Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 24 от 106 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от mike10 Виж публикацията
    Привет. Да, определено вдигам бюджета - до 3300лв. Имам още един въпрос. Разказвах за случката в Техномаркет, там телевизора беше означен на табелата като Panasonic TX-L47W50E и струваше 3249лв., а в сайта им е означен като Panasonic TX-L47WT50E. Предполагам, че става дума за същия телевизор. И още, в Технополис същия според мен телевизор е на цена 2199лв. Много странно, дали е грешка? Ще видя дали утре ще можем да отидем да разгледаме телевизорите които сте посочил.
    Грешка на оператора им в офиса.
    Фирмата Видеолукс ЕООД е официален вносител на Панасоник и поради тази причина цените им в Технополис са по-ниски.
    Централен склад "Видеолукс" Гара Елин Пелин

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

здравейте
    ще си купувам телевизор 32' от техномаркет защото имам от техните ваучери.марката трябва да е филипс,lg,самсунг или тошиба.
    ще го гледам на барбекюто, но предимно вечер.спрял съм се на LG 32LS5600 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria ,но не съм сигурен дали е правилен избор.не държа на интернет и др. само на хубава картина и звук.
    та въпроса ми е дали това е добър избор и ви моля да предложите нещо по добро около тази сума.
    благодаря ви предварително

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от joro1331 Виж публикацията
    здравейте
    ще си купувам телевизор 32' от техномаркет защото имам от техните ваучери.марката трябва да е филипс,lg,самсунг или тошиба.
    ще го гледам на барбекюто, но предимно вечер.спрял съм се на LG 32LS5600 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria ,но не съм сигурен дали е правилен избор.не държа на интернет и др. само на хубава картина и звук.
    та въпроса ми е дали това е добър избор и ви моля да предложите нещо по добро около тази сума.
    благодаря ви предварително
    Въпросът е, около коя сума?

Ако ще го вземаш онлайн, тогава общо взето нямаш по-добър избор на тази цена.

Ако не, можеш да погледнеш и този модел на Samsung-----> SAMSUNG UE-32EH5000

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Привет на всички и благодарности на тези, които споделят знанията си и помагат на всички, като нас, които не сме така запознати с тази материя. Аз имам едно питане за телевизор, който искам да купя. Сменям 32"-ката, защото вече ми се вижда малък и гледам този модел.
    SAMSUNG UE-40EH5020 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

В сайта на Техномаркет пише: CLEAR MOTION RATE – 100
    А в сайта на Самсунг -
    Технология 50 Clear Motion Rate

Има ли разлика и как да се разбере дали е 100 или 50 херца.
    Благодаря и моля, ако има по-добре предложение за около тези пари, да го споделите.
    Успех на всички.

6. Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    Варна

Привет! Мога да се похваля с чисто нова придобивка . Купих Panasonic TX-L47WT50E. Разгледахме и TX-L47DT50E, но неговото черно по-скоро е сиво :rolleyes:, за разлика от наситеното черно при WT-то. Това заедно с цената на WT-модела окончателно наклони везната в полза на първия. Един въпрос: от магазина казаха че и за LCD-телевизорите е препоръчителна разработката на дисплея, вярно ли е това? Пуснал съм му за всеки случай едни цветни заливки да ги върти. И още, как да проверя за равномерна подсветка, пробвах в режим AV, но не мога да скрия символа AV и около него се появява сияние, в по-отдалечените от логото краища нивото на черното е много добро. Първо впечатление: вградения плеър май не разпознава субтитри. Не е болка за умиране. Толкова засега. hristoslaw2 много благодаря за компетентната помощ .
    Този пост е редактиран от mike10; 21-03-13 в 16:29.

7. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте колеги.Имам следната дилема-трябва ми телевизор за лятна тераса на заведение с диагонал поне 50" на възможно най-ниска цена.Телевизора ще работи само вечер затова си мислех за плазма на самсунг-голям диагонал на ниска цена,но все още не съм сигурен и затова ще помоля за няколко мнения по въпроса.Бюджета за съжаление е ограничен-кризааа.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ostavime Виж публикацията
    Привет на всички и благодарности на тези, които споделят знанията си и помагат на всички, като нас, които не сме така запознати с тази материя. Аз имам едно питане за телевизор, който искам да купя. Сменям 32"-ката, защото вече ми се вижда малък и гледам този модел.
    SAMSUNG UE-40EH5020 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

В сайта на Техномаркет пише: CLEAR MOTION RATE – 100
    А в сайта на Самсунг -
    Технология 50 Clear Motion Rate

Има ли разлика и как да се разбере дали е 100 или 50 херца.
    Благодаря и моля, ако има по-добре предложение за около тези пари, да го споделите.
    Успех на всички.
    Модела е 50 херца. Честно казано след 2 седмици и този ще ти малее - казвам го от опит. Първият ми беше 42" след близо 2 години си взех 50". Монтирах стойката за стена, разопаковах го и го закачих на стойката. Седнах на дивана отсреща и първата ми реакция беше - Абе да не съм сбъркал диагонала?.....Да не съм взел 46 вместо 50 ? Уж гледах в магазина... Погледнах кашона - пише си 50. Взех рулетката и измерих диагонала на екрана - 49.5". Е викам си, взел съм това което исках, а защо не усещам разликата ? Та така - разлика от само 8 инча спрямо първият ми, почти не я усетих...Ако ще скачаш на по-голям размер гледай поне 10 инча разлика да има. Чудно ми е колегата Lazarus18 , който от 42 скочи на 46, дали е забелязал разлика....

Цитат Първоначално публикувано от mike10 Виж публикацията
    Привет! Мога да се похваля с чисто нова придобивка . Купих Panasonic TX-L47WT50E. Разгледахме и TX-L47DT50E, но неговото черно по-скоро е сиво , за разлика от наситеното черно при WT-то. Това заедно с цената на WT-модела окончателно наклони везната в полза на първия. Един въпрос: от магазина казаха че и за LCD-телевизорите е препоръчителна разработката на дисплея, вярно ли е това? Пуснал съм му за всеки случай едни цветни заливки да ги върти. И още, как да проверя за равномерна подсветка, пробвах в режим AV, но не мога да скрия символа AV и около него се появява сияние, в по-отдалечените от логото краища нивото на черното е много добро. Първо впечатление: вградения плеър май не разпознава субтитри. Не е болка за умиране. Толкова засега. hristoslaw2 много благодаря за компетентната помощ .
    Честито и да го полееш със съседката /тихо да не чуе жена ти :rolleyes:
    Няма нужда от разработка - консултантите пак не са разбрали...Чете си субтитри, но само един формат.

Цитат Първоначално публикувано от iuli1971 Виж публикацията
    Здравейте колеги.Имам следната дилема-трябва ми телевизор за лятна тераса на заведение с диагонал поне 50" на възможно най-ниска цена.Телевизора ще работи само вечер затова си мислех за плазма на самсунг-голям диагонал на ниска цена,но все още не съм сигурен и затова ще помоля за няколко мнения по въпроса.Бюджета за съжаление е ограничен-кризааа.
    Не си написал бюджет.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...SUNG-PS-60E530
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-03-13 в 16:44.
    ostavime одобрява това.

10. Тук е от
    Mar 2010

Идеята е максимален диагонал на цена до около 1400лв.
    Само като пример http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-51e490

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Модела е 50 херца. Честно казано след 2 седмици и този ще ти малее - казвам го от опит. Първият ми беше 42" след близо 2 години си взех 50". Монтирах стойката за стена, разопаковах го и го закачих на стойката. Седнах на дивана отсреща и първата ми реакция беше - Абе да не съм сбъркал диагонала?.....Да не съм взел 46 вместо 50 ? Уж гледах в магазина... Погледнах кашона - пише си 50. Взех рулетката и измерих диагонала на екрана - 49.5". Е викам си, взел съм това което исках, а защо не усещам разликата ? Та така - разлика от само 8 инча спрямо първият ми, почти не я усетих...Ако ще скачаш на по-голям размер гледай поне 10 инча разлика да има. Чудно ми е колегата Lazarus18 , който от 42 скочи на 46, дали е забелязал разлика....
    Предполагам, че си прав, но от друга страна избора на 42" в този ценови диапазон, колкото е този или може малко по-скъп е много малък. Почти не се намират изгодни предложения за 42"
    Иначе, жена ми е за... колкото повече, толкова повече.
    Благодаря за мнението. Значи все пак, да търся 42". Ако имате предложения, ще съм благодарян.

- - - - - - - - - -

Спрях се на друг модел. По-голям и ми се струва хубав.

http://electron.bg/42ls5600-p-221612.html#.UUxL1hx7L04

Малко по-скъп е от Самсунга, който е на промоция в Техномаркет, но този пък е по-голям.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2013

Здравейте искам да си закупя телевизор 32'' ето моите предложения, бюджет до 600 лв. максимум
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-32PFL3517H
    TOSHIBA 32W1333G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Филипса е FULL HD , а TOSHIBAта е симпатична, но нещо много черен ми се стори дисплея, а ПК не поиска да го понастроим нямал време и трябвало да изчакам 30 мин. Даите мнения и предложения моля ви, че се омотах тотално за какво да гледам в този ценови клас.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

В този ценови клас няма особена разлика, така че тествай на място и който ти грабне окото. Но ако ме питаш, не бързай, събери още 200-300лв. и тогава действай, ако ти е за основен тв.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ostavime Виж публикацията
    Предполагам, че си прав, но от друга страна избора на 42" в този ценови диапазон, колкото е този или може малко по-скъп е много малък. Почти не се намират изгодни предложения за 42"
    Иначе, жена ми е за... колкото повече, толкова повече.
    Благодаря за мнението. Значи все пак, да търся 42". Ако имате предложения, ще съм благодарян.

Спрях се на друг модел. По-голям и ми се струва хубав.

LG 42LS5600 (42 LS 5600, 42-LS5600)

Малко по-скъп е от Самсунга, който е на промоция в Техномаркет, но този пък е по-голям.
    Хммм в този случай за предпочитане е Самсунга. Вярно че е по-голям диагонал, но губиш откъм качество на картината.

18. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Здравейте приятели!
    Реших да увелича инчовете в хола,та във връзка с това имам питане.Засега съм 32 инчово Сони на 3год.,но вече ми се струва малко.А и имам един от ваучерите на Техномаркет.То заради 60лв. да се изръся 20 и повече пъти-малко смешно,но явно е дошъл момента.Мислех за 42 инча,но май по-добре 47.Спрял съм се на този модел
    LG 47LM620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Ако може някой да си даде мнението за него или да препоръча нещо подобно на не по-висока цена.Имам и ограничение в марките-LG,Samsung,PHILIPS,TOSHIBA-заради ваучера:D
    Не държа да е 3D,но смарт е за предпочитане,въпреки че и от това мога да се откажа ако кажете че е безсмислено???
    Ще съм благодарен на бързи мнения,понеже имат само една бройка в нашия магазин!!!
    Поздрави на всички:rolleyes:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 106 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе