Здравейте,
колебая се между следните модели. Кой от тези модели изкарва най-хубава картина ?
SAMSUNG UE-32EH6030 SAMSUNG UE-32EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-32EH5300 SAMSUNG UE-32EH5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
или ако наистина си заслужават парите SAMSUNG UE-32F5300 SAMSUNG UE-32F5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Един от основните ми проблеми е прехвърлянето на филми от PCто към TVто - много ми е досадно прехвърлянето чрез флашка. Другото досадно нещо е, като свържа TVто и PCто през HDMI - ми гасне монитора, тъй като ми е слаба видео картата. Бихте ли ми дали съвет, как мога да си улесня живота(за прехвърлянето на филми) и разяснения относно входовете на 2013 моделите, по-конкретно F5300 - RF IN ; CI+
След като няма LAN вход, само wireless(за който ми трябва dongle) и HDMI ли е алтернативният вариант за гледане на филми през компютъра ?Тоест варианта за media server отпада ли ?