане спрямо Самсунга.

А, относно бонус въпросът никой не може да даде конкретна информация, но се надяваме все пак да почерпят, но с какво ...
    Още от преди се двоумя м/у плазма/лсд - знам че плазмата вади много по-добро черно, но ме притеснява разработката, както и това че гледане на телевизия и евентуално ползване като монитор към PC/Rasberry PI (като медиацентър) може да има негативни последствия.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2012

Във връзка със промоциите на техномаркета съм пред дилема за избора на нов телевизор.Спрял съм се на следните модели LG 47LM671S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria ;SONY KDL-46HX750BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria ; SAMSUNG UE-46ES6710 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria ; PANASONIC TX-L47WT50E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria.На телевизора ще се гледа предимно цифрова тв , но също държа да има добра подръжка на видео формати през usb-то както и субтитри.Приоритет ми е качеството на картината на SD сигнал.Принципно се бях спрял на SONY KDL-46HX850 но ми идва малко скъп.Ще съм благодарен ако някой помогне в избора ми.- - - - - - - - - -

Във връзка със промоциите на техномаркета съм пред дилема за избора на нов телевизор.Спрял съм се на следните модели http://www.technomarket.bg/products/...57/lg-47lm671s ;http://www.technomarket.bg/products/...dl-46hx750bae2 ; http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-46es6710 ; http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-l47wt50e.На телевизора ще се гледа предимно цифрова тв , но също държа да има добра подръжка на видео формати през usb-то както и субтитри.Приоритет ми е качеството на картината на SD сигнал.Принципно се бях спрял на SONY KDL-46HX850 но ми идва малко скъп.Ще съм благодарен ако някой помогне в избора ми.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Здравейте,
    препоръчайте ми 32" който да предава прилично СД каналите на Булсат с тяхния приемник а и да има мпег4. Не робувам на марки, но ако може да не е от Зора(турски доколкото разбирам). Никави екстри като лан и 3д не ми трябват. А да - и питам наистина само за 32". За по-голям,какъвто също ми трябва, имам време да прочета. Благодаря

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Chubi
    ако търсиш качествена картина - вземай 46НХ850 , ако чак толкова ти е необходим и USB плеъра - 47WT50

12. Тук е от
    Nov 2012

Той ми е фаворит,но малко скъпичък ми идва и се чудя за него.Също така гледам на новите тв-та които излизат пише че имат отворен браузър,трябва ли това да значи че може свободно да си ровиш из нета или е пак на определени страници.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2013

SAMSUNG UE-32EH5000 и EH5020 за 579 лв

SAMSUNG UE-32EH5300 и EH5450 за 599 лв

LG 32LS5600
    - добър избор за 539 лв

PHILIPS 32PFL3517H
    Този пост е редактиран от Soma; 12-04-13 в 00:27.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Chubi Виж публикацията
    Той ми е фаворит,но малко скъпичък ми идва и се чудя за него.Също така гледам на новите тв-та които излизат пише че имат отворен браузър,трябва ли това да значи че може свободно да си ровиш из нета или е пак на определени страници.
    Тия дни 46НХ850 ще е 1999лв - цената е супер изгодна за тоя модел . С "отворен" браузър наистина можеш "да се ровиш свободно" , но пак не е същото като на компютър - за мен е леко неудобно и странно .

16. Тук е от
    Nov 2012

Току що видях и този филипс PHILIPS 46PFL9705H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria знам че е модел от преди 3 години ,но си мисля че за тази цена си е супер оферта.И като собственик на 9603 модел от който съм изключително доволен от към качество на картината се чудя дали си заслужават 800лв отгоре за сонито.

17. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Тия дни 46НХ850 ще е 1999лв - цената е супер изгодна за тоя модел . С "отворен" браузър наистина можеш "да се ровиш свободно" , но пак не е същото като на компютър - за мен е леко неудобно и странно .
    здрасти svetlio1,

супер му е цената и сериозно се замислих...навсякъде пишат че едва ли не е най-доброто ЛСД за 2012. а как му е ПЦ връзването, проблеми или и там е 6? мерси предварително

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    София

Здравейте съфорумници,
    Техномаркет пуска отстъпка на много продукти до 50%, хайде на телевизорите, има много интересни оферти Споделяйте кой какво е намазал....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 106 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе